Sulava Copilot for Microsoft 365 Essentials -palvelu

Palvelu Copilot for Microsoft 365 -tekoälypalveluiden käyttöönottoon ja työtapamuutokseen. Helppo käyttää ja aina ajan tasalla.

« See all AI services -page

Kuinka hyödyntää tekoälyn mahdollisuudet ja sen tuoma tuottavuusloikka? Kuinka ottaa se käyttöön hallitusti ja järkevästi, toteuttaa työtapamuutos ja kouluttaa koko organisaatio hyödyntämään sitä maksimaalisesti? Kuinka pidät ympäristösi turvallisena ja ajan tasalla? Kuinka ympäristösi on hallittava ja vaatimustenmukainen? Kuinka laajennat Copilotia ja valjastat sen parhaiten organisaatiosi tarpeisiin?

Tekoälyn käyttöönotossa on lukemattomia kysymyksiä ja harkittavia asioita. Ja viimein tähän on ratkaisu – Sulava Copilot for Microsoft 365 Essentials.

Työ, sellaisena kuin se tunnetaan, on keksittävä uudelleen. Ja koko organisaatio on otettava mukaan, jotta voidaan saavuttaa aito tuottavuusloikka.

Joustava, kustannustehokas, helppo ostaa

Sulava Copilot M365 Essentials on kiinteään kuukausimaksuun perustuva, joustava, kustannustehokas, helppo ostaa ja käyttää. Se on suunniteltu pienemmille, noin 30-300 Copilot-käyttäjän organisaatioille, jotka haluavat hyödyntää generatiivisen tekoälyn voimaa päivittäisessä työssään Microsoft 365 -sovellusten kanssa.

Palvelun avulla organisaatiosi saa korkealuokkaista ohjausta, dokumentteja ja koulutusta Copilot for Microsoft 365:n käyttöön ja käyttöönottoon. Kokeneet konsulttimme kouluttavat ja inspiroivat loppukäyttäjiä ja johtoa käyttämään Copilot for M365:ta päivittäisessä työssään eri ohjelmissa.

Palvelu auttaa organisaatiotasi:

 • Lisäämään tuottavuutta ja luovuutta Copilot for Microsoft 365:n avulla
 • Oppimaan käyttämään Copilot for Microsoft 365:ta vaikuttavasti ja tehokkaasti
 • Lisäämään Copilot for Microsoft 365 -lisenssisi arvoa ja sijoitetun pääoman tuottoa
 • Tekemään ympäristöstä hallittavan, turvallisen ja vaatimustenmukaisen
 • Hallinnoimaan ympäristöäsi tehokkaasti ja pitämään sen ajan tasalla
 • Laajentamaan Copilotia ja muokkaamaan sen vastaamaan parhaiten organisaatiosi tarpeisiin
 • Saamaan ohjausta ja tukea kokeneilta Sulava-asiantuntijoilta

Voit aloittaa matkasi juuri nyt, riippumatta siitä, oletko jo hankkinut tai hankkimassa Copilot-lisenssejä, pohditpa tekoälyn muutoksen voimaa organisaatiossasi vai harkitsetko ovatko Copilotit sijoituksen arvoisia.

Lue lisää palvelustamme alta tai ota meihin yhteyttä!


Sulava Copilot for M365 Essentials -palvelu

Sulava Copilot for Microsoft 365 Essentials on kiinteään kuukausimaksuun perustuva palvelu, joka auttaa organisaatioita käyttöönottamaan Copilot for Microsoft 365:n ja toteuttamaan työtapamuutoksen. Se perustuu jo klassikoksi muodostuneeseen Copilot Modern Work as a Service -palveluumme, joka on suunniteltu suuremmille yrityksille ja organisaatioille.

Sulavalla on jo kolminumeroinen määrä Copilot-asiakasprojekteja niin yrityksiä kuin julkiselta sektorilta. Essentials-palvelu on luotu ja tuotettu niistä kertyneen kokemuksen perusteella. Palvelu kehittyy jatkuvasti, kuten myös Copilotit – se on 100% evergreen tekoälyn aikakaudella.

Sulava Copilot Microsoft 365 Essentials -palvelussa organisaatiosi saa korkealuokkaista ohjausta ja koulutusta Copilot for Microsoft 365:n käyttöönottoon ja käyttöön; kuten vaadittavat tekniset määritykset, sisäinen viestintä ja työtapamuutoksen sisäinen organisointi.

Ohjaamme organisaatiotasi mm. dokumentaation, mallipohjien, ryhmäkoulutusten, promptausohjeiden, henkilökohtaisen asiantuntijatuen sekä organisaatiosi loppukäyttäjille ja johtoryhmälle toteutettujen koulutusten avulla.

Jos tarvitset lisää ohjausta tai asiantuntija-apua missä tahansa, kuten tietoturvassa tai ympäristön hallinnassa, autamme mielellämme. Palvelun ulkopuoliset työt laskutetaan aika- ja materiaaliperusteisesti.

Hinnoittelu:

2 900 € / kk (+alv)

(Vähintään 3 kuukauden sitoutuminen, sen jälkeen 1 kuukauden irtisanomisaika)


Mitä Sulava Copilot for Microsoft 365 Essentials -palveluun sisältyy

Ohjaus, dokumentaatio ja työpajat käyttöönottoon

Organisaatiosi saa ohjausta aiheista, kuten:

 • M365-tenantin tekniset esivaatimukset
 • Tiedon suojaus Copilot for M365 turvalliseen käyttöön
 • Vastuullisen tekoälyn pelikirja
 • Viestintäsuunnitelman laatiminen
 • Laajennus- ja integrointimahdollisuudet
 • AI evergreen – mitä uutta tapahtuu Microsoft AI -ekosysteemissä

Copilot for M365 -koulutus loppukäyttäjille

Käyttäjäkoulutuksissa käsittelemme aiheita, kuten:

 • Kuinka hyödyntää Copilot for M365 eri ohjelmissa (Excel, PowerPoint, Outlook, Teams ja Word)
 • Kuinka luoda onnistuneita kehotteita
 • Ylemmän johdon koulutus ja inspirointi
 • Kuinka laajennat Copilotia Copilot Studion avulla
 • Kuinka käytät Copilotia mobiililaitteilla

Essentials-palvelussa osallistut ohjaukseen ja koulutukseen muiden asiakkaidemme kanssa. Kaikki koulutukset pidetään vähintään kerran kuukaudessa. Ilmoittaudu vain online-kalenteristamme.

Maaliskuusta 2024 koulutukset ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi, tekstityksellä muille kielille. Lisää kieliä koulutuksiin ja materiaaleihin lisätään vuoden 2024 aikana.

Materiaalikeskus

Käyttöönottotiimisi saa pääsyn portaaliin, josta löydät esimerkiksi:

 • Kaikki ohjaus- ja koulutusmateriaalit
 • Ohjeet ja mallipohjat
 • Vinkkejä ja niksejä käyttöönoton ja työtapamuutoksen edistämiseen
 • Sulavan tuen yhteystiedot
 • Linkit tärkeimpiin Microsoft-sisältöihin
 • IT-adminien koulutukset

Tarvetta henkilökohtaiselle tuelle?

Palvelun ryhmäkoulutukset perustuvat yleisiin parhaisiin käytäntöihin, koska osallistujat tulevat eri organisaatioista.

Jos tarvetta henkilökohtaisemmalle tuelle tai valmennukselle ilmenee, sitä voidaan helposti lisätä projektiin aika- ja materiaaliperusteisesti hinnoiteltuna.

Sulavan asiantuntijat voivat täyttää kaikki aukot ryhmäkoulutuksen ja henkilökohtaisen tuen ja valmennuksen tarpeen välillä.


Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Copilot-palveluistamme. Löydät lisää tietoa Essentials-palvelusta myös lomakkeen jälkeen.


Helsingin Kaupunki kokeilee apuriälyä etujoukoissa

Helsingin Kaupungilla on käynnissä kokonaisvaltainen Copilot for Microsoft 365 -kokeilu, jossa Sulava on mukana kumppanina.

”Halusimme ymmärtää, miten Copilotia voi käyttää julkishallinnossa. Se on vähän erilaista kuin yrityksissä”, kaupunginkanslian ict-koordinaattori Riitta Laanala kertoo.

”Olemme mykistyneitä, miten nopeasti Copilot luo tekstistä PowerPoint-esityksen. Varmasti tulee pettymyksiäkin, että toisessa asiassa siitä ei ollut hyötyä”, Laanala sanoo.

”Aina ei tarvitse olla kyse, paljonko työaikaa säästyy: hyöty voi olla työhyvinvointia”, kommentoi tiedolla johtamisen päällikkö Tomas Lehtinen.

Onnistuneen käyttöönoton ja työtapamuutoksen varmistamiseksi suosittelemme kolmivaiheista suunnitelmaa

1. Valmistelu

Valmisteluvaiheessa tavoitteena on valmistautua käyttöönottoon luomalla tietoisuutta organisaatiossa ja varmistamalla, että tekniset vaatimukset täyttyvät.

2. Käyttöönotto ja koulutus

Käyttöönotto- ja koulutusvaiheessa tapahtuu lisenssien käyttöönotto. On tärkeää hankkia tarvittavat taidot ja tietotaito Copilot for M365:n tehokkaaseen käyttöön ja jatkaa tietoisuuden lisäämistä.

3. Jatkuva kehittäminen

Tässä vaiheessa on tärkeää jatkaa muutoksen vahvistamista jatkuvalla koulutuksella ja tietoisuuden lisäämisellä.

Lisäksi tavoitteena on löytää lisää käyttötapauksia Copilotille käyttämällä laajennuksia ja integraatioita.

Microsoft lisenssipalvelut Copilotille

CSP hankintakanavan kautta voit hankkia Microsoftin pilvipalveluiden lisenssejä (M365 & D365) sekä Azure-tilaukset kätevästi kuukausilaskutuksella Sulavan toimesta. Tarjoamme lisäksi laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotta saatte maksimaalisen hyödyn irti tuotteistanne.

Portaalimme kautta voit kätevästi tilata uusia tuotteita tarpeen mukaan tai muokata olemassa olevia palveluita. Optimoimalla ja ennakoimalla voi saada aikaa isoja kustannussäästöjä.

Räätälöimme mielellämme teille parhaan mahdollisen paketin palveluistamme vastaamaan tarpeitanne.


Mikä on Microsoft Copilot? Tule kurssille, katso webinaarit ja lue kirjoituksiamme!

Vie organisaatiosi tuottavuus uudelle tasolle tekoälyn avulla – webinaari

Mitä tarkoittaa, kun tekoäly on tullut työpaikoille? Mitä mahdollisuuksia se luo meille ja miten se tulee muuttamaan työskentelyämme. Muutoksen laajuus on massiivinen ja tulee koskettamaan lähes kaikkia!

Jotta saat yrityksellesi todellisen kilpailuedun ja otat suuria harppauksia tuottavuudessa, tule kuulolle maksuttomaan webinaariimme.

Microsoft 365 Copilot päivässä tutuksi -kurssi

Koulutus toimii täsmästarttina Microsoft 365:en ja Copilotin käyttöön!

Kurssilla käsitellään Microsoft 365 -peruspalveluja ja niiden käyttöönottoa, keskittyen erityisesti generatiiviseen tekoälyyn ja Copilotin käyttöön. Lisäksi käsitellään palvelujen lisensointia ja tukea; saat kokonaiskuvan, miten Microsoft 365 -palveluita ja Copilottia hallitaan.

Opit, mikä Copilot on ja miten voit valmistautua sen käyttöönottoon. Koulutuksessa käydään läpi myös oikeita esimerkkejä Copilotista käytännössä, joten saat arvokasta tietoa sen käytöstä omassa työssäsi.

Microsoft 365 Copilot tulee ja mullistaa tietotyön – mutta viekö se työpaikkani?

Microsoft 365 Copilot tuo GPT-tekoälymallien supervoimat osaksi M365 -tuoteperhettä, eli kaikkien rakastamia Wordia, Exceliä, PowerPointia sekä Teamsia. Yksinkertaistettuna Copilot tuo M365 -ohjelmiin uuden sivupaneelin, jossa käyttäjä voi luonnollisella kielellä käskyttää ohjelmaa, jonka jälkeen ohjelma voi vastata joko tekemällä muokkauksia tai muita toimia.

Jos et ole vielä ehtinyt perehtyä Copilotiin, niin tämä on oikea artikkeli juuri sinulle!

Valmistele organisaation tietomassa Microsoft 365 Copilotia varten – kuusi askelta

Tekoälyn toivotut, voimakkaat tuottavuushyödyt saavutetaan kestävällä tavalla vain huolehtimalla eri tavoin organisaation tiedon laadusta, elinkaaresta, käyttöoikeuksista ja suojauksesta, ihmisten tietoisuuden kohentamista unohtamatta.

Blogissamme käydään läpi kuusi huomioitavaa asiaa, kun valmistelet organisaatiosi tietomassan Microsoft 365 Copilotia varten.


Miksi tekoäly on näin halpaa?

Onko Microsoft 365 Copilot hinta kohdallaan? Hinnan tarkasteluun on vain yksi todellinen tulokulma – maksaako tekemäni investointi itsensä takaisin?

Tekoälyn suuri lupaus on tietotyön tehostaminen kertaloikalla. Kolmekymppiä ei kata edes keskimääräisen tietotyöläisen yhden tunnin palkkaa sivukuluineen. Jos tekoäly säästää tunnin verran työtä käyttäjältä kuukaudessa, se maksaa itsensä takaisin. Ja silloin olisi kyseessä laimea tekoäly, sillä on realistista odottaa, että säästettyjen yksittäisten tuntien sijasta puhutaan kymmenistä tunneista.

Copilot tuo tuottavuusloikan, mutta vaatii rinnalleen jämäkkää muutosjohtamista

Saadakseen tekoälystä kilpailuedun, täytyy liikkua nopeasti usealla rintamalla: toisaalta omaksumisessa sisäisen työskentelyn tehostamiseen, toisaalta asiakaskokemuksen ja loppuasiakkaille suunnattujen tuotteiden ja palveluiden parantamiseen.

Samalla pitää jatkuvasti tutustua konkreettisesti mahdollisuuksiin, viedä uusia ratkaisuja loppukäyttäjille nopeasti, sekä ohessa miettiä jokainen toiminto ja prosessi uusiksi. Täytyy siis olla valmis kehittämään teknisiä ratkaisuja sekä työntekijöiden kyvykkyyksiä saman aikaisesti kaiken hyödyn irti ottamiseksi ja miettiä tulevaisuutta pidemmällä tähtäimellä.