Intranet ja sisäinen viestintä

Mahdollista älykkäämmän tiedon löytäminen entistäkin helpommin

« Takaisin Palvelut-sivulle

Tämän päivän nopeasti muuttuvassa, ketterässä ja avoimessa työympäristössä on yhä tärkeämpää löytää tiedot helposti. Nykyaikaiset yhteistyövälineet, kuten Microsoft Teams, tarjoavat joustavan tavan mukauttaa informaatioarkkitehtuuria sopimaan parhaiten yhteistyöhön tiimitasolla ja tiimien välillä. Moderni intranet puolestaan on välttämätön työkalu organisaation laajuisessa viestinnässä jäsennellylle, julkaistulle tiedolle.

Moderni SharePoint on helppokäyttöinen, responsiivinen, nopea ja selkeä. Lisäksi se on entistä tehokkaampi alusta, jonka avulla voit kertoa tarinasi, digitalisoida liiketoimintaprosessit ja auttaa työntekijöitä jakamaan ja löytämään tietoja.

Helppo rakentaa uutiskeskus ajankohtaisille sisällöille 

Intranet kerää tietoja eri sovelluksista (kuten videoita Streamista tai Yammerin keskusteluja) ja tarjoaa nämä tiedot personoituna ja saumattomasti työn yhteydessä, esimerkiksi Teamsissa ja mobiililaitteissa Viva Connections -sovelluksen avulla. 

Teknisesti nykyaikaisen intranet-sivuston perustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Selkeän ja helppokäyttöisen intranetin rakentamiseksi on kuitenkin huolellisesti suunniteltava ja toteutettava asianmukainen, organisaatiollesi ainutlaatuinen intranet-informaatioarkkitehtuuri.

Hyödynnä tekoälyä intranetin hakutoiminnoissa

Mikäli haluat helpottaa intranetistä tiedon hakemista, kannattaa hankkia tekoälypohjainen hakubotti intranettiin! Olemme suunnitelleet hakubotin, joka toimii kaikkien SharePoint Online -pohjaisten introjen kanssa. Botti hakee tietoa tehokkaasti koko intran sisällöstä, oli kyseessä sitten dokumentti tai sivu – tietenkin käyttöoikeudet huomioiden.

Botti yhdistää organisaatiokohtaisen informaation GPT-3.5- / GPT-4-kielimallien satoja terabittejä käsittävään tietomassaan, jonka avulla botti voi neuvoa työntekijöitä huomattavasti pelkkää sisäistä hakua älykkäämmin. Botti toimii yli 120 kielellä, jolloin intran voi toteuttaa vaikkapa vain 1-2 kielellä ja hyödyntää harvinaisempien kielten tukena bottia.

Lue lisää intrabotista meidän blogista.

Kuinka voimme auttaa sinua 

Sulavalla on pitkä kokemus moderneista intranet-toteutuksista. Ratkaisuistamme löytyy laaja valikoima aina pienikokoisesta käyttövalmiista FAST-intranetistä monimutkaisiin tiedonvälitykseen liittyvien haasteiden ratkaisemiseen Microsoftin tuoreimmilla tuotteilla, kuten Viva Topics. 

Kerromme mielellämme lisää intra-kokonaisuuksista ja näytämme demojen kautta mitä mahdollisuuksia esimerkiksi lisäosat tuovat intranettiin, kuten meidän tekoälypohjainen hakubotti. Ota yhteyttä alla olevan linkin kautta!

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä

Ajankohtaista

Blogi: Päivitä intranet tekoälyn aikakaudelle

Onko intranetistänne hankala löytää tietoa? Epäiletkö henkilöstönne käyttävän ChatGPT:tä luottamuksellisiin hakuihin tietoturvallisen vaihtoehdon puuttuessa? Meillä on näihin haasteisiin vastaava tekoälypohjainen ja kustannustehokas ratkaisu tarjolla: intrabotti. Sulavan FAST-intranetin uusin moduuli, Intrabotti, hakee nimensä mukaisesti tietoa intranetistänne ja vastaa nopeasti henkilöstönne kysymyksiin.

Blogi: Viva Intranet – mistä uudenlainen intra rakentuu?

Mistä uudenlainen intra rakentuu? Ehdottomasti modernin SharePointin, Yammerin ja Teamsin yhdistämisestä ja niin, että se tarjoaa käyttäjäkohtaisesti kohdennettua sisältöä sinne missä käyttäjät ovat – työn kontekstiin Teamsissa ja mobiilisti kentälle. Sisällön kohdennus onnistuu parhaiten hyödyntämällä Viva Connectionia!

Blogi: Uusi intranet toiveena, mistä lähteä liikkeelle?

”Ai se kaatopaikka? Eihän sieltä löydä mitään!” Jos ajatuksesi intrasta alkaa noilla sanoilla, niin ehkä olisi aika istua alas ja pohtia minkälainen muutos asialle pitäisi tehdä. 

Avasimme blogissamme parhaita vinkkejä kuinka lähteä rakentamaan uutta intraa ja mitä asioita suunnitteluvaiheessa kannattaa huomioida, jotta vältät sudenkuopat.

Blogi: Intranet on kuollut! Ei sittenkään: Long live the intranet!

Onko sinun mielestäsi intranet jo haudattu vai tiedätkö sittenkin kuinka joustava, helppokäyttöinen ja täysin mobiilikäytettävä SharePoint Online -intranet todellisuudessa on? Intranet voi olla organisaation digitaalisen työympäristön kivijalka, se yhteenliimaava voima.

Rakenna teidän organisaation oloinen intranet!


Palveluitamme

SharePoint-modernisointi

Ratkaisusi, mikäli intrasi on muuten järjestyksessä, mutta kaipaa päivityksen moderniin SharePointiin sellaisenaan.

Lue: Postin intrauudistus mahdollisti postilaisille pääsyn laajemman tiedon äärelle

SharePoint-migraatio

Palvelumme vanhojen SharePoint-sisältöjesi siirtämiseksi moderniin SharePointiin.

FAST-intran käyttöönotto

Sulava FAST on moderni intranet, joka on edullinen, nopea, helppo ja tehokas toteuttaa sekä pitää ajan tasalla niin teknisesti kuin sisällön osaltaFAST on myös räätälöitävissä juuri organisaatiollesi sopivaksi.  

Lataa lyhyt opas FAST-intranetin kokonaisuudesta

Lue blogi: Sulavan uudistunut FAST-intranet – räätälöi intra omien tarpeidesi mukaan

Lue blogi: Päivitä intranet tekoälyn aikakaudelle

Lue: Seinäjoen seurakunta siirtyi moderniin ja käyttäjäystävälliseen intranetiin

SharePoint-ekstranet

SharePoint-pohjainen ekstranet monipuoliseen tiedon jakamiseen ulkoisten sidosryhmien kanssa.

SharePoint-hallintamalli

Ratkaisumme mm. SharePoint-sisältöjen elinkaaren hallintaan, roolituksiin, käyttöoikeus-hallintaan ja tietoturvaan.

Muut SharePoint-ratkaisut

Suunnittelemme monipuolisesti erilaisia informaatioarkkitehtuureja ja teemme toteutuksia mm. dokumentinhallintaan. Kysy lisää!

 

 

 

SharePoint -koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman SharePointin ympäriltä!

Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia