Power Platform ja liiketoimintaprosessit

« Takaisin Palvelut-sivulle

Power Platform nopeuttaa organisaation prosesseihin liittyvien sovellusten kehittämistä. Siihen kuuluu joukko komponentteja, joilla kullakin on kehitystyössä oma tehtävänsä:

  • Power Apps on kehitysympäristö, jonka avulla voidaan tehdä web- ja mobiilisovelluksia nopeasti ja yleensä ilman varsinaisen ohjelmakoodin kirjoittamista.
  • Power Automaten avulla rakennetaan sovelluksia ja palveluja yhdistäviä työnkulkuja.
  • Power Virtual Agents –komponentti mahdollistaa monipuolisten bottien rakentamisen graafisen käyttöliittymän avulla, ilman koodin kirjoittamista.
  • Power Platform –alustaan kuuluu myös Power BI, jonka avulla voidaan rakentaa tehokkaita käyttöliittymiä tiedon visualisointiin ja analysointiin. Lue lisää Power BI –palveluistamme.

Power Platform –sovelluksia voidaan hyödyntää itsenäisinä sovelluksina, tai niitä voidaan tuoda esimerkiksi Teams-ympäristöön.

Sulava auttaa organisaatiotasi Power Platformin hyödyntämisessä aina sovelluksen konseptoinnista ja PoCcien ja varsinaisen tuotantosovelluksen toteutuksesta ympäristön hallintaan ja ylläpitoon.


Ajankohtaista

Lataa Power Platform-opas!

Poimi parhaat vinkit yrityksenne toiminnan kehittämiseen Sulavan Power Platform -oppaasta! Oppaassa neuvotaan mm. miten teet ja säästät rahaa low code/no code -automaatiolla ja tehostat samalla yrityksenne toimintaa.

Blogi: Mikä ihmeen Power Platform?

Miltä kuulostaisi liiketoimintasovelluksien luominen koodaamatta? Tai helpottaa toistuvien prosessien suorittamista automatisoiduilla työnkuluilla ja keskusteluboteilla?

Lue blogikirjoitus, miten tämä onnistuu kirjoittamatta riviäkään koodia!

Palveluitamme

Power Platform visio & roadmap

Power Platformin konkreettisten käyttöskenaarioiden visiointi, priorisointi ja roadmapin rakentaminen näiden toteuttamiseksi.

Power Platform PoC

Power Platform –mahdollisuuksien ja mahdollisten sovellusten läpikäynti yhdessä, jonka jälkeen valitaan 1 – 2 sovellusta PoC-toteutuksen tekemiseen.

Power Platform -hallintamalli

Power Platform –ympäristön käyttötapojen ja arkkitehtuurin määrittäminen organisaatiossa perustuen Sulavan ja Microsoftin parhaisiin käytäntöihin.

Power Platform –sovellusten toteuttaminen

Power Platform –sovellusten toteuttaminen vaatimustesi ja tarpeidesi mukaan.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia