Ohjelmistokehitys Microsoft-pilvipalvelualustoilla

Laadukkaasti ja tietoturvallisesti toteutetut sovellukset organisaatiosi liiketoimintaa tehostamaan

« Takaisin Palvelut-sivulle

Palvelumme

Pilvisovellusten arkkitehtuurisuunnittelu

Anna meidän suunnitella tarvitsemasi sovelluksen arkkitehtuuri Microsoftin pilvialustojen tarjoamia kyvykkyyksiä optimaalisesti hyödyntäen.

Suunnitelmaa laatiessamme huomioimme ohjelmiston tietoturvan, suorityskyvyn, käytettävyyden, ylläpidettävyyden ja kustannustehokkuuden sovelluksen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Ohjelmistokehitys

Toteutamme tarvitsemanne ohjelmiston laaditun arkkitehtuurisuunnitelman ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Koodimme on laadukasta ja käytämme projektiin varatun ajan tehokkasti.

Korkean ammattiylpeyden omaavat ohjelmistokehittäjämme kommunikoivat suoraan kanssanne, jolloin vältytään turhilta välikäsiltä.

Ohjelmistokehityskonsultointi

Kaipaako ohjelmistokehitystiiminne neuvoa tai käytännön apua haastavampien ohjelmistokehitystehtävien suhteen? Kokeneet ohjelmistoarkkitehtimme ovat käytettävissänne, jotta saatte ratkaistua kiperimmät ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

Sovellusten tietoturva- ja laatukatselmoinnit

Oletko tilannut ohjelmiston sovellustoimittajalta ja haluat saada varmuuden sen tietoturvasta ja laadusta?

Voimme antaa sinulle mielenrauhan katselmoimalla toteutuksen. Saat kattavan raportin havaituista puutteista ja tietoturvahaavoittuvuuksista sekä ohjeet niiden korjaamiseksi parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Azure Dev(Sec)Ops -konsultointi

DevOps on nykypäivän de facto -tapa ohjelmiston toimittamiseen, ja kun myös tietoturva tuodaan mukaan kuvioihin, puhutaan DevSecOpsista.

Tarjoamme asiakkaillemme konsultointia Azure DevOpsin käyttöön, minkä ansiosta ohjelmistokehitysprosessit tehostuvat ja sovellusten tietoturva paranee jo kehityksen aikana.

Secure Development Lifecycle (SDL) -konsultointi

Tarjoamme ohjelmistokehitystiimeille Secure Development Lifecycle (SDL) -konsultointia. Yhdistämme organisaationne työskentelytavat Microsoftin parhaiden käytäntöjen kanssa. Lopputuloksena saadaan tehokas tapa toimittaa tietoturvallista softaa.

Laajin AppSec-palvelumme sisältää edellä mainittujen Azure DevSecOps -konsultoinnin ja tietoturvakatselmointien lisäksi myös muita palveluita, kuten uhkamallinnusta.

Sulava Advisor Services – sovellusten ylläpito

Ohjelmiston kehitys harvoin päättyy tuotantokäyttöönottoon, vaan sovellusta tarvitsee ylläpitää vaihtelevissa määrin sen koko elinkaaren ajan.

Ylläpitopalvelumme kautta saatte käyttöönne Trusted Advisor -konsultin, joka tuntee liiketoimintanne ja ylläpidettävät järjestelmänne syvällisesti sekä proaktiivisesti innovoi, miten järjestelmiänne kannattaisi kehittää tulevaisuudessa.

Koulutukset

Koulutusvalikoimastamme löydät myös ohjelmistokehittäjille ja -arkkitehdeille suunnattuja kursseja pilviteknologioihin liittyen. Sertifioidut kouluttajamme jakavat teknologiaosaamisensa lisäksi käytännön kokemuksiaan, kuinka he ovat hyödyntäneet opiskeltavia teknologioita asiakasprojekteissa.

Jos et löydä sopivaa kurssia suoraan koulutuskatalogistamme, voimme räätälöidä koulutuksen juuri tarpeisiinne sopivaksi.

Ota meihin yhteyttä!