Tekoäly – palvelumme

”Generatiivinen tekoäly voi lisätä jopa 2,6–4,4 biljoonan dollarin arvosta vuotuista tuottavuutta maailmanlaajuisesti” – McKinsey kesäkuu 2023

« Takaisin Palvelut-sivulle

Tekoäly on lyhyessä ajassa kehittynyt olennaiseksi osaksi organisaatioiden kilpailukykyä ja tehokkuutta. Tekoäly auttaa jo mm. analysoimaan asiakasdataa, optimoimaan prosesseja, automatisoimaan rutiinitehtäviä ja luomaan uusia innovaatioita.

Sulava on erikoistunut tekoälyratkaisuihin, jotka perustuvat Microsoftin uusimpiin teknologioihin ja osaamiseen. Ja kuten kaikkien muidenkin modernien, työtapoja ja tuottavuutta parantavien teknologioiden kanssa, olemme kärkiosaaja niiden tuomisessa organisaation arkeen, kaikille työntekijöille.

Olemme toteuttaneet mm. useita onnistuneita projekteja asiakkaillemme, joissa olemme hyödyntäneet tekoälyä esimerkiksi sisäisen viestinnän, tiedonhallinnan, osaamisen kehittämisen ja työhyvinvoinnin parantamiseksi.

Tekoäly on aika ottaa haltuun nyt. Ota yhteyttä meihin niin kerromme lisää!

 

Haluatko kuulla ensimmäisenä Sulavan uutiset tekoälyyn & metaverseen liittyen? Liity mukaan meidän Tekoäly & Metaverse -yhteisöön!

Haluan liittyä Sulavan Tekoäly & Metaverse -yhteisöön


Palveluitamme – kohti tekoälyn hyödyntämistä organisaatiossasi

Ota harppaus kohti tekoälyn tehostamaa tuottavuutta Copilot Modern Work as a Service -palvelun avulla

Tekoälyn avustama innovaatio ja tuottavuusmahdollisuuksien hyödyntäminen kaikille työntekijöille on välttämätöntä. Esittelemme pelikentän muuttavan tekoälypohjaisen palvelun, joka vie organisaatiosi uudelle, ikivihreälle tielle kohti tekoälyavusteista modernia työtä.

Jotta organisaatiot voivat saavuttaa todellisen kilpailuedun ja tehdä tuottavuusharppauksia koko organisaatiossa, valmiit ratkaisut eivät yksin riitä. Kaikki riippuu siitä, KUINKA SINÄ käytät tekoälyä. Sulava on rinnallasi jokaisessa vaiheessa onnistuneen omaksumisen varmistaakseksi.

Teknisen valmiuden varmistaminen

Mietitkö teknisiä edellytyksiä, lisenssejä ja kustannuksia, käyttötapauksien rakentamista, ROI:n laskemista, tekoälyn etiikkaa, juridisia kysymyksiä tai yksityisyyttä, tietoturvaa ja hallintaa? Hyvä!

Mallimme on täällä opastamassa sinua kaikissa näissä ja monissa muissa aiheissa ja kysymyksissä.

Konsepteista ratkaisuihin

Yhdessä tunnistamme ja rakennamme käyttötapauskuvauksia, joissa tekoäly voi tuoda eniten arvoa organisaatiollesi. Suunnitteluprosessi auttaa tiimejäsi löytämään parhaat käyttötapaukset tekoälylle.

Katso webinaari: Vie organisaatiosi tuottavuus uudelle tasolle tekoälyn avulla

Mitä tarkoittaa, kun tekoäly on tullut työpaikoille? Mitä mahdollisuuksia se luo meille ja miten se tulee muuttamaan työskentelyämme. Muutoksen laajuus on massiivinen ja tulee koskettamaan lähes kaikkia!

Jotta saat yrityksellesi todellisen kilpailuedun ja otat suuria harppauksia tuottavuudessa, katso maksuton webinaaritallenne, jossa esittelemme ensimmäistä kertaa julkisesti uuden palvelumme: Copilot Modern Work as a Service. Palvelu tulee olemaan ratkaisu organisaatiosi tuottavuushaasteisiin ja tiedät, että tulet saamaan kaiken mahdollisen hyödyn irti Copilotista 110 %:sti.

Palveluitamme – mistä tekoälyssä on kyse?

Tekoälyn perusteet haltuun Azure AI Fundamentals -kurssilla

AI-900: Microsoft Azure AI Fundamentals -kurssilla tutustutaan tekoälyn käyttökohteisiin havainnollistavien esimerkkien kautta. Tule tutustumaan mitä tekoäly on ja miten sitä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa. Tämä peruskurssi avaa silmiä mahdollisuuksille usealta eri osa-alueelta!

Haluamme tukea henkilöstönne ymmärrystä tekoälyratkaisujen tuomista mahdollisuuksista ja tarjoamme seuraavat järjestettävät koulutukset poikkeuksellisen edulliseen hintaan 100 €/osallistuja.

AI-050: Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service -koulutus

Azure OpenAI Service tarjoaa pääsyn OpenAI:n tehokkaisiin suuriin kielimalleihin, kuten GPT; malli suositun ChatGPT-palvelun takana. Nämä mallit mahdollistavat erilaiset luonnollisen kielen käsittelyn (NLP) ratkaisut sisällön ymmärtämiseen, keskusteluun ja tuottamiseen.

Miten organisaation sisäisiä ratkaisuja voidaan rakentaa OpenAI:n mallien päälle? Miten moderni tekoäly integroidaan osaksi omia järjestelmiä ja sovelluksia? Kesällä 2023 julkaistu Microsoftin virallinen kurssi keskittyy juuri näihin aiheisiin!

Tutustu: Azuren tekoälypalvelut

Azuren tekoälypalvelut

Azuressa on koko joukko palveluja, kuten OpenAI, kognitiiviset palvelut ja koneoppimisen palvelut, joiden avulla sovelluksiin ja datan käsittelyyn sekä analysointiin voidaan liittää erilaisia tekoälyyn ja koneoppimiseen liittyviä toimintoja.

Lue lisää ja tutustu palveluihimme!


Lue lisää tekoälystä

Miksi tekoäly on näin halpaa?

Microsoft julkaisi Microsoft 365 Copilot -palvelun listahinnaksi 30 $ käyttäjää kohti kuukaudessa. Onko hinta kohdallaan? Loppujen lopuksi hinnan tarkasteluun on vain yksi todellinen tulokulma – maksaako tekemäni investointi itsensä takaisin?

Tekoälyn suuri lupaus on tietotyön tehostaminen kertaloikalla. Kolmekymppiä ei kata edes keskimääräisen tietotyöläisen yhden tunnin palkkaa sivukuluineen. Jos tekoäly säästää tunnin verran työtä käyttäjältä kuukaudessa, se maksaa itsensä takaisin. Ja silloin olisi kyseessä laimea tekoäly, sillä on realistista odottaa, että säästettyjen yksittäisten tuntien sijasta puhutaan kymmenistä tunneista.

Tekoälyn avulla supervoimia kenttätyöntekijöiden työpäivään

Miten voisimme tehostaa kenttätyöntekijöiden työpäivää? Onko olemassa supervoimia, joita hyödyntää? Ehkäpä! Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään superkuoriaisen purema, vaan puhtaasti se, että hyödyntämällä teknologian tuomia mahdollisuuksia voimme tehostaa kenttätyöntekijöiden arkea huomattavasti.

Esimerkkejä kuinka toimitusjohtaja helpottaa päivittäistä työtä AI:n avulla

Toimitusjohtajamme hyödyntää tekoälyä jo kaikessa päivittäisessä työssään. Lue Aki Antmanin esimerkit ja inspiroidu!


Microsoft 365 Copilot tulee ja mullistaa tietotyön – mutta viekö se työpaikkani?

Microsoft 365 Copilot tuo GPT-tekoälymallien supervoimat osaksi M365 -tuoteperhettä, eli kaikkien rakastamia Wordia, Exceliä, PowerPointia sekä Teamsia. Yksinkertaistettuna Copilot tuo M365 -ohjelmiin uuden sivupaneelin, jossa käyttäjä voi luonnollisella kielellä käskyttää ohjelmaa, jonka jälkeen ohjelma voi vastata joko tekemällä muokkauksia tai muita toimia.

Jos et ole vielä ehtinyt perehtyä Copilotiin, niin tämä on oikea artikkeli juuri sinulle!

Tekoäly on uusi kansalaistaito – osaammeko hyödyntää sitä oikein?

Microsoft, Elisa ja Sulava tuovat yhdessä korkeakoulujen kanssa tekoälyosaamisen jokaisen suomalaisen ulottuville.

Olemme julkistaneet maksuttoman opintokokonaisuuden, jonka avulla jokainen voi oppia valjastamaan tekoälyn osaksi työelämää ja arkea. Korkeakoulutasoinen, mutta kenelle tahansa helposti omaksuttava, Practical AI -opintokokonaisuus tutustuttaa generatiivisen tekoälyn käyttömahdollisuuksiin, ohjaa kädestä pitäen kokeilemaan sekä avaa turvallisen ja eettisen käytön periaatteita.

Onko tekoälypöhinä jäänyt lähtökuoppiinsa?

Tekoälyratkaisuissa suurin fokus näyttää olevan siinä, miten tietotyöläisen elämästä tehdään parempaa. Tekoälyllä olisi mahdollista mullistaa maailmaa, mutta tässä hypen aallonharjalla taannumme tyytymään matalalla roikkuviin hedelmiin, kun juuri nyt olisi aika kurkottaa korkealle.

Lue lisää, jos mietit tekoälyn hyödyntämistä yrityksesi toiminnan tehostamiseksi.