Sulava Advisor Services – Jatkuvat palvelut

 

« Takaisin Palvelut-sivulle

Sulava Advisor -palveluiden avulla varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti. Voit valita palveluistamme sopivan kokonaisuuden tarpeidesi mukaan.

Palveluiden ansiosta yritykselläsi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Yhdistämällä tieto liiketoiminnan tarpeisiin ja tavoitteisiin saavutetaan paras mahdollinen hyöty pilvipalveluihin tehdyistä investoinneista.

Kun olemme kumppanisi, voit ennustaa kulut ja saada täyden hyödyn sijoituksista.

Enemmän kuin jatkuvat palvelut

Sulava Advisor -palvelut antavat enemmän ja paremmin kuin perinteiset jatkuvat palvelut. Palvelu keskittyy ennakoivaan toimintaan mahdollistaen myös reaktiivisen häiriöraportoinnin ja ongelmaratkaisun.

Palveluun kuuluva Trusted Advisor on asiakkaan oma konsultti, joka tuntee asiakkaan ympäristön ja kehityssuunnan syvällisesti.


Palvelumme

Ennakoivat palvelut – ohjaa liiketoimintaasi

Kun haluat varmistaa, että yrityksesi tavoitteet saavat maksimaalisen tuen Microsoft-ympäristöltäsi, yrityksellesi omistautuneet Sulava Trusted Advisor -asiantuntijat työskentelevät yrityksesi IT-ammattilaisten rinnalla.

Trusted Advisor:

  • Tuntee syvällisesti nykyisen ympäristösi, haasteesi, aloitteesi, aikataulusi ja ideasi.
  • Tapaa sinut säännöllisesti, jolloin päivitätte ympäristösi tiekarttaa (roadmap) ja käytte läpi ympäristön uusimmat ominaisuudet.
  • Varmistaa, että ympäristöäsi käytetään täysimääräisesti.
  • Auttaa sinua ohjaamaan ympäristöäsi parhaan hyödyn saamiseksi yrityksessäsi.
  • Ohjaa ympäristön kehittämistä ja työskentelytapoja tiekartan mukaisesti.

Evergreen-kokoukset ja kehitys toteutetaan sen varmistamiseksi, että Microsoft-ympäristösi on aina ajan tasalla ja että uudet palvelut otetaan käyttöön ympäristössäsi.

Reaktiiviset palvelut häiriötilanteisiin

Kun odottamattomat häiriötilanteet halutaan ratkaista nopeasti ja luotettavasti, päivystysverkostomme on aina valmiina. Tarjoamme Tier3 -asiantuntijatukea Microsoftin pilvituotteisiin.

Reaktiivinen palvelumme sisältää mahdollisuuden käyttää Microsoft Premier -tukea ongelman lähettämiseen tarvittaessa tuotekehitykseen saakka.

Valitset kuukausittain ratkaistavien tikettien määrän, palveluajan, vastaustason ja tarvitsemasi tukitunnit. Normaali palveluaika on 9-17. Lisäksi saatavilla on laajennettu palveluaika klo 8 – 22. Saat myös kuukausittain raportin tiketeistäsi.

Tiedon jakaminen

Vaihda kokemuksia muiden ICT-huippuosaajien kanssa ja hyödynnä ensiluokkaisia koulutuspalveluitamme.

Saat kutsun Sulavan Teams-tiimiin, jossa asiantuntijamme jakavat valittuja uutisia ja mielenkiintoisia uusia tapoja käyttää Microsoftin pilvipalvelutuotteita, sekä kutsuja Sulavan verkostoitumistapahtumiin.

Koulutuspalvelumme sisältävät laajan valikoiman koulutuksia Microsoftin tekniikoista. Tarjoamme sekä julkisia että asiakaskohtaisia koulutuksia, luokkamuotoisina ja online-koulutuksina.

Lisäarvopalvelut

Meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja, jotka lisäävät arvoa Sulava Advisor -palveluihin ja joita voidaan lisätä mukaan kiinteillä hinnoilla.

Lisäarvopalvelut kattavat aiheita kuten tietoturva, muutoksenhallinta, ympäristön seuranta, hallintamalli tai champions-verkoston käyttö. Palveluitamme ovat mm. Sulava Credit Claims ja Sulava SOC.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Automatisoidut palvelut

Säästä IT-asiantuntijoidesi aikaa ja pidä ympäristösi hallinta automatisoituna tarkalleen siellä missä tarvitaan, kuten lisenssien hallinnassa.

Palvelu on räätälöity tarpeidesi mukaan.

Security Operations Center (SOC) -palvelu

Kuinka parannat tietoturvaa jatkuvalla tekemisellä ilman, että kustannukset karkaavat pilviin? Kuinka seulot miljoonien tietorivien joukosta ne tapahtumat, tai suodatat hälytyksistä ne, joiden takana voi piillä merkittävä tietoturvapoikkeama?

Voimme auttaa Sulava Security Operations Center (SOC) -palvelun kautta.

Oma konsultti jatkuvana tukena HUS:lla

HUSilla Sulavan oma konsultti katsoo isoa kuvaa ja yksityiskohtia ulkopuolisen silmin. Lisäksi konsultti analysoi koko ajan ympäristöä ja koittaa löytää loppukäyttäjille nopeampaa ja parempaa palvelua.

CSP-lisenssipalvelut

Nyt voit hankkia myös Microsoftin pilvipalveluiden lisenssit Suomen johtavalta Microsoft-osaajalta! Microsoftin CSP-hankintamalli mahdollistaa joustavan tavan hankkia pilvipalveluiden lisenssejä sekä Azure-resursseja.

Sulava CSP-kumppanina tarjoaa asiakkailleen veloituksetta käyttöasteseurannan, kuukausittaisen raportoinnin ja annamme suosituksemme kokonaisuuden optimoinnista.