Sulavan koulutukset

Osta koulutuksia

Sulava on Microsoftin virallinen koulutuskumppani ja kouluttajamme ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer). Järjestämme sekä julkisia koulutuksia että asiakkaiden erityistarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi tarjoamme kartoituksia, testauksia, luentoja, online-koulutuksia sekä koulutusmateriaaleja. Jos osallistut Sulavan online-kurssille, lue täältä ohjeet opiskeluun.

Koulutustiloissamme Helsingin Kaisaniemessä toimii virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin ja Adoben sertifiointitestejä. Testikeskus on avoinna torstaisin 9–16.

Katso Microsoftin sertifiointipolut täältä.

Koulutuksia kannattaa ostaa Sulavan koulutuskortilla, jolloin saat koulutukset keskimäärin jopa 30–50 % edullisemmin, kuin ostamalla kurssit yksittäin. Lue lisää koulutuskortista täältä.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi toteutamme koulutukset pääosin hybridikursseina, joihin voi osallistua joko onlinena Teamsin kautta tai paikan päällä luokassa.
Tulethan luokkaan vain oireettomana ja mieluiten täysin rokotettuna. Mikäli haluat vaihtaa osallistumismuotoa kurssille, ilmoitathan siitä viimeistään viikko ennen kurssin alkua. Lähetämme sinulle uuden kutsun, jossa on osallistumislinkki sekä infoa online-osallistujalle. Näin varmistamme sujuvan oppimiskokemuksen.

Lue Sulavan ajankohtainen tiedote

Tutustu online-koulutuksen parhaisiin käytäntöihin täältä

Osallistujan info
Saapumisohjeet koulutus- ja testikeskukseen
Asiakaskohtainen koulutus
Sulava Online -itseopiskelu
Koulutuskortti
Software Assurance -koulutus
Vuokrattavat koulutustilat
Testikeskus & testin varaus

Lue tilaus- ja toimitusehdot täältä.