Kuinka hyödyntää tekoälyn mahdollisuudet ja sen tuoma tuottavuusloikka? Kuinka ottaa tekoäly käyttöön hallitusti ja järkevästi, toteuttaa työtapamuutos ja kouluttaa koko organisaatio hyödyntämään sitä maksimaalisesti? Kuinka pidät ympäristösi turvallisena ja ajan tasalla? Kuinka ympäristösi on hallittava ja vaatimustenmukainen? Kuinka laajennat Copilotia ja valjastat sen parhaiten organisaatiosi tarpeisiin?

Tekoälyn käyttöönotossa on lukemattomia kysymyksiä ja harkittavia asioita. Ja viimein tähän on ratkaisu – Sulava Copilot for Microsoft 365 Essentials. Työ, sellaisena kuin se tunnetaan, on keksittävä uudelleen. Ja koko organisaatio on otettava mukaan, jotta voidaan saavuttaa aito tuottavuusloikka.

Palvelun kuvaus

Sulava Copilot for Microsoft 365 Essentials on kiinteään kuukausimaksuun perustuva palvelu, joka auttaa organisaatioita käyttöönottamaan Copilot for Microsoft 365:n ja toteuttamaan työtapamuutoksen. Se perustuu jo klassikoksi muodostuneeseen Copilot Modern Work as a Service -palveluumme, joka on suunniteltu suuremmille yrityksille ja organisaatioille.

Sulava Copilot M365 Essentials on joustava ja kustannustehokas palvelu, joka on suunniteltu erityisesti pienemmille ja keskisuurille organisaatioille, jotka haluavat hyödyntää generatiivisen tekoälyn voimaa päivittäisessä työssään Microsoft 365 -sovellusten kanssa.

Palvelumme avulla organisaationne saa korkealuokkaista ohjausta, dokumentteja ja koulutusta Copilot for Microsoft 365:n käyttöön ja käyttöönottoon, kuten dokumentaation, mallipohjien, ryhmäkoulutusten, promptausohjeiden ja henkilökohtaisen asiantuntijatuen kanssa.

Kokeneet konsulttimme kouluttavat ja inspiroivat loppukäyttäjiä ja johtoa käyttämään Copilot for M365:ta päivittäisessä työssään eri ohjelmissa.

Palvelu auttaa organisaatiotasi:

 • Lisäämään tuottavuutta ja luovuutta Copilot for Microsoft 365:n avulla
 • Oppimaan Copilot for Microsoft 365:n käyttöä vaikuttavasti ja tehokkaasti
 • Lisäämään Copilot for Microsoft 365 -lisenssisi arvoa ja sijoitetun pääoman tuottoa
 • Tekemään ympäristöstä hallittavan, turvallisen ja vaatimustenmukaisen
 • Hallinnoimaan ympäristöäsi tehokkaasti ja pitämään sen ajan tasalla
 • Laajentamaan Copilotia ja muokkaamaan sen vastaamaan parhaiten organisaatiosi tarpeisiin
 • Saamaan ohjausta ja tukea kokeneilta Sulava-asiantuntijoilta

Aloita siis tekoälymatkasi nyt! Olitpa sitten hankkimassa tai hankkinut Copilot-lisenssejä, pohtimassa tekoälyn voimaa organisaatiossasi tai harkitsemassa Copilotiin sijoittamista. Me olemme tukenasi ja autamme mielellämme pohdinnoissa.

Sulavalla on jo kolminumeroinen määrä Copilot-asiakasprojekteja niin yrityksiä kuin julkiselta sektorilta. Essentials-palvelu on luotu ja tuotettu niistä kertyneen kokemuksen perusteella. Palvelu kehittyy jatkuvasti, kuten myös Copilotit – se on 100% evergreen tekoälyn aikakaudella.

Lue palvelustamme lisää ja ota meihin yhteyttä!

Hinnoittelu

2 900 € / kk (+alv)
Vähintään 3 kuukauden sitoutuminen, sen jälkeen 1 kuukauden irtisanomisaika.

Palveluun sisältyy

Organisaatiosi saa ohjausta aiheista, kuten:

 • M365-tenantin tekniset esivaatimukset
 • Tiedon suojaus Copilot for M365 turvalliseen käyttöön
 • Vastuullisen tekoälyn pelikirja
 • Viestintäsuunnitelman laatiminen
 • Laajennus- ja integrointimahdollisuudet
 • AI evergreen – mitä uutta tapahtuu Microsoft AI -ekosysteemissä

Essentials-palvelussa osallistut ohjaukseen ja koulutukseen muiden asiakkaidemme kanssa. Kaikki koulutukset pidetään vähintään kerran kuukaudessa. Ilmoittaudu vain online-kalenteristamme.

Käyttäjäkoulutuksissa käsittelemme aiheita, kuten:

 • Kuinka hyödyntää Copilot for M365 eri ohjelmissa (Excel, PowerPoint, Outlook, Teams ja Word)
 • Kuinka luoda onnistuneita kehotteita
 • Ylemmän johdon koulutus ja inspirointi
 • Kuinka laajennat Copilotia Copilot Studion avulla
 • Kuinka käytät Copilotia mobiililaitteilla

Maaliskuusta 2024 koulutukset ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi, tekstityksellä muille kielille. Lisää kieliä koulutuksiin ja materiaaleihin lisätään vuoden 2024 aikana.

Käyttöönottotiimisi saa pääsyn portaaliin, josta löydät esimerkiksi:

 • Kaikki ohjaus- ja koulutusmateriaalit
 • Ohjeet ja mallipohjat
 • Vinkkejä ja niksejä käyttöönoton ja työtapamuutoksen edistämiseen
 • Sulavan tuen yhteystiedot
 • Linkit tärkeimpiin Microsoft-sisältöihin
 • IT-adminien koulutukset

Palvelun ryhmäkoulutukset perustuvat yleisiin parhaisiin käytäntöihin, koska osallistujat tulevat eri organisaatioista. Jos tarvetta henkilökohtaisemmalle tuelle tai valmennukselle ilmenee, sitä voidaan helposti lisätä projektiin aika- ja materiaaliperusteisesti hinnoiteltuna. Sulavan asiantuntijat voivat täyttää kaikki aukot ryhmäkoulutuksen ja henkilökohtaisen tuen ja valmennuksen tarpeen välillä.

Asiakastarina: Helsingin kaupunki kokeilee apuriälyä etujoukoissa

Helsingin kaupungilla on käynnissä kokonaisvaltainen Copilot for Microsoft 365 -kokeilu, jossa Sulava on mukana kumppanina.

”Halusimme ymmärtää, miten Copilotia voi käyttää julkishallinnossa. Se on vähän erilaista kuin yrityksissä”, kaupunginkanslian ict-koordinaattori Riitta Laanala kertoo.

”Olemme mykistyneitä, miten nopeasti Copilot luo tekstistä PowerPoint-esityksen. Varmasti tulee pettymyksiäkin, että toisessa asiassa siitä ei ollut hyötyä”, Laanala sanoo.

”Aina ei tarvitse olla kyse, paljonko työaikaa säästyy: hyöty voi olla työhyvinvointia”, kommentoi tiedolla johtamisen päällikkö Tomas Lehtinen.

Microsoft lisenssipalvelut Copilotille

CSP hankintakanavan kautta voit hankkia Microsoftin pilvipalveluiden lisenssejä (M365 & D365) sekä Azure-tilaukset kätevästi kuukausilaskutuksella Sulavan toimesta. Tarjoamme lisäksi laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotta saatte maksimaalisen hyödyn irti tuotteistanne.

Portaalimme kautta voit kätevästi tilata uusia tuotteita tarpeen mukaan tai muokata olemassa olevia palveluita. Optimoimalla ja ennakoimalla voi saada aikaa isoja kustannussäästöjä.

Räätälöimme mielellämme teille parhaan mahdollisen paketin palveluistamme vastaamaan tarpeitanne.

Lue lisää lisenssipalveluistamme

Koulutukset Copilot for Microsoft 365:n hyödyntämiseen ja käyttöönottoon

Tarjoamme koulutuksia loppukäyttäjille sekä heille, joiden tehtävä on varmistaa Copilotin turvallinen käyttöönotto ja liiketoimintahyötyjen maksimointi. Kaikissa Copilot-koulutuksissa pääset itse harjoittelemaan Copilotin käyttöä koulutusympäristössä, vaikka sinulla ei olisi omaa lisenssiä!

Esimerkkejä Copilot-koulutuksista:

Koulutus toimii täsmästarttina Microsoft 365:en ja Copilotin käyttöön!

Kurssilla käsitellään Microsoft 365 -peruspalveluja ja niiden käyttöönottoa, keskittyen erityisesti generatiiviseen tekoälyyn ja Copilotin käyttöön. Lisäksi käsitellään palvelujen lisensointia ja tukea; saat kokonaiskuvan, miten Microsoft 365 -palveluita ja Copilottia hallitaan.

Koulutuksessa käydään läpi paljon oikeita esimerkkejä Copilotista käytännössä, joten saat arvokasta tietoa sen käytöstä omassa työssäsi.

Kaipaatko vinkkejä miten muotoilet kehotteet tekoälylle? Tässä koulutuksessa opit onnistuneen kehotemuotoilun merkityksen ja saat runsaasti vinkkejä, joita voit lähteä hyödyntämään omassa työssäsi!

Copilot on vain niin hyvä, kuin sille annetut pyynnöt ja sille annetut materiaalit. On oleellista ymmärtää, kuinka tehdään parempia käskyjä tai pyyntöjä, ja miten Copilotille voidaan antaa kontekstiksi oma tietoja.

Tiedon suojaus ja Microsoft 365 Copilot -koulutuksessa käymme läpi miten valmistelet organisaation tietomassan Copilot for Microsoft 365:tä varten. Saat hyvän ymmärryksen asioista ja toimenpiteistä, joilla varmistat kestävän Copilotin käytön organisaatiossasi.

Kuten sanonta kuuluu: Paras mahdollinen hetki aloittaa tiedon laadusta, elinkaaresta, käyttöoikeuksista ja suojauksesta sekä ihmisten tietoisuuden tukemisesta huolehtiminen oli eilen. Toiseksi paras hetki tehdä se on tänään!

Koulutus tarjoaa hyvän tilaisuuden oppia hyödyntämään Copilot Studion potentiaalia. Opi, miten mukautat Copilot for Microsoft 365 chatbotin oman organisaatiosi tarpeisiin!

Koulutuksen aikana tehdään harjoituksia, joissa pääset soveltamaan oppimaasi käytännössä. Harjoitukset tarjoavat sinulle tilaisuuden testata taitojasi ja varmistaa, että hallitset Copilot Studion keskeiset ominaisuudet.

Opi lisää tekoälystä

Webinaari: Vie organisaatiosi tuottavuus uudelle tasolle tekoälyn avulla

Mitä tarkoittaa, kun tekoäly on tullut työpaikoille? Mitä mahdollisuuksia se luo meille ja miten se tulee muuttamaan työskentelyämme. Muutoksen laajuus on massiivinen ja tulee koskettamaan lähes kaikkia!

Jotta saat yrityksellesi todellisen kilpailuedun ja otat suuria harppauksia tuottavuudessa, katso webinaari, jossa esittelemme Copilot Modern Work as a Service – palvelumme ja fiiliksiä asiakkailta. Palvelu on ratkaisu organisaatiosi tuottavuushaasteisiin ja tiedät, että tulet saamaan kaiken mahdollisen hyödyn irti Copilotista 110 %:sti.

Microsoft 365 Copilot tulee ja mullistaa tietotyön – mutta viekö se työpaikkani?

Microsoft 365 Copilot tuo GPT-tekoälymallien supervoimat osaksi M365 -tuoteperhettä, eli kaikkien rakastamia Wordia, Exceliä, PowerPointia sekä Teamsia. Yksinkertaistettuna Copilot tuo M365 -ohjelmiin uuden sivupaneelin, jossa käyttäjä voi luonnollisella kielellä käskyttää ohjelmaa, jonka jälkeen ohjelma voi vastata joko tekemällä muokkauksia tai muita toimia.

Jos et ole vielä ehtinyt perehtyä Copilotiin, niin tämä on oikea artikkeli juuri sinulle!

Valmistele organisaation tietomassa Microsoft 365 Copilotia varten – kuusi askelta

Tekoälyn toivotut, voimakkaat tuottavuushyödyt saavutetaan kestävällä tavalla vain huolehtimalla eri tavoin organisaation tiedon laadusta, elinkaaresta, käyttöoikeuksista ja suojauksesta, ihmisten tietoisuuden kohentamista unohtamatta.

Blogissamme käydään läpi kuusi huomioitavaa asiaa, kun valmistelet organisaatiosi tietomassan Microsoft 365 Copilotia varten.

Miksi tekoäly on näin halpaa?

Onko Microsoft 365 Copilot hinta kohdallaan? Hinnan tarkasteluun on vain yksi todellinen tulokulma – maksaako tekemäni investointi itsensä takaisin?

Tekoälyn suuri lupaus on tietotyön tehostaminen kertaloikalla. Kolmekymppiä ei kata edes keskimääräisen tietotyöläisen yhden tunnin palkkaa sivukuluineen. Jos tekoäly säästää tunnin verran työtä käyttäjältä kuukaudessa, se maksaa itsensä takaisin. Ja silloin olisi kyseessä laimea tekoäly, sillä on realistista odottaa, että säästettyjen yksittäisten tuntien sijasta puhutaan kymmenistä tunneista.

Copilot tuo tuottavuusloikan, mutta vaatii rinnalleen jämäkkää muutosjohtamista

Saadakseen tekoälystä kilpailuedun, täytyy liikkua nopeasti usealla rintamalla: toisaalta omaksumisessa sisäisen työskentelyn tehostamiseen, toisaalta asiakaskokemuksen ja loppuasiakkaille suunnattujen tuotteiden ja palveluiden parantamiseen.

Samalla pitää jatkuvasti tutustua konkreettisesti mahdollisuuksiin, viedä uusia ratkaisuja loppukäyttäjille nopeasti, sekä ohessa miettiä jokainen toiminto ja prosessi uusiksi. Täytyy siis olla valmis kehittämään teknisiä ratkaisuja sekä työntekijöiden kyvykkyyksiä saman aikaisesti kaiken hyödyn irti ottamiseksi ja miettiä tulevaisuutta pidemmällä tähtäimellä.