Vie työntekijäkokemuksen johtaminen täysin uudelle tasolle Microsoft Vivan avulla! Luo viestinnästä saumaton osa työpäiväkokemusta, kehitä työhyvinvointia, tarjoa välineet jatkuvaan oppimiseen ja opiskeluun sekä hyödynnä tekoälyä yhdistämään viesti ja asiantuntija. Microsoft Viva tuo tavoitteiden asetannan, tulosten seurannan, palautteen antamisen ja saamisen sekä viestinnän Teamsin kaltaiselle yksinkertaiselle ja päivittäiselle tasolle.

Viva tekee hankalille tuloskorteille sen, mitä sähköposti teki aikoinaan viestinnälle.

Work Trend Index Pulse ”Hybrid work is just work. Are we doing that wrong?” -raportin mukaan hybridityö on luonut kuilun työntekijöiden ja johtajien välille. He ovat eri mieltä työn tuottavuudesta ja samalla johtajat pohtivat sitä, kuinka säilyttää autonomia, varmistaa vastuullisuus ja joustavuus ja miten toimiston rooli määritetään uudelleen. Tämän kuilun kuromiseksi tarvitaan uudenlainen lähestymistapa johtamiseen, jossa kiinnitetään enemmän huomiota työpäiväkokemukseen.

Work Trend Index Pulse -raportti osoittaa kolme kriittistä asiaa, joihin jokaisen johtajan kuuluisi kiinnittää huomiota:

Työn tuottavuus: 87 % työntekijöistä sanoo olevansa tuotteliaita työssään, mutta 85 % johtajista sanoo, että siirtyminen hybridityöhön on tehnyt haasteelliseksi luottaa työntekijöiden tuottavuuteen. Johtajien on luotava selkeyttä ja yhdenmukaisuutta yrityksen tavoitteisiin, minimoitava kiireellinen työ, joka ei tue näitä tavoitteita, ja kuunneltava työntekijöitään – 57 % yrityksistä kerää harvoin, jos koskaan, työntekijöiden palautetta.

Työhteisön vahvistaminen: 73 % työntekijöistä sanoo tarvitsevansa paremman syyn tulla toimistolle, kuin vain työskentely siellä. 84 % työntekijöistä on motivoituneita tulemaan toimistolle, mikäli odotettavissa on sosiaalista yhdessäoloa työkavereiden kanssa. Hyvä sisäinen viestintä on erittäin tärkeässä osassa työyhteisön yhteisöllisyyden vahvistamista ja sen ylläpitämistä.

Mahdollista ammattitaidon kehittäminen: 55 % työntekijöistä sanoo, että paras tapa kehittää omaa ammattitaitoaan on vaihtaa työpaikkaa. Silti he ovat sitä mieltä, että pysyisivät nykyisessä työpaikassaan pidempään, jos työtehtävien tai roolin vaihtaminen olisi helpompaa sisäisesti (68 %) tai jos he saisivat enemmän tukea oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen (76 %).

Tähän kaikkeen työntekijäkokemuksen kehittämiseen, tukemiseen ja parantamiseen on luotu Microsoft Viva.

Vivan ominaisuudet

Microsoft Viva tukee ihmisten uudenlaista tapaa työskennellä. Vivan työkalujen avulla tarjoat työntekijöille paremman työntekijäkokemuksen sekä uudenlaisen tavan johtajille johtaa. Yhdistät helposti oppimisen, osallistamisen, työhyvinvoinnin ja tiedon löytämisen työkalut osaksi työskentelyä ja työntekijäkokemusta.

Vivan palvelut ja toiminnot integroituvat näppärästi osaksi Microsoft 365:n ja Teamsin yhteistyö- ja tuottavuustyökaluja.

Viva Connections tuo sisäisen viestinnän tiiviiksi osaksi työpäiväkokemusta. Sisällön tuottaminen, ideoiden ja palautteen jakaminen sekä tärkeiden keskustelujen ja yhteisöjen löytäminen on entistä helpompaa.

Viva Learningin avulla teet oppimisesta luonnollisen osan työpäivää. Löydät kaikki sisällöt yhdestä paikasta, sillä rajapinnat mahdollistavat eri tarjoajien oppimisen sisällön tuomisen yhteen paikkaan.

Viva Insights auttaa työntekijöitä parantamaan työtapoja dataan pohjautuvilla huomioilla ja suosituksilla. Saat vinkkejä tuottavuuden ja työhyvinvoinnin parantamiseen, kuten varataksesi keskeytyksetöntä työaikaa, pitämään taukoja ja lopettamaan työpäivä ajoissa.

Viva Goals on tavoitteiden ja avaintulosten (OKR) hallintaratkaisu, joka auttaa organisaatioita sopeuttamaan jokapäiväisen työn liiketoiminnan tuloksiin.

Viva Amplify on viestintäkeskus, joka tarjoaa mahdollisuuden rakentaa erilaisia viestintäkampanjoita, antaa kirjoitusohjeita tehokkaaseen viestintään, luo mittareita viestinnän parantamiseen sekä mahdollistaa julkaisun eri kanavissa ja ryhmissä Microsoft 365:n sisällä.

Viva Pulsen avulla voidaan kerätä säännöllisesti ja luottamuksellisesti palautetta henkilöstöltä. Käytössäsi on älykkäät mallipohjat kyselyille sekä saat ehdotuksia oppimisesta ja erilaisista toimista, jotka parantavat tiimin työskentelyä.

Varaa Microsoft Viva -työpaja

Mikä Microsoft Viva on ja mitä mahdollisuuksia se voi tuoda organisaatiollesi? Kuinka voit parantaa työntekijäkokemusta, työhyvinvointia, oppimista, tuottavuutta ja tehokkaita työkäytäntöjä? Miten työelämä muuttuu Vivan mahdollisuuksien myötä?

Varaa työpaja, niin käydään asiaa yhdessä läpi! Työpajat järjestetään yhdessä Microsoftin kanssa.

Ajankohtaista

Blogi: Viva Intranet – mistä uudenlainen intra rakentuu?

Uudenlainen intra rakentuu ehdottomasti modernin SharePointin, Yammerin ja Teamsin yhdistämisestä ja niin, että se tarjoaa käyttäjäkohtaisesti kohdennettua sisältöä sinne missä käyttäjät ovat – työn kontekstiin Teamsissa ja mobiilisti kentälle. Sisällön kohdennus onnistuu parhaiten hyödyntämällä Viva Connectionia!

Blogi: Microsoft Viva Insights – Työelämän aktiivisuusranneke

Henkilökohtaisen Viva Insights -sovelluksen avulla saat tietoa omista työskentelytavoistasi ja voit erilaisten työkalujen avulla seurata työn tekemisen fiilistä ja mahdollisesti tehdä muutoksia omaan työpäivääsi.

Blogi: How to use Microsoft Viva Learning to Achieve Your Business Goals

Viva Learning is a module in the Microsoft Viva family. It aims to solve the learning challenge by making learning a natural part of the workday and helping to create and foster a culture of learning. The key method here is to focus on people and how they can discover and share learning easily.

Blogi: Microsoftin uusin aluevaltaus on ihmisten johtamisessa

Microsoft Viva tuo uudenlaisen tavan johtaa! Viva tuo tavoitteiden asetannan, tulosten seurannan, palautteen antamisen ja saamisen sekä viestinnän Teamsin kaltaiselle yksinkertaiselle ja päivittäiselle tasolle.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Tutustu koulutuksiin

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia