Kun haluat tarjota IT-ympäristön laajat mahdollisuudet optimaalisesti organisaatiosi liiketoiminnalle ja työntekijälle hallitusti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti, me olemme kumppanisi.

Tuemme organisaatiotasi IT-infrastruktuurin suunnittelussa, rakentamisessa, sekä laajasti erilaisten palveluiden ja toiminnallisuuksien käyttöönotossa niin, että saat kaiken irti tehdyistä investoinneista. Palveluidemme avulla pidät organisaatiosi ajan tasalla ja suunnittelet tulevaisuuden siirrot.

Sulavalta löydät laajasti palveluita mm:

  • IT-ympäristön suunnitteluun ja toteutukseen
  • Tiedon suojauksen ja tietoturvan konfigurointiin ja toteutukseen
  • Auditointeihin ja hallintamalleihin
  • Azure-infraan
  • Laitehallintaan

Palveluitamme

Tietoturva

Sulavalta löydät laajasti palveluita mm. tietoturvan konfigurointiin ja toteutukseen, auditointeihin ja hallintamalleihin. Tuemme organisaatiotasi palveluiden ja toiminnallisuuksien käyttöönotossa ja koulutamme henkilöstösi.

Microsoftin tietoturvapalvelut sisältävät ensiluokkaiset ominaisuudet sekä paikallisten että verkkoympäristöjen suojaamiseksi.


Tarvittaessa hoidamme puolestasi myös koko valvonnan Sulava Security Operations Center (SOC) -palvelun kautta.

data protection

Tiedon suojaus ja vaatimustenmukaisuus

Kaikkien organisaation kanssa toimivien on voitava luottaa siihen, että tiedot pysyvät suojassa kaikissa tilanteissa. Muun muassa lainsäädäntö, toimialakohtaiset standardit sekä organisaation omat menettelytavat ja ohjeet tuovat vaatimuksia organisaation toimintaan. Tekoälytyövälineiden käyttöönotossa tiedon luokittelulla ja suojauksella on ratkaiseva asema.

Autamme organisaatiotasi varmistamaan, että ympäristöjen määritykset ja tietojen suojaaminen noudattavat vaatimuksia, ja että osaatte hyödyntää pilviympäristöjen tarjoamia työvälineitä ja toiminnallisuuksia oikealla tavalla.

Moderni laitehallinta

Microsoft tarjoaa tavan tehdä laitteenhallintaa oikealla tavalla – kustannustehokkaasti, resursseja säästävästi ja tietoturvaa lisäävästi. Kantavana ideana on, että palvelut ja sovellukset ovat kaikkialta käytettävissä ja niiden hallinta on mahdollisimman automatisoitua.

Meiltä löydät laajat palvelut laitteiden hallintaan. Päätelaitehallinnan palvelumme kattavat sekä työasemat että mobiililaitteet. Lisäksi toimitamme organisaatioille myös palvelut etäyhteyksien hallintaan ja sovellusten julkaisemiseen.

it professional on computer

Azure-infrastruktuuri

Sulava tarjoaa useita valmiita paketteja IaaS- ja PaaS-palveluiden hyödyntämiseen. Azure-projektit voivat kuitenkin olla mitä tahansa satojen virtuaalikoneiden siirroista skaalautuvien arkkitehtuureiden suunnitteluun nykyaikaisia sovelluksia varten.

Yhteistä kaikille projekteille on Azure-innovaatioiden ja uusimpien teknologioiden hyödyntäminen ja samaan aikaan tapahtuva IT-kustannusten pienentäminen.

Palvelut yrityskauppoihin ja -fuusioihin

Kun organisaatiossa tapahtuu yritysostoja, liiketoiminnan osan eriyttämistä, fuusioita tai vastaavia tilanteita, tulee IT-infrastruktuuriin liittyvien asioiden uudelleenorganisointi tietohallinnon tehtäväksi tehokkaasti ja määrätyssä ajassa.

Sulava tuo pitkän linjan kokemuksen koko muutoksen ja IT-infrastruktuurin suunnitteluun sekä toteutukseen.

People drafting information security solutions

Tutustu Microsoftin pilvialustoihin

Palvelemme organisaatiotasi kaikissa kolmessa Microsoftin pilvessä. Microsoftin pilvipalvelut tarjoavat skaalautuvan, tietoturvallisen ja kustannustehokkaan alustan organisaatiosi liiketoiminnalle – nyt ja tulevaisuudessa.

Sulavalla on pisin ja laajin kokemus Microsoftin eri pilvialustojen (Microsoft 365, Azure, Dynamics 365) hyödyntämisestä esiselvityksestä käyttöönottoon ja jalkautuksesta hallintamalleihin.

Sulava Advisory Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

in meeting
Sulavan koulutuskeskuksen vastaanotto

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä!

Sertifioidut kouluttajamme jakavat teknologiaosaamisensa lisäksi käytännön kokemuksiaan, kuinka he ovat hyödyntäneet opiskeltavia teknologioita asiakasprojekteissa.

Jos et löydä sopivaa kurssia suoraan koulutuskatalogistamme, voimme räätälöidä koulutuksen juuri tarpeisiinne sopivaksi.

Microsoft lisenssipalvelut

Voit hankkia Microsoftin pilvipalveluiden lisenssejä (M365 & D365) sekä Azure-tilaukset kätevästi kuukausilaskutuksella Sulavan kautta. Tarjoamme laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotta saatte maksimaalisen hyödyn irti tuotteistanne:

  • Portaalimme kautta voit kätevästi tilata uusia tuotteita tarpeen mukaan tai muokata olemassa olevia palveluita.
  • Mitä uutta ja ajankohtaista lisensoinnin osalta on, miten se vaikuttaa juuri teidän kokonaisuuteenne?
  • Optimoimalla ja ennakoimalla voi saada aikaan isoja kustannussäästöjä
  • Microsoftin työpajat sekä pilotit madaltavat kynnystä lähteä kokeilemaan uutta palvelua ja sen sopivuutta.

Räätälöimme teille parhaan mahdollisen paketin palveluistamme vastaamaan tarpeitanne.

choosing licenses