Sulavan koulutukset

Osta koulutuksia

Sulava on Microsoftin virallinen koulutuskumppani ja kouluttajamme ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer). Järjestämme sekä julkisia koulutuksia että asiakkaiden erityistarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi tarjoamme kartoituksia, testauksia, luentoja, online-koulutuksia sekä koulutusmateriaaleja. Jos osallistut Sulavan online-kurssille, lue täältä ohjeet opiskeluun.

Koulutustiloissamme Helsingin Kaisaniemessä toimii virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin ja Adoben sertifiointitestejä. Testikeskus on avoinna torstaisin 9–16.

Katso Microsoftin sertifiointipolut täältä.

Koulutuksia kannattaa ostaa Sulavan koulutuskortilla, jolloin saat koulutukset keskimäärin jopa 30–50 % edullisemmin, kuin ostamalla kurssit yksittäin. Lue lisää koulutuskortista täältä.

Kaikki koulutukset toistaiseksi online-toteutuksina

Vallitsevan koronatilanteen takia järjestämme kaikki luokkamuotoiset koulutuksemme toistaiseksi vain online-toteutuksina. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat viimeistään viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse ohjeet, miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Lue Sulavan ajankohtainen tiedote

Tutustu online-koulutuksen parhaisiin käytäntöihin täältä

Osallistujan info
Saapumisohjeet koulutus- ja testikeskukseen
Asiakaskohtainen koulutus
Sulava Online -itseopiskelu
Koulutuskortti
Software Assurance -koulutus
Vuokrattavat koulutustilat
Testikeskus & testin varaus

Lue tilaus- ja toimitusehdot täältä.