Power Platform ja liiketoimintaprosessit

« Takaisin Palvelut-sivulle

Sulavan Power Platform palvelut

Power Platform PoC & tiekartta

Yrityssovellusten ideointi, luominen ja priorisointi

Hyödyt sinulle

 • Ymmärrät millaisia prosesseja voidaan digitalisoida Power Platformin avulla nopeasti.
 • Yhden oikean sovelluksen luominen todelliseen liiketoimintatarpeeseen
 • Tuottavuuden ja myynnin nousu uusien prosessi- ja palveluinnovaatioiden kautta
 • Kustannussäästöt prosessien nopeutumisen, ylläpidon yksinkertaistumisen ja manuaalisten virheiden vähentymisen kautta

Projektin tuotokset

 • Proof of Concept (PoC) valitusta sovelluksesta
 • Tiekartta PoC:n viemisestä tuotantoon ja jalkautuksesta koko organisaation käyttöön

Power Platform -hallintamalli

Power Platform –hallintamalliprojekti koostuu kolmesta vaiheesta alkaen nykytila-analyysista päättyen seurantaprosessin rakentamiseen.

Projektin lopputuloksena on tarvittava ymmärrys, tietämys ja dokumenttipohja teknisine moduuleineen, joilla voit itse hallita ja kehittää Power Platform -ympäristöänne ja –prosesseja tulevaisuudessa.

Sulavan Power Platform – hallintamallin konsepti

 • Hallinta päivässä (1 päivä)
 • Mallin rakennus (~1kk)
 • Monitorointi (jatkuva)

Power Platform –sovellusten toteuttaminen

Power Platform –sovellusten toteuttaminen vaatimustesi ja tarpeidesi mukaan. Joskus Power App –sovellusten kehityksessä tarvitaan apua esimerkiksi sisäisen ajanpuutteen takia tai sovellusta halutaan viedä merkittävästi normaalia monimutkaisempaan suuntaan. Näissä tapauksissa Sulava auttaa mielellään vuosien ohjelmistokehityskokemuksella.

Palvelumme

 • Ratkaisuiden esiselvitykset ja suunnittelut
 • Yleinen sovelluskehitysprojektin projektinhallinta
 • Power Platform –ratkaisuiden suunnittelu ja toteutus
 • Laajempi ratkaisuarkkitehtuuri ja toteutus hyödyntäen Power Platformia yhdessä muiden Microsoft 365- Azure-palveluiden kanssa

Tilaa tallenne suositusta Power Platform startti – webinaarista!

Opi Power Platformin käytön perusteet ja hyödyt liiketoiminnallesi

Katso asiantuntijamme vetämä webinaari ja pääset tutustumaan liiketoiminnan prosessien digitalisointiin ja automatisointiin Power Platformin avulla. Webinaarissa oppimiesi perusteiden avulla pääset mainiosti liikkeelle omien Power Apps -sovellusten ja Power Automate -työkulkujen luomisessa.

Lue lisää ja tilaa tallenne!

Tutustu, miten voit hyödyntää sovelluksia liiketoiminnan eri osa-alueilla!

Tutustu ja inspiroidu case-esimerkkien kautta erilaisiin liiketoiminnan sovelluksiin, joita Sulava on ollut toteuttamassa.

Koulutukset

Sulava tarjoaa sekä julkisia kursseja että asiakaskohtaista koulutusta.

Kurssien teemat vaihtelevat Microsoftin yleisestä kurssiohjelmasta (MOC) asiantuntijoidemme suunnittelemiin, viimeisimpiä trendejä käsitteleviin koulutuksiin. Kurssit järjestetään verkossa ja meillä on myös oma koulutus- ja testikeskus Helsingin keskustassa.

Sulava Advisor Services – Jatkuvat palvelut – Power Platform

Tukimallimme Power Platformiin liittyviin ongelmatilanteisiin:

 • Tukitiketit
 • Tukipalvelu auki arkisin 9-17
 • SLA – seuraava työpäivä tai Premium-malli (kriittinen 1h, korkea 8h, normaali 24h, matala 72h)
 • Ilmoittaminen
  • Palvelun käytön seuranta ja raportointi kuukausittain johtoryhmän kokouksissa

Ajankohtaista

Power Platform – työpaja

IT- ja yrityspäättäjille suunnatussa työpajassa laajennat ymmärrystäsi siitä, miten Power Platformin avulla voit tehostaa, automatisoida tai modernisoida liiketoimintaanne. Työpajassa käydään läpi seuraavat vaiheet:

 • Lähtötilanne
 • Tyypilliset ratkaisut
 • Suosituksemme

Webinaaritallenne: Tehosta liiketoimintaasi Power Platformin avulla

Mitä asioita organisaation kannattaa huomioida ja miten kannustaa yrityksen omia työntekijöitä toteuttamaan työhön sopivia työkaluja? Tallenteella pääset myös näkemään käytännön esimerkkien kautta, millaisia ratkaisuja eri organisaatiot ovat jo toteuttaneet Power Platformin avulla.

Lataa Power Platform-opas!

Poimi parhaat vinkit yrityksenne toiminnan kehittämiseen Sulavan Power Platform -oppaasta! Oppaassa neuvotaan mm. miten teet ja säästät rahaa low code/no code -automaatiolla ja tehostat samalla yrityksenne toimintaa.

Blogi: Opi hyödyntämään Power Platformia liiketoiminnan kipupisteissä

Liiketoiminnan prosessien ja tarpeiden kehittämiseen voidaan vastata M365-työkalujen avulla. Lue blogista case-esimerkki, miten liiketoiminnasta esiin nouseeseen tarpeeseen kehitettiin Power Platformin avulla ratkaisu!

Blogi: Mikä ihmeen Power Platform?

Miltä kuulostaisi oman liiketoimintasovelluksien luominen?

Lue blogikirjoitus, miten tämä onnistuu kirjoittamatta riviäkään koodia!


Mikä on Power Platform?

Power Platform mahdollistaa liiketoimintasovellusten luomisen siellä, missä on paras ymmärrys liiketoimintaprosesseista ja niiden haasteista sekä mahdollisuuksista. Sovellukset voidaan luoda liiketoimintayksiköissä itse kirjoittamatta pätkääkään koodia.

 • Power Apps koostuu visuaalisista elementeistä, toiminnoista, triggereistä, yhdistimistä ja tieto-alustasta koostuva kokonaisuus sovellusten rakentamiseen.
 • Power Automate on selainpohjainen tiedonhallintasovellus, jolla automatisoidaan tietojen siirtoa eri ohjelmistojen välillä.
 • Power Virtual Agents mahdollistaa virtuaalisten asiakaspalvelijoiden rakentamisen eli käytännössä erilaiset tekoälypohjaiset keskustelubotit.
 • Power Platform –alustaan kuuluu myös Power BI eli raportointi- ja analysointi-palvelu, jolla dataa voi visualisoida ja yhdistellä eri järjestelmistä, tiedostoista tai esimerkiksi avoimen datan palveluista. Lue lisää Power BI –palveluistamme.

Power Platform –sovellukset toimivat oletuksena kaikenlaisissa päätelaitteissa sekä tukevat mobiililaitteiden sensoreita kuten kameraa ja paikannusominaisuuksia.

Sovelluksia voi upottaa intranettiin, käyttää suoraan Teamsin kautta tai julkaista erillisinä yrityksen työntekijöille jaeltavina mobiilisovelluksina. Ne integroituvat Microsoft 365- ja Azure-järjestelmiin, joten dataa voi hakea ja esittää näiden väillä monipuolisesti.

Nämä yhdessä tekoälykomponenttien kanssa mahdollistavat esimerkiksi sovelluksen tietyn näkymän automaattisen käynnistymisen ja tiedon hakemisen tietyssä paikassa tiettynä ajankohtana.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia