Sulavan koulutukset

Osta koulutuksia

Sulava on Microsoftin virallinen koulutuskumppani ja kouluttajamme ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer). Järjestämme sekä julkisia koulutuksia että asiakkaiden erityistarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Järjestämme valtaosan monipäiväisistä koulutuksista hybridinä: Voit osallistua mukaan paikanpäällä koulutustiloissamme Helsingin Kaisaniemessä tai Teamsin välityksellä.

Koulutustiloissamme toimii virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin ja Adoben sertifiointitestejä. Testikeskus on avoinna tiistaisin ja torstaisin 8.30–16.


Osallistujan info
Saapumisohjeet koulutus- ja testikeskukseen
Asiakaskohtainen koulutus
Koulutuskortti
Testikeskus ja sertifioinnit
Vuokrattavat koulutustilat
Microsoft Certified Trainer -kouluttajakoulutus
Microsoftin sertifiointipolut

Kurkista Sulavan koulutuskeskukseen

Poimintoja suosituimmista koulutuksistamme

Tutustu tilaus- ja toimitusehtoihin.

Tekoälykoulutukset – Mikä kurssi sopii minulle?

Asiantuntijamme Antti ”Kontti” Kontiainen kirjoitti tekoälykoulutuksistamme koosteen, joka auttaa löytämään sinulle ja tiimillesi parhaiten sopivat koulutukset. Onhan meillä tekoälykursseja loppukäyttäjistä aina IT-osaston päättäjille asti!

Lähde mukaan oppimaan ja kehittämään taitojasi – tekoäly on täällä jäädäkseen, ja sen ymmärtäminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen!

Suoritin kymmenen Microsoft-sertifiointikoetta kuudessa kuukaudessa – Näin valmistauduin kokeisiin

Konsulttimme Stanislav Chakhovich suoritti 10 sertifiointikoetta puolessa vuodessa! Lue blogista Stanin kokemuksesta opiskeluun ja kokeisiin valmistautumiseen.

”Lähestyn yleensä kaikkia asioita järjestelmällisesti, joten keskustelin ensin kollegoideni kanssa heidän opiskelutavoistaan ja sertifiointikokeisiin valmistautumisesta. Kuten odotettua, löysin monenlaisia mielipiteitä ja lähestymistapoja, mutta ne kaikki auttoivat minua löytämään oman henkilökohtaisen oppimistapani.”