« Takaisin koulutukset-sivulle

Tervetuloa oppimaan!

Kurssipäivän kesto:
Kurssit alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 16.00.

Kurssipaikka:
Kurssit järjestetään Sulavan kurssikeskuksessa Helsingin Kaisaniemessä osoitteessa Vuorikatu 14 B. Katso kurssikeskuksemme saapumisohjeet alta.

Aamiainen:
Aamiainen on tarjolla klo 8.30 alkaen koulutuskeskuksemme aulassa.

Lounas:
Lounastauko on noin tunnin pituinen. Lounaalle lähdetään noin klo 11.30 aikaan, hieman kurssista riippuen.

Iltapäiväkahvit:
Iltapäiväkahvitauko kestää noin 15 minuuttia. Tauolle lähdetään noin klo 14.00 alkaen.

Muut tauot:
Taukoja pidetään päivän mittaan normaalisti noin 1,5 tunnin välein ja tarvittaessa myös muina aikoina – voit keskustella asiasta kouluttajan kanssa.

Ruoka-aineallergiat:
Ilmoitathan etukäteen, jos sinulla on jokin ruoka-aineallergia tai erityisruokavalio. Ilmoituksen voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@sulava.com.

Kurssipalautteet:
Kurssin päätteeksi toivomme, että annat palautetta kurssikokemuksestasi. Saat kouluttajalta tarkemmat ohjeet ja linkin, jolla pääset syöttämään palautteesi.

Langaton lähiverkko:
Kurssin aikana käytössäsi on langaton lähiverkko (Wi-Fi). Olemme myös varanneet kurssilaisten omille kannettaville ja muille mobiililaitteille ylimääräisiä sähköpistokkeita luokasta.

Muita käytännön asioita:
Sinun ei tarvitse ottaa omaa tietokonettasi mukaan, sillä koulutustiloistamme löytyy kaikki tarpeellinen kurssia varten. Mikäli myöhästyt tai tarvitset muutoin apua kurssin käytännön asioihin liittyen, voit olla yhteydessä kurssihenkilöstöömme sähköpostitse: info@sulava.com tai puhelimitse 020 740 2790.

Saapumisohjeet:
Lue saapumisohjeet täältä.