Microsoftin CSP-hankintamalli (Cloud Solution Provider) mahdollistaa organisaatiolle joustavan tavan hankkia pilvipalveluiden lisenssejä sekä Azure-resursseja. Laskutus tapahtuu kuukausittain toteutuneen käytön mukaan. Lisenssimääriä voidaan tarpeen mukaan kasvattaa tai vähentää. Tämä tarjoaa myös hyvän vaihtoehdon Microsoftin Enterprise Agreement -sopimuksen omaaville asiakkaille hankkia lisenssejä väliaikaiseen tarpeeseen.

Hanki Microsoftin pilvipalveluiden lisenssit Suomen johtavalta Microsoft-osaajalta

Sulava CSP-kumppanina tarjoaa asiakkailleen käyttöasteseurannan, kuukausittaisen raportoinnin ja annamme suosituksemme kokonaisuuden optimoinnista. Tämä auttaa pitämään kustannukset optimaalisina, etkä maksa turhaan käyttämättömistä palveluista. Sulavan asiantuntijat luonnollisesti konsultoivat asiakasta kaikkiin lisensointiin liittyvissä asioissa, kuten lisenssivaatimuksien tai uusien palveluiden aktivoinnin suhteen.

Nimetty yhteyshenkilö, joka tuntee ympäristönne ja toimintamallinne, säästää teiltä aikaa ja voitte paremmin keskittyä omaan liiketoimintaanne.

Haluamme olla organisaatiosi kokonaisvaltainen M365-kumppani.

Ajankohtaista

Microsoft ilmoittaa lisenssimuutoksista Microsoft 365:n, Office 365:n ja Teamsin osalta Euroopan talousalueella (EEA) ja Sveitsissä

Microsoft on äskettäin ilmoittanut joistakin tärkeistä muutoksista, jotka vaikuttavat Microsoft 365:n, Office 365:n ja Teamsin lisensointiin Euroopan talousalueella (EEA) ja Sveitsissä. Muutokset tulevat voimaan 1. lokakuuta 2023 ja niiden tarkoituksena on vastata asiakkaiden tarpeisiin ja käsitellä Euroopan komission esittämiä huolenaiheita.

Mitkä muutokset ovat, miksi ne tehdään ja kuinka ne vaikuttavat organisaatioosi, lue lisää englanninkielisestä uutisestamme.

Microsoft Cloud Security – tietoturvalisenssit ja hinnat – Mihin mitäkin lisenssiä voi käyttää?

Asianmukaisen lisensoinnin selvittäminen voi olla hankalaa. Ominaisuudet voivat sisältyä useisiin lisenssipaketteihin, mutta ne voidaan hankkia myös erillisinä lisensseinä.

Tässä blogissa puramme Microsoftin pilvipalvelujen tietoturvatuotteiden ja -ominaisuuksien lisensoinnin. Lue mm. mitä eri lisenssien ominaisuudet tarjoavat organisaatiollesi ja tutustu eri lisenssitasojen eroihin ja hinnoitteluun.

Power BI – hinnat ja lisenssit

Miten Power BI -hinnoittelumalli toimii? Mikä paketti sopisi parhaiten tarpeisiimme? Entä miten Microsoft Fabric vaikuttaa lisensseihin?

Lue blogi, jossa Power BI:n hinnoittelumalli kuvataan lyhyesti ja ytimekkäästi.

CSP vs NCE ja päätelaitteiden suojaus Business Premiumissa

NCE-lisenssit on saatu tuotua markkinoille ja valtaosa asiakkaista on jo lisenssinsä päivittänyt.

Tutustu webinaaritallenteessa mitkä ovat suurimmat muutokset ja kuinka ne vaikuttavat organisaatiosi toimintaan. Kuulet mistä Defender for Business -lisenssissä on kyse ja saat vastauksen kysymykseen voisiko se korvata nykyisin käytössä olevat päätelaitteiden suojausratkaisut.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä:

Sulava Advisor Services – Jatkuvat palvelut

Jatkuvien palveluidemme avulla varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia