Tulevaisuuden toimintaympäristö pilvestä! Microsoftin pilvipalvelut tarjoavat skaalautuvan, tietoturvallisen ja kustannustehokkaan alustan organisaatiosi liiketoiminnalle – nyt ja tulevaisuudessa. Kun haluat viedä palvelusi Microsoftin pilveen tai hyödyntää monipuolisemmin jo olemassa olevia pilvialustoja, me olemme kumppanisi.

Sulavalla on pisin ja laajin kokemus Microsoftin eri pilvialustojen (Microsoft 365, Azure, Dynamics 365) hyödyntämisestä esiselvityksestä käyttöönottoon ja jalkautuksesta hallintamalleihin.

Kustannussäästöjen ja tietoturvan lisäksi Microsoftin alustat skaalautuvat liiketoiminnan kasvun mukaan ja mahdollistavat mitkä tahansa tulevien liiketoimintatarpeiden digitaaliset toteutukset.

Hyödyt organisaatiollesi

Ajan säästö

ROI

Pay-back

Lähde: The Total Economic Impact™ Of Microsoft Azure IaaS Cost Savings, New Revenue Opportunities,And Business Benefits Enabled By Azure IaaS


Palvelemme organisaatiotasi kaikissa kolmessa Microsoftin pilvessä

Microsoft Azure

Azure on Microsoftin pilvikonesalipalvelu, koti nykyaikaiselle IT-infrastruktuurille ja sovelluksille. Azure tarjoaa Microsoftin konesaleista niin perinteisempiä IaaS-konesalipalveluja (virtuaalikoneet, virtuaaliverkot, tallennuspalvelut) kuin myös PaaS-tyyppisiä palveluja, joiden avulla rakennetaan nykyaikaisia sovelluksia Microsoftin pilvipalveluihin.

Uusimpien Azure-innovaatioiden hyödyntäminen ja IT-kustannusten pienentäminen on asiakkaillemme arkipäivää.

Microsoft 365

Microsoft 365:n avulla toteutat organisaation tarvitsemat peruspalvelut helposti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Microsoft 365 sisältää Office 365-, Windows 10 Enterprise- ja Enterprise Mobility and Security (EMS) -ominaisuudet. Se kattaa modernin työpaikan tarpeet sekä pienille että suurille organisaatioille.

Sulavan palvelut kattavat kaikki käyttöönoton vaiheet esiselvityksestä, suunnittelusta, siirrosta ja käyttöönotosta aina palveluiden turvallisuuteen, hallintaan ja ylläpitoon saakka.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 on kattava liiketoimintaratkaisu, joka yhdistää CRM:n, ERP:n ja tekoälyn. Dynamics 365 mukautuu yrityksen tarpeisiin ja skaalautuu kasvun mukana.

Dynamics 365 integroituu olemassa oleviin järjestelmiin tarjoten monikanavaisia ja personoituja asiakaskokemuksia. Dynamicsilla optimoit liiketoimintaprosesseja, parannat asiakasuskollisuutta, lisäät työntekijöiden tuottavuutta ja tunnistat uusia liiketoimintamahdollisuuksia tekoälyn avulla.

in meeting

Sulava Advisory Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä!

Sertifioidut kouluttajamme jakavat teknologiaosaamisensa lisäksi käytännön kokemuksiaan, kuinka he ovat hyödyntäneet opiskeltavia teknologioita asiakasprojekteissa.

Jos et löydä sopivaa kurssia suoraan koulutuskatalogistamme, voimme räätälöidä koulutuksen juuri tarpeisiinne sopivaksi.

Sulavan koulutuskeskuksen vastaanotto
choosing licenses

Microsoft lisenssipalvelut

Voit hankkia Microsoftin pilvipalveluiden lisenssejä (M365 & D365) sekä Azure-tilaukset kätevästi kuukausilaskutuksella Sulavan kautta. Tarjoamme laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotta saatte maksimaalisen hyödyn irti tuotteistanne:

  • Portaalimme kautta voit kätevästi tilata uusia tuotteita tarpeen mukaan tai muokata olemassa olevia palveluita.
  • Mitä uutta ja ajankohtaista lisensoinnin osalta on, miten se vaikuttaa juuri teidän kokonaisuuteenne?
  • Optimoimalla ja ennakoimalla voi saada aikaan isoja kustannussäästöjä
  • Microsoftin työpajat sekä pilotit madaltavat kynnystä lähteä kokeilemaan uutta palvelua ja sen sopivuutta.

Räätälöimme teille parhaan mahdollisen paketin palveluistamme vastaamaan tarpeitanne.