Sulavalla jaamme Azuren palvelut kolmeen kategoriaan: Azure IaaS, Azure PaaS ja Azure Data. Jälkimmäiseen kuuluu koko joukko datan tallentamiseen ja analysointiin sekä järjestelmien väliseen integraatioon liittyviä palveluja.    

Azuresta löytyy vaihtoehdot sekä rakenteellisen että rakenteettoman datan tallentamiseen, samoin kuin erilaisten tietovarastojen ja Big Data –ympäristöjen toteuttamiseen. Datan hyödyntämiseen ja analysointiin voidaan käyttää sekä perinteisiä analysointimalleja että tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia. Lisäksi Azuresta löytyy omat palvelut järjestelmien ja tietokantojen välisten integraatioiden toteuttamiseen.

Lue blogi: 4 syytä, miksi datasi kannattaisi olla Azuressa

Monilla on yhä käytössään on-premises data-alustat tietokantoja ja integraatioratkaisuita varten, siitäkin huolimatta, että useimmissa tapauksissa pilviympäristöt tarjoavat monin tavoin paremman vaihtoehdon näiden toimintojen toteuttamiseen: kustannustehokkaasti, muuttuneiden tarpeiden myötä ketterästi skaalautuvasti ja tietoturvallisesti.


Palveluitamme

Sulavalla on laaja valikoima palveluita Azuren Data-palvelujen hyödyntämiseen. Palvelumme kattavat kaikki käyttöönoton vaiheet esiselvityksestä, suunnittelusta, migraatiosta ja jalkautuksesta aina palveluiden tietoturvan määrittämiseen, hallintaan ja ylläpitoon saakka.

Azure Data -esiselvitys

Esiselvityksessä arvioimme yrityksesi valmiutta ja autamme määrittelemään tavoitteet Azure Data -palveluiden käyttöönottamiseksi.

Azure-hallintamalli

Malli Azure–palveluiden hallintaan, uusien ominaisuuksien implementointiin, tietoturvaan ja ylläpitoon.

Azure Data -migraatiot

Tietokantojen ja datan tallennuksen sekä integraatioiden migraatiot paikallisesta ympäristöstä Azureen.

Azure-tietoturva

Azuresta käyttöönotettavien palvelujen tietoturvan suunnittelu ja määrittäminen sekä Azure-ympäristön tietoturvan valvonta.

Azure Data –ympäristöjen toteutus

Erilaisten tietokanta-, Big Data- ja analyysiratkaisujen toteuttaminen Azuren tarjoamien palvelujen avulla

Sulava Advisory Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Sulavan asiantuntijat käyvät organisaation kanssa läpi, mitä ja miten Azuren kognitiiviset palvelut tarjoavat. Sen jälkeen ideoidaan yhdessä, miten Azuren kognitiivisia palveluja voidaan hyödyntää osana jonkin sovelluksen toiminnallisuutta.

Palvelun yhteydessä myös toteutetaan PoC kognitiivisten palvelujen hyödyntämiseen.

in meeting
Sulavan koulutuskeskuksen vastaanotto

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä!

IT-ammattilaisille suunnatut Microsoftin viralliset kurssit valmistavat sertifikaattiin. Koulutusaiheita ovat mm. Azure, data, M365-hallinta, tietoturva ja tekoäly.

Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Tutustu muihin Azure-palveluihin

Microsoft Azure -palvelut ovat koti nykyaikaiselle IT-infrastruktuurille ja sovelluksille.

Sulavalla on laaja valikoima palveluita Azure-innovaatioiden hyödyntämiseen.