Moderni työ

Moderneilla työtavoilla ja –välineillä tyytyväisiä ja tuottavia työntekijöitä

 

« Takaisin Palvelut-sivulle

Tutkimusten mukaan työntekijät ovat tyytyväisimmillään ja tuottavimmillaan flow-tilassa – kun työ vaan sujuu ja omia kykyjä pääsee käyttämään täysvaltaisesti ilman turhautumista tiedon etsintään, turhiin palavereihin ja manuaalisiin rutiineihin.

Tätä meille on moderni työ ja sen haluamme mahdollistaa organisaatiollesi, oli työ sitten toimistossa tai kentällä.

Hyödyt organisaatiollesi

8 h/vko

Ajan säästö

+835 %

ROI

+88 %

Tuottavuus

Lähde: The Total Economic Impact™ Of Microsoft Teams Improved Employee And Company Performance


Opas: Johdanto työkulttuurin muutokseen ja moderniin työhön

Mitä on moderni työ? Mitä työn modernisoinnin muutosjohtaminen vaatii ja mitä tekoäly tuo kokonaisuuteen? Lue opas ja inspiroidu.

Tilaa opas


Palveluitamme

Työn muutos ja muutoksen johtaminen

Työntekijälähtöiset menetelmät eri tilanteisiin, joissa muutoksen halutaan näkyvän konkreettisesti organisaation arjessa. Tutkimme työntekijöiden tarpeita rooleittain ja luomme yrityksen tarpeisiin pohjautuen vision tahtotilasta, joka pilkotaan hallittaviin ja jalkautettaviin osiin.

Teams-palvelut ja tiimityö

Teams-käyttöönotot, -migroinnit, -hallintamallit, -sovellukset, -koulutukset ja parhaat käytännöt satojen organisaatioiden kokemuksella.

Teamsin käyttöönotossa visioimme aina ensin yhdessä, minkä organisaation työtavoissa, prosesseissa ja välineissä halutaan muuttuvan ja suunnittelemme teknisen toteutuksen sekä loppukäyttäjäkoulutukset työn muutoksen kautta.

Työntekijäkokemuksen johtaminen

Microsoft Viva tukee ihmisten uudenlaista tapaa työskennellä. Vivan työkalujen avulla tarjoat työntekijöille paremman työntekijäkokemuksen sekä uudenlaisen tavan johtajille johtaa.

Työntekijät kentällä

Tiedon jakaminen ja prosessien digitalisointi ei ole vain toimistotyöntekijöiden etuoikeus. Teams ja muut Microsoftin pilvialustat muuttavat tavan, jolla myös kentällä tehdään töitä.

Parantaa yhdessä kenttätyöntekijöiden arkea tehostamalla kommunikointia ja tiedonvälitystä.

Intranet ja sisäinen viestintä

SharePoint-ratkaisujen käyttöönotot, migroinnit, hallintamallit ja parhaat käytännöt satojen organisaatioiden kokemuksella.

Intranet-ratkaisuistamme löytyy laaja valikoima aina pienikokoisesta käyttövalmiista FAST-intranetistä monimutkaisiin intranet-kokonaisuuksiin.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia