Palvelujen toimittamisen kehittäminen

Tuo yrityksesi asiakaskäynnit digitaaliseen aikaan!


Jos yrityksesi palvelut asiakkaan luona toimivat digitalisaatiota hyödyntäen, saat siitä monia etuja. Resurssienhallinta, aikataulutus, palvelusuunnittelu, reittisuunnittelu ja muut toiminnot voivat pelata moitteetta yhteen.

Yksityishenkilöinä teemme suurimman osan asioista jo digitaalisesti. Pankkipalvelut, asuntokaupat, terveyspalvelut – nämä kaikki asiat voit hoitaa jo omalla älypuhelimellasi.

Mutta onko yrityksesi huoltopalvelu jäljessä tästä kehityksestä, entä asiakaskäyntien optimointi? Oletko kuullut henkilöstöltäsi, että heitä turhauttaa täyttää käsin erilaisia taulukoita tai asiakkaat joutuvat odottamaan palveluita kotona tiettynä päivänä, mutta annettu aikaikkuna on klo 8-16 välillä? Toimivien kenttäpalveluiden avulla varmistat, että oikeat palvelut ovat oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Säästät myös aikaa ja rahaa tarvittavissa varaosissa, työtunneissa ja ajoajassa, koska ne laskutetaan ja kirjataan aina oikein.

Ota yhteyttä Sulavaan!


Mitä ratkaisuja Sulava tarjoaa?

Kenttätyö ja sen kehittäminen

Projektinhallinta

Ajankohtaista

 

Tutustu mahdollisuuksien työpajaan! 

Haluatko varata yrityksellesi ilmaisen työpajan? Selvitämme kanssasi Microsoft Power Platform -pohjaisen ratkaisun (Power PPM – Project and Portfolio Management) ja sen käytettävyyden soveltuvuuden strategisten hankkeiden / tavoitteiden seurannassa sekä organisaation valmiudet käyttöönottaa ratkaisu.

Muutosjohtaminen kunniaan. Taas.

Miten johtaa muutosta niin, etteivät projektit jää puolitiehen? Lue Sulavan blogi muutosjohtamisesta, sen sudenkuopista ja mahdollisuuksista.

Miten investoinnit ja resurssien käyttö kytketään strategisiin tavoitteisiin?

Lue Sulavan blogikirjoitus, miten strateginen ohjaus onnistuu oikean mittariston ja työkalujen avulla.

Tutustu palveluihimme

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Dynamics 365 -koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Töihin Sulavalle?

Haluaisitko työskennellä Sulavalla? Haemme jatkuvasti uusia tekijöitä joukkoomme! Lue lisää Sulavasta työnantajana ja avoimista työpaikoistamme. Jos kiinnoistuit, voit jättää hakemuksen vaikka heti!