Sulavan koulutukset

Osta koulutuksia

Sulava on Microsoftin virallinen koulutuskumppani ja kouluttajamme ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer). Järjestämme sekä julkisia koulutuksia että asiakkaiden erityistarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Järjestämme valtaosan monipäiväisistä koulutuksista hybridinä: Voit osallistua mukaan paikanpäällä koulutustiloissamme Helsingin Kaisaniemessä tai Teamsin välityksellä.

Koulutustiloissamme toimii virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin ja Adoben sertifiointitestejä. Testikeskus on avoinna tiistaisin ja torstaisin 8.30–16.


Osallistujan info
Saapumisohjeet koulutus- ja testikeskukseen
Asiakaskohtainen koulutus
Koulutuskortti
Testikeskus ja sertifioinnit
Vuokrattavat koulutustilat
Microsoft Certified Trainer -kouluttajakoulutus
Microsoftin sertifiointipolut

Kurkista Sulavan koulutuskeskukseen

Poimintoja suosituimmista koulutuksistamme

Tutustu tilaus- ja toimitusehtoihin.

Tekoälykoulutukset – Mikä kurssi sopii minulle?

Asiantuntijamme Antti ”Kontti” Kontiainen kirjoitti tekoälykoulutuksistamme koosteen, joka auttaa löytämään sinulle ja tiimillesi parhaiten sopivat koulutukset. Onhan meillä tekoälykursseja loppukäyttäjistä aina IT-osaston päättäjille asti!

Lähde mukaan oppimaan ja kehittämään taitojasi – tekoäly on täällä jäädäkseen, ja sen ymmärtäminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen!

Asiakastarina: Indutrade mahdollistaa osaamisen kehittämisen tekoälystä tietoturvaan

Järjestämme yhdessä Indutraden ja sen tytäryhtiöiden henkilöstölle koulutuksia, joilla levitetään tietoisuutta ja herätetään mielenkiintoa moderneihin työtapoihin ja -välineisiin.

Koulutuksissa on tutustuttu muun muassa Power Platformin saloihin, oman työn tehostamiseen Office-työkaluilla, tekoälyn mahdollisuuksiin ja tietoturvaan.

”Sulavan yhteyshenkilöt tuntuvat omilta työkavereilta – Toverillinen ilmapiiri ja vahva ammattitaito taustalla”, Indutraden M365 asiantuntija Mikko Eskola toteaa. ”Ja se on itse asiassa omalla kokemuksella aika harvinainen tilanne”, Indutraden Suomen tietohallintojohtaja Jarmo Kaijanen lisää ja jatkaa: ”Teidän rekrypolitiikassa on jotain tehty todella oikein, että saatte paljon hyviä tyyppejä duuniin”.