Laitehallintapalvelut

« Takaisin Palvelut-sivulle

Työntekijät käyttävät monenlaisia päätelaitteita, sekä työasemia että mobiililaitteita, vaihtelevasti sekä organisaation omassa verkossa että muualla. Palvelujen ja sovellusten tulee olla käytettävissä milloin tahansa ja kaikkialta.

Organisaatioiden pitää varautua siihen, että käyttäjä ja hänen laitteensa eivät koskaan käy organisaation sisäverkossa. Samalla kuitenkin pitää varmistaa, että päätelaitteet ovat edelleen organisaation hallinnassa, aina ajan tasalla, ja tietoturva pysyy kunnossa.

Ajankohtaista

Windows 11 – katsaus muutoksiin!

Windows 11 päivitys tuo mukanaan nipun uudistuksia. Windows 11 ei ole tavallinen Windows-päivitys – sen avulla pilvipohjainen laitehallinta nousee uudelle tasolle parantaen työn tuottavuutta ja tietoturvaa. Lue vinkkimme siihen, miksi päivittää Windows 11:sta, kattaus näkyvimmistä muutoksista ja mitä löytyy konepellin alta.

Lue vinkit blogista

Sulavan Windows 11 Kick-Offissa kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua ymmärtämään Windows 11:n todellisen arvon ja sen paikan organisaatiosi IT-tiekartassa.

Blogit: Mitä moderni laitehallinta on ja kuinka siihen siirrytään?

Moderni laitehallinta mahdollistaa mm. turvallisen etätyön.

Webinaari: Modernin laitehallinnan hyödyt

Webinaarissamme avasimme, mitä moderni laitehallinta yrityksille mahdollistaa.

Webinaari – Ilkka-yhtymä ja Rukakeskus kertovat laitehallinnasta liiketoiminnan näkökulmasta

Katso tallenne webinaaristamme, jossa laitehallinta kohtaa liiketoiminnan vaatimukset kiinnostavien casejen kautta!

Vierainamme Rukakeskuksen CDO Maria Fonsell sekä Ilkka-yhtymän tietohallintopäällikkö Timo Mäkinen.

Blogi: Laitehallinta kenttätyöntekijöille – mitä it-ammattilaisen tulee huomioida?

Löytääkö mekaanikko oikean manuaalin, kun tarvitaan? Saako hissikorjaaja nopeasti kollegan kiinni kysyäkseen neuvoa?

Lue, miten kenttätyöntekijöiden työtä voidaan sujuvoittaa modernin laitehallinnan avulla ja mitä IT-ammattilaisen tulee huomioida mm. laitteiden hallinnan suunnittelussa ja lisensseissä.

Blogi: Laitteet ja sovellukset kenttätyöntekijöille

Sopivan työvälineen löytäminen voi aiheuttaa haasteita esimerkiksi tietoturvan, käyttökokemuksen, lisenssien ja jopa laitekustannuksien osalta.

Tässä kirjoituksessa perehdytään eri vaihtoehtoihin laitemallien, käyttöjärjestelmien ja niiden hallittavuuden osalta kenttätyöntekijöiden työn tehostamiseksi.

Azure Virtual Desktop -työpaja

Kaipaavatko loppukäyttäjäsi lisäpotkua etätyöskentelyyn? Tervetuloa Azure Virtual Desktop -työpajaan!

 

Laitehallintapalveluillamme mahdollistamme organisaatiolle jatkuvasti päivittyvän ja ajan tasalla olevan päätelaiteympäristön. Kantavana ideana on, että palvelut ja sovellukset ovat kaikkialta käytettävissä ja niiden hallinta on mahdollisimman automatisoitua. Sen ansiosta:

  • Säästetään henkilöstön resursseja, aikaa ja kustannuksia
  • Varmistutaan, etteivät tärkeät asiat jää tekemättä, ja
  • Varmistutaan, että ympäristö pysyy toimivana ja turvallisena

Päätelaitehallinnan palvelumme kattavat sekä työasemat (Windows ja MacOS) että mobiililaitteet (Android ja iOS). Keskeisimmät laitehallinnan komponentit liittyvät:

  • päätelaitteiden käyttöönottoon (Windows Autopilot, Android Enterprise, Apple DEP),
  • päätelaitteiden hallintaan (Microsoft Endpoint Manager) sekä
  • laitteiden valvontaan.

Lisäksi toimitamme organisaatioille myös palvelut etäyhteyksien hallintaan ja sovellusten julkaisemiseen.


Palveluitamme

Laitteiden käyttöönoton automatisointi

Päätelaitteet nopeasti ja hallitusti käyttöön itsepalveluperiaatteella. Laitteiden koko elinkaaren hallinta pilvestä Microsoftin ja muiden valmistajien teknologian avulla.

Päätelaitteiden hallinta

Päätelaitteiden ominaisuuksien ja päivitysten hallinta käyttämällä moderneja hallintamenetelmiä mahdollistaa sen, että laitteet ovat aina ajan tasalla ja hallittuina. Riippumatta siitä, missä ja milloin niitä käytetään.

Päätelaitteiden tietoturva

Päätelaitteiden hallintaan kuuluu olennaisena osana tietoturvan määrittäminen ja valvonta. Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) tarjoaa päätelaitteille ennaltaehkäisevän suojauksen ja automaattiset tutkinta- ja reagointitoiminnot.

 

 

 

Paikka-, aika- ja päätelaiteriippumaton palveluiden käyttö

Moderniin päätelaiteympäristöön kuuluu se, että sovellukset ja palvelut ovat käytettävissä kaikkialta. Tähän vaaditaan palvelut etäyhteyksien toteuttamiseen ja sovellusten julkaisemiseen hallitusti ja turvallisesti.

Koulutukset laitehallintaan

Microsoftin koulutuskumppanina tarjoamme virallisia sertifikaattiin johtavia koulutuksia laitehallinnasta vastaaville henkilöille.

Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

 

MTV ja Windows Autopilot

Kuinka MTV modernisoi IT- ja työntekijäkokemuksensa haastavassa mediateollisuudessa, jolta vaaditaan jatkuvasti kiihtyvää ketteryyttä? Katso video!

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia