Oletko Sydämeltäsi Sulava?

Sulava on Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja pilviratkaisujen toteuttamisessa sekä edelläkävijä metaversessä. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Lue lisää paikastasi auringossa Dubaissa, Helsingissä, Kuopiossa tai ihan vaan metaversessä.

Avoimet paikat

SharePoint -asiantuntija

Senior Azure -asiantuntijoita

Azure Data -konsultti

Azure IaaS -arkkitehti

Azure Data -kouluttaja

Sovelluskehittäjäkouluttaja

Sovelluskehittäjä

Sulava asiakasvastuullinen myyjä

Konsultti: laitehallinta ja tietoturva

Avoin hakemus

office

Miksi Sulava?

Meillä saat alansa parhaat osaajat työkavereiksi! Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme user groupeja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Olemme Microsoft-kumppaneiden edelläkävijä. Saat mahdollisuuden oppia pitkän linjan ammattilaisilta, ja tuen kehittyä alansa huipuksi.

Me arvostamme ja luotamme – teemme uutta

Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaista ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta. Pelkän promisewaren sijaan teemme deliverywarea ja tulevaisuutta.

Tätä on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme sulava. Kannattava kasvuyritys. Osa kansainvälistä organisaatiota. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Metaverse. Dubai.

Tulevaisuuden työpaikka

The Siqnificant Company antoi Sulavalle 2021 Future Workplaces –sertifikaatinTämä on peräti kolmas peräkkäinen tunnustus Sulavalle. Sertifikaatti ansaitaan, kun työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä. 

Työvälineenä yrityksen saavuttamaan työntekijäymmärryksen tasoon käytetään Siqni-kyselyä, jolla selvitetään työntekijöille merkityksellisimmät asiat ja niiden toteutuminen työpaikalla. Sulaville merkityksellistä on muun muassa vapaus työn tekemisessä, vaikutusmahdollisuudet, mielekkäät tehtävät ja ammattitaitoiset kollegat.

Tutustu tuleviin kollegoihisi!