Sulavan koulutukset

Osta koulutuksia

Sulava on Microsoftin virallinen koulutuskumppani ja kouluttajamme ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer). Järjestämme sekä julkisia koulutuksia että asiakkaiden erityistarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Järjestämme valtaosan julkisista koulutuksistamme hybridinä: Voit osallistua mukaan paikanpäällä koulutustiloissamme Helsingin Kaisaniemessä tai Teamsin välityksellä.

Koulutustiloissamme toimii virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin ja Adoben sertifiointitestejä. Testikeskus on avoinna tiistaisin ja torstaisin 8.30–16. Katso Microsoftin sertifiointipolut täältä.

Julkisia koulutuksia kannattaa ostaa Sulavan koulutuskortilla, jolloin saat koulutukset edullisemmin kuin ostamalla kurssit yksittäin. Tutustu koulutuskorttiin!

Saat nyt minkä tahansa kurssioston yhteydessä valitsemasi sertifikaattivoucher-paketin puoleen hintaan! Alennus lasketaan automaattisesti ostoskorissa. Kampanja on voimassa 31.3.2023 asti. Tutustu Microsoft sertifikaatti-voucher vaihtoehtoihin.

Osallistujan info
Saapumisohjeet koulutus- ja testikeskukseen
Asiakaskohtainen koulutus
Koulutuskortti
Testikeskus ja sertifioinnit
Vuokrattavat koulutustilat

Poimintoja suosituimmista koulutuksistamme

Tutustu tilaus- ja toimitusehtoihin.