Sulava Advisory -palveluiden avulla varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti. Voit valita palveluistamme sopivan kokonaisuuden tarpeidesi mukaan.

Enemmän kuin jatkuvat palvelut

Sulava Advisory -palvelut antavat enemmän ja paremmin kuin perinteiset jatkuvat palvelut. Palvelu keskittyy ennakoivaan toimintaan mahdollistaen myös reaktiivisen häiriöraportoinnin ja ongelmaratkaisun.

Palveluiden ansiosta yritykselläsi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Yhdistämällä tieto liiketoiminnan tarpeisiin ja tavoitteisiin saavutetaan paras mahdollinen hyöty pilvipalveluihin tehdyistä investoinneista.

Kun olemme kumppanisi, voit ennustaa kulut ja saada täyden hyödyn sijoituksista.

Palveluun kuuluva Trusted Advisor on asiakkaan oma konsultti, joka tuntee asiakkaan ympäristön ja kehityssuunnan syvällisesti.


Palvelumme

Kun haluat varmistaa, että yrityksesi tavoitteet saavat maksimaalisen tuen Microsoft-ympäristöltäsi, yrityksellesi omistautuneet Sulava Trusted Advisor -asiantuntijat työskentelevät yrityksesi IT-ammattilaisten rinnalla.

Trusted Advisor:

  • Tuntee syvällisesti nykyisen ympäristösi, haasteesi, aloitteesi, aikataulusi ja ideasi.
  • Tapaa sinut säännöllisesti, jolloin päivitätte ympäristösi tiekarttaa (roadmap) ja käytte läpi ympäristön uusimmat ominaisuudet.
  • Varmistaa, että ympäristöäsi käytetään täysimääräisesti.
  • Auttaa sinua ohjaamaan ympäristöäsi parhaan hyödyn saamiseksi yrityksessäsi.
  • Ohjaa ympäristön kehittämistä ja työskentelytapoja tiekartan mukaisesti.

Evergreen-kokoukset ja kehitys toteutetaan sen varmistamiseksi, että Microsoft-ympäristösi on aina ajan tasalla ja että uudet palvelut otetaan käyttöön ympäristössäsi.

Kun odottamattomat häiriötilanteet halutaan ratkaista nopeasti ja luotettavasti, päivystysverkostomme on aina valmiina. Tarjoamme Tier3 -asiantuntijatukea Microsoftin pilvituotteisiin.

Reaktiivinen palvelumme sisältää mahdollisuuden käyttää Microsoft Premier -tukea ongelman lähettämiseen tarvittaessa tuotekehitykseen saakka.

Valitset kuukausittain ratkaistavien tikettien määrän, palveluajan, vastaustason ja tarvitsemasi tukitunnit. Normaali palveluaika on 9-17. Saat myös kuukausittain raportin tiketeistäsi.

Säästä IT-asiantuntijoidesi aikaa ja pidä ympäristösi hallinta automatisoituna tarkalleen siellä missä tarvitaan, kuten lisenssien hallinnassa.

Palvelu on räätälöity tarpeidesi mukaan.

Meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja, jotka lisäävät arvoa Sulava Advisory -palveluihin ja joita voidaan lisätä mukaan kiinteillä hinnoilla.

Lisäarvopalvelut kattavat aiheita kuten tietoturva, muutoksenhallinta, ympäristön seuranta, hallintamalli tai champions-verkoston käyttö. Palveluitamme ovat mm. Sulava Credit Claims ja Sulava SOC.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Tiedon jakaminen

Vaihda kokemuksia muiden ICT-huippuosaajien kanssa ja hyödynnä ensiluokkaisia koulutuspalveluitamme.

Saat kutsun Sulavan Teams-tiimiin, jossa asiantuntijamme jakavat valittuja uutisia ja mielenkiintoisia uusia tapoja käyttää Microsoftin pilvipalvelutuotteita, sekä kutsuja Sulavan verkostoitumistapahtumiin.

Koulutuspalvelumme sisältävät laajan valikoiman koulutuksia Microsoftin tekniikoista. Tarjoamme sekä julkisia että asiakaskohtaisia koulutuksia, luokkamuotoisina ja online-koulutuksina.

Security Operations Center (SOC) -palvelu

Kuinka parannat tietoturvaa jatkuvalla tekemisellä ilman, että kustannukset karkaavat pilviin? Kuinka seulot miljoonien tietorivien joukosta ne tapahtumat, tai suodatat hälytyksistä ne, joiden takana voi piillä merkittävä tietoturvapoikkeama?

Voimme auttaa Sulava Security Operations Center (SOC) -palvelun kautta.

Power BI Advisor -tukipalvelu

Power BI Advisor -tukipalvelussa kokenut konsultti auttaa Power BI:n käytön tehostamisessa ja neuvoo, miten teknologian koko potentiaali saadaan hyödynnettyä. Palveluun sisältyvät työpajat kehittävät henkilöstön omaa Power BI -osaamista ja vievät tekemisen aivan uudelle tasolle. Palvelun avulla yritykset voivat välttää analytiikan sudenkuopat, saada apua haastavissakin asioissa, ja viedä suoraan käytäntöön parhaita käytäntöjä, joita ei ehkä aiemmin oltu otettu huomioon.

Yhteistyön tuloksena Power BI -raporteista saadaan täysi hyöty irti, henkilöstön oma analytiikka ja raportointi -osaaminen kehittyy ja organisaatiossa voidaan aidosti johtaa tiedolla.

Microsoft 365 Executive Evergreen – strateginen IT-ympäristön kehitys

Microsoft 365 Executive Evergreen -sparraustapaaminen on suunnattu IT- ja liiketoimintajohdolle. Tapaamisessa kokeneet konsulttimme keskustelevat kanssanne Microsoft pilven isosta kuvasta ja tulevaisuudessa tapahtuvista asioista. Esittelemme myös esimerkkejä, mitä teemme parhaillaan asiakkaillemme.

Tapaamisen painopistealueet ovat M365 infra, M365 moderni työ, pilven tietoturva ja Power Platform -ratkaisut liiketoiminnalle. Tapaaminen on myös hyvä paikka keskustella pilvistrategiasta, ympäristönne nykytilasta ja kypsyysasteesta sekä rakentaa organisaatiollenne suuntaa Microsoftin pilven käytön edelleen kehittämiselle.

Microsoft lisenssipalvelut

CSP hankintakanavan kautta voit hankkia Microsoftin pilvipalveluiden lisenssejä (M365 & D365) sekä Azure-tilaukset kätevästi kuukausilaskutuksella Sulavan toimesta.

Tarjoamme lisäksi laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotta saatte maksimaalisen hyödyn irti tuotteistanne:

  • Portaalimme kautta voit kätevästi tilata uusia tuotteita tarpeen mukaan tai muokata olemassa olevia palveluita.
  • Mitä uutta ja ajankohtaista lisensoinnin osalta on, miten se vaikuttaa juuri teidän kokonaisuuteenne?
  • Optimoimalla ja ennakoimalla voi saada aikaa isoja kustannussäästöjä
  • Microsoftin Build Intent työpajat sekä pilotit madaltavat kynnystä lähteä kokeilemaan uutta palvelua ja sopivuutta.

Räätälöimme mielellämme teille parhaan mahdollisen paketin palveluistamme vastaamaan tarpeitanne.


Tutustu asiakastarinoihin

Oma konsultti jatkuvana tukena HUS:lla

HUSilla Sulavan oma konsultti katsoo isoa kuvaa ja yksityiskohtia ulkopuolisen silmin. Lisäksi konsultti analysoi koko ajan ympäristöä ja koittaa löytää loppukäyttäjille nopeampaa ja parempaa palvelua.

Tampereen Sähkölaitos

“Kuukausittaiset määrämuotoiset läpikäynnit ovat tuoneet meille selkeää lisäarvoa. Niiden avulla saamme arvokasta tietoa siitä, mihin Microsoftin ekosysteemi on menossa ja mitä se tarkoittaa meille. Sulava jalostaa meitä varten valtavan määrän tietoa kaikista tulevista ominaisuuksista ja päivityksistä, jolloin tieto on meille helposti saatavilla ja suoraan käyttökelpoista liiketoiminnan tarpeisiin”, kertoo Tampereen Sähkölaitoksen liiketoimintateknologiajohtaja Johannes Lindell.

Lue, kuinka Tampereen Sähkölaitos hyödyntää Sulavan jatkuvia palveluita, häiriötilanteissa sekä Trusted Advisor -asiantuntijapalveluna.

data center
Kuopion Energia työntekijä seuraa sähköverkkoja

Kuopion Energia johtaa tiedolla pitkälle tulevaisuuteen

Kuopion Energia ja Sulava ovat kulkeneet yhdessä pitkän matkan ja yhteistyötä on tehty laajasti esim. modernien työvälineiden käyttöönotoissa, Azure-ympäristön ja tietoturvan kehittämisessä sekä tekemällä sovelluksia liiketoiminnalle. Jatkuvien palveluiden kautta mm. katsotaan, minkälaisia uusia mahdollisuuksia on tulossa ja kuinka ne soveltuvat yrityksen strategiaan.

Lue kuinka Kuopion Energia johtaa tiedolla pitkälle tulevaisuuteen – uusi harppaus pitkäjänteisellä digitalisaatiomatkalla, jossa liiketoimintaa kehitetään systemaattisesti ja modernisti.