Moderni työ

Moderneilla työtavoilla ja –välineillä tyytyväisiä ja tuottavia työntekijöitä

 

« Takaisin Palvelut-sivulle

Tutkimusten mukaan työntekijät ovat tyytyväisimmillään ja tuottavimmillaan flow-tilassa – kun työ vaan sujuu ja omia kykyjä pääsee käyttämään täysvaltaisesti ilman turhautumista tiedon etsintään, turhiin palavereihin ja manuaalisiin rutiineihin.

Tätä meille on moderni työ ja sen haluamme mahdollistaa organisaatiollesi, oli työ sitten toimistossa tai kentällä.

Hyödyt organisaatiollesi

8 h/vko

Ajan säästö

+835 %

ROI

+88 %

Tuottavuus

Lähde: The Total Economic Impact™ Of Microsoft Teams Improved Employee And Company Performance


Ajankohtaista

Tervetuloa maksuttomiin Fiksummin yhdessä -työpajoihin (online) keväällä 2021!

Tutustu Sulavan ja Microsoftin järjestämiin Fiksummin yhdessä -työpajojen sisältöihin ja ilmoittaudu mukaan! Kaikki työpajat ovat maksuttomia online-tapahtumia ja kestävät 1,5h. Tapahtumat pidetään Microsoft Teamsin välityksellä.

Työpajoissa käydään läpi modernin työn työtapoja ja työvälineitä. Suosittelemme, että osallistut kaikkiin työpajoihin, jotta saat parhaat mahdolliset opit ja vinkit itsellesi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

E-opas: Johdanto työkulttuurin muutokseen ja moderniin työhön

Mitä on moderni työ? Mitä hyötyä työkulttuurin muutoksesta on yritykselle, miksi ja kuinka käynnistäisin sen yrityksessäni? Lue opas ja inspiroidu.

Tilaa opas


Palveluitamme

Työn muutos ja muutoksen johtaminen

Työntekijälähtöiset menetelmät eri tilanteisiin, joissa muutoksen halutaan näkyvän konkreettisesti organisaation arjessa.

Teams-palvelut ja tiimityö

Teams-käyttöönotot, -migroinnit, -hallintamallit, -sovellukset, -koulutukset ja parhaat käytännöt satojen organisaatioiden kokemuksella.

Työntekijät kentällä

Tiedon jakaminen ja prosessien digitalisointi ei ole vain toimistotyöntekijöiden etuoikeus.

Intranet ja ekstranet-palvelut

SharePoint-ratkaisujen käyttöönotot, migroinnit, hallintamallit ja parhaat käytännöt satojen organisaatioiden kokemuksella.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia