Sulavan koulutukset

Osta koulutuksia

Sulava on Microsoftin virallinen koulutuskumppani ja kouluttajamme ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer). Järjestämme sekä julkisia koulutuksia että asiakkaiden erityistarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi tarjoamme kartoituksia, testauksia, luentoja, online-koulutuksia sekä koulutusmateriaaleja. Jos osallistut Sulavan online-kurssille, lue täältä ohjeet opiskeluun.

Koulutustiloissamme Helsingin Kaisaniemessä toimii virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin ja Adoben sertifiointitestejä. Testikeskus on avoinna torstaisin 9–16.

Koulutuksia kannattaa ostaa Sulavan koulutuskortilla, jolloin saat koulutukset keskimäärin jopa 30–50 % edullisemmin, kuin ostamalla kurssit yksittäin. Lue lisää koulutuskortista täältä.

Kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi
hybrid-koulutuksina!

Järjestämme kaikki luokkamuotoiset koulutuksemme toistaiseksi hybrid-toteutuksina eli niihin voi osallistua myös etänä. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä tuletko luokkaan vai opiskeletko online-muodossa. Suosittelemme online-muotoa.

Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet, miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Osallistujan info
Saapumisohjeet koulutus- ja testikeskukseen
Asiakaskohtainen koulutus
Sulava Online -itseopiskelu
Koulutuskortti
Software Assurance -koulutus
Vuokrattavat koulutustilat
Testikeskus & testin varaus

Lue tilaus- ja toimitusehdot täältä.