Tietoturvan valvontapalvelua sulavasti! Kuinka seulot miljoonien tietorivien joukosta ne tapahtumat, tai suodatat sadoista hälytyksistä ne vakavimmat, joiden takana voi piillä merkittävä tietoturvapoikkeama? Kuinka löydät poikkeaman, joka voi uhata organisaatiosi ihmisten digitaalisia identiteettejä tai liiketoimintasi jatkuvuutta? Voimme auttaa organisaatiotasi Sulava Security Operations Center (SOC) -palvelun kautta.

Modernit ICT-ratkaisut tuottavat usein niin pilvessä kuin paikallisessa ympäristössä huikean määrän dataa, jonka merkitys tietoturvan kannalta on suuri. Tapahtumatiedon lokittaminen sekä pitkäaikainen säilytys kuuluu hyviin käytäntöihin ja on tyypillisesti helppo toteuttaa, mutta oleellisen tiedon havainnointi datamassasta voi aiheuttaa päänvaivaa.

Sulavan SOC-palvelussa asiakkaamme omistaa Azuressa toimivan Microsoft Sentinel -pohjaisen Security Incident and Event Management (SIEM) -ratkaisun, sen datalähteet ja SIEM-ratkaisun sisältämän datan. Palvelumme sopii erityisen hyvin Microsoftin pilviteknologioita hyödyntäville asiakkaille. SOC-palvelumme avulla saat vapautettua tietoturva-asiantuntijasi kehitystyöhön, kun jatkuva tietoturvahälytysten seulominen ja poikkeamien analysointi hoituu Sulavan toimesta.

Sulava toimittaa palveluna:

  • SOC-tapahtumien valvonnan
  • Poikkeamien havainnoinnin ja hallinnan
  • Tarvittavat korjaavat toimenpiteet siten kuin asiakkaan kanssa on yhteisissä prosesseissa sovittu.
  • Palveluiden tietoturvallista käyttöä tukevan kuukausittaisen loppukäyttäjäviestintäpaketin

Lisäksi autamme kaikissa Microsoft Sentinel -palveluun liittyvissä kehitystarpeissa.

Haluatko kuulla palvelusta lisää? Ota meihin yhteyttä:

Tutustu tarkemmin:

Mielestämme jokainen organisaatio tarvitsee SOC-palvelun, jotta IT-asiantuntijat voivat käyttää aikansa liiketoiminnan tukemiseen poikkeustilanteiden hoidon sijaan.

Lisäksi palvelun tulisi olla toimittajariippumattomasti asiakkaan omassa pilviympäristössä, suojata tämän päivän digitaaliseen identiteettiin kohdistuvilta uhilta ja hyödyntää jo tehtyjä investointeja. Paljon vaadittu, vai onko sittenkään?

Kuinka parannat tietoturvaa jatkuvalla tekemisellä ilman, että kustannukset karkaavat pilviin? Ovatko resurssisi rajalliset niiden uhkien huomaamiseen, tunnistamiseen ja korjaamiseen, joissa hälytyskellojen olisi pitänyt soida?

Kuinka suojata työ, jota tehdään paikasta riippumatta pilvipalveluissa, käyttäjien identiteettien ollessa jatkuvien huijausten ja hyökkäysyritysten kohteena?

Tutustu muihin tietoturvan ja tiedon suojauksen palveluihimme

Tietoturva ja tietosuoja liittyvät oleellisesti kaikkiin pilvipalveluihin. Kaikissa Microsoftin pilvipalveluissa on lukemattomia ominaisuuksia, joiden avulla parannetaan palvelujen tietoturvaa ja tiedon suojaamista.

Sulavan konsultit ovat asiantuntijoita näiden palvelujen hyödyntämisessä. Lisäksi koulutamme niin organisaatiosi IT-ammattilaiset kuin muut käyttäjät!

in meeting

Sulava Advisory Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Haluatko oppia lisää?