Tekoäly – palvelumme

”Generatiivinen tekoäly voi lisätä jopa 2,6–4,4 biljoonan dollarin arvosta vuotuista tuottavuutta maailmanlaajuisesti” – McKinsey kesäkuu 2023

« Takaisin Palvelut-sivulle

Tekoäly on lyhyessä ajassa kehittynyt olennaiseksi osaksi organisaatioiden kilpailukykyä ja tehokkuutta. Tekoäly auttaa jo mm. analysoimaan asiakasdataa, optimoimaan prosesseja, automatisoimaan rutiinitehtäviä ja luomaan uusia innovaatioita.

Sulava on erikoistunut tekoälyratkaisuihin, jotka perustuvat Microsoftin uusimpiin teknologioihin ja osaamiseen ja niiden käyttöönottoon organisaatioille. Kuten kaikkien muidenkin modernien, työtapoja ja tuottavuutta parantavien teknologioiden kanssa, olemme kärkiosaaja niiden tuomisessa organisaation arkeen, kaikille työntekijöille.

Olemme toteuttaneet runsaasti onnistuneita projekteja asiakkaillemme, joissa olemme hyödyntäneet tekoälyä esimerkiksi asiakaspalvelun, sisäisen viestinnän, tiedonhallinnan, osaamisen kehittämisen ja työhyvinvoinnin parantamiseksi.

Tekoäly on aika ottaa haltuun nyt. Ota yhteyttä meihin niin kerromme lisää!

Huom: Copilot for Microsoft 365 lisensointi muuttui alkuvuodesta 2024 siten, että se on nyt kaikkien organisaatioiden käytettävissä ilman vähimmäismäärää ostettaville lisensseille.

 

Haluatko kuulla ensimmäisenä Sulavan uutiset tekoälyyn & metaverseen liittyen? Liity mukaan meidän Tekoäly & Metaverse -yhteisöön!

Haluan liittyä Sulavan Tekoäly & Metaverse -yhteisöön


Palveluitamme Copilotin käyttöönottoon organisaatiossasi

Tekoälyn avustama innovaatio ja tuottavuusmahdollisuuksien hyödyntäminen kaikille työntekijöille on välttämätöntä. Palvelumme Copilotin käyttöönottoon auttavat ottamaan käyttöön mullistavaa teknologiaa hallitusti ja järkevästi. Palveluidemme tuella parannat organisaatiosi tuottavuutta ja luovuutta Copilotin avulla. Kokeneet asiantuntijamme opastavat organisaatiotasi käyttämään Copilot for M365:tä tehokkaasti.

Copilot for Microsoft 365 Essentials -palvelu on suunnattu pienille ja keskisuurille organisaatioille ja Copilot Modern Work as a Service -palvelu on suuremmille organisaatioille.

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.

Katso videolta asiantuntijamme Otso Kasasen kertomana esittely Sulavan palveluista Copilotin käyttöönottoon.

Working together. Image created with Midjourney by Pekka Kaipiainen
Working together. Image created with Midjourney by Pekka Kaipiainen

Ensiluokkainen tekoälyn käyttöönotto ja työtapamuutos organisaatiossasi – Copilot for Microsoft 365 Essentials -palvelu

Sulava Copilot for Microsoft 365 Essentials on evergreen-palvelu käyttöönottoon ja työtapamuutokseen. Palvelun avulla organisaatiosi saa korkealuokkaista ohjausta, dokumentteja ja koulutusta Copilot for Microsoft 365:n käyttöön ja käyttöönottoon. Suunniteltu erityisesti pienemmille organisaatioille.

Kokeneet konsulttimme kouluttavat ja inspiroivat loppukäyttäjät ja johtoryhmät käyttämään Copilot for M365:tä päivittäisessä työssään.

Harppaus kohti tekoälyn tehostamaa tuottavuutta – käyttöönotto ja työtapamuutos Copilot Modern Work as a Service -palvelun avulla

Copilot Modern Work as a Service vie organisaatiosi uudelle, ikivihreälle tielle kohti tekoälyavusteista modernia työtä. Suunniteltu erityisesti suuremmille organisaatioille.

Kiihdytämme organisaation tuottavuutta löytämällä parhaat käyttötapaukset yhdessä ja varmistamalla käyttäjien ensiluokkaisen koulutuksen. Sulava on rinnallasi jokaisessa vaiheessa onnistuneen työtapamuutokseen varmistaakseksi.

Jotta organisaatiot voivat saavuttaa todellisen kilpailuedun ja tehdä tuottavuusharppauksia koko organisaatiossa, valmiit ratkaisut eivät yksin riitä. Kaikki riippuu siitä, KUINKA SINÄ käytät tekoälyä.

Konsepteista ratkaisuihin

Yhdessä tunnistamme ja rakennamme käyttötapauskuvauksia, joissa tekoäly voi tuoda eniten arvoa organisaatiollesi. Suunnitteluprosessi auttaa tiimejäsi löytämään parhaat käyttötapaukset tekoälylle.

Webinaari: Vie organisaatiosi tuottavuus uudelle tasolle tekoälyn avulla

Mitä tarkoittaa, kun tekoäly on tullut työpaikoille? Mitä mahdollisuuksia se luo meille ja miten se tulee muuttamaan työskentelyämme. Muutoksen laajuus on massiivinen ja tulee koskettamaan lähes kaikkia!

Jotta saat yrityksellesi todellisen kilpailuedun ja otat suuria harppauksia tuottavuudessa, katso webinaari, jossa esittelemme Copilot Modern Work as a Service – palvelumme ja fiiliksiä asiakkailta. Palvelu on ratkaisu organisaatiosi tuottavuushaasteisiin ja tiedät, että tulet saamaan kaiken mahdollisen hyödyn irti Copilotista 110 %:sti.

Palveluitamme – kouluttaudu tekoälyaiheilla!

Ymmärrys tekoälyn toiminnasta ja hyödyntämisestä on tärkeää kaikille, olipa kyseessä yritysjohtaja, IT-asiantuntija tai muu ammattilainen. Sulavan AI-kurssit tarjoavat laajan valikoiman mahdollisuuksia oppia ja kehittää tekoälyosaamista.

Useat kurssit on suunnattu meille kaikille, olimme me sitten tietotyöläisiä tai tuottavaa työtä etulinjassa tekeviä. Tuskin on enää ammattikuntaa, joka ei pysty tekoälyä hyödyntämään työnsä suunnittelussa, dokumentoinnissa tai vaikkapa myynnissä.

Tekoälykoulutukset – Mikä kurssi sopii minulle?

Asiantuntijamme Antti ”Kontti” Kontiainen kirjoitti tekoälykoulutuksistamme koosteen, joka auttaa löytämään sinulle ja tiimillesi parhaiten sopivat koulutukset. Onhan meillä tekoälykursseja loppukäyttäjistä aina IT-osaston päättäjille asti!

Lähde mukaan oppimaan ja kehittämään taitojasi – tekoäly on täällä jäädäkseen, ja sen ymmärtäminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen!

Mikä kurssi sopii minulle? Tutustu lisää blogissa

Esimerkkejä tekoälykursseistamme:

Microsoft 365 Copilot päivässä tutuksi -kurssi

Koulutus toimii täsmästarttina Microsoft 365:en ja Copilotin käyttöön!

Kurssilla käsitellään Microsoft 365 -peruspalveluja ja niiden käyttöönottoa, keskittyen erityisesti generatiiviseen tekoälyyn ja Copilotin käyttöön. Lisäksi käsitellään palvelujen lisensointia ja tukea; saat kokonaiskuvan, miten Microsoft 365 -palveluita ja Copilottia hallitaan.

Koulutuksessa käydään läpi paljon oikeita esimerkkejä Copilotista käytännössä, joten saat arvokasta tietoa sen käytöstä omassa työssäsi.

Azure AI Fundamentals -kurssi

AI-900: Microsoft Azure AI Fundamentals -kurssilla tutustutaan tekoälyn käyttökohteisiin havainnollistavien esimerkkien kautta.

Tule tutustumaan mitä tekoäly on ja miten sitä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa. Tämä peruskurssi avaa silmiä mahdollisuuksille usealta eri osa-alueelta!

Copilot Studio -perusteet – Rakenna oma chattibotti

Koulutus tarjoaa hyvän tilaisuuden oppia hyödyntämään Copilot Studion potentiaalia. Opi, miten mukautat Copilot for Microsoft 365 chatbotin oman organisaatiosi tarpeisiin!

Koulutuksen aikana tehdään harjoituksia, joissa pääset soveltamaan oppimaasi käytännössä. Harjoitukset tarjoavat sinulle tilaisuuden testata taitojasi ja varmistaa, että hallitset Copilot Studion keskeiset ominaisuudet.

Palveluitamme – Azuren tekoälypalvelut ja lisenssipalvelut

 Sulava auttaa organisaatiotasi pohtimaan, kuinka tekoäly- ja koneoppimisen palveluita voidaan hyödyntää osana organisaation sovelluksia ja palveluita.

Lisenssipalveluidemme kautta hankit lisenssit kätevästi kuukausilaskutuksella. Tarjoamme lisäksi laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotta saatte maksimaalisen hyödyn irti tuotteistanne.

Azuren tekoälypalvelut

Azuressa on koko joukko palveluja, kuten OpenAI, kognitiiviset palvelut ja koneoppimisen palvelut, joiden avulla sovelluksiin ja datan käsittelyyn sekä analysointiin voidaan liittää erilaisia tekoälyyn ja koneoppimiseen liittyviä toimintoja.

Lue lisää ja tutustu palveluihimme!

Microsoft lisenssipalvelut Copilotille

CSP hankintakanavan kautta voit hankkia Microsoftin pilvipalveluiden lisenssejä (M365 & D365) sekä Azure-tilaukset kätevästi kuukausilaskutuksella Sulavan toimesta. Tarjoamme lisäksi laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotta saatte maksimaalisen hyödyn irti tuotteistanne.

Portaalimme kautta voit kätevästi tilata uusia tuotteita tarpeen mukaan tai muokata olemassa olevia palveluita. Optimoimalla ja ennakoimalla voi saada aikaa isoja kustannussäästöjä.

Räätälöimme mielellämme teille parhaan mahdollisen paketin palveluistamme vastaamaan tarpeitanne.


Lue lisää tekoälystä

Helsingin kaupunki kokeilee apuriälyä etujoukoissa

Helsingin kaupungilla on käynnissä kokonaisvaltainen Copilot for Microsoft 365 -kokeilu, jossa Sulava on mukana kumppanina.

”Halusimme ymmärtää, miten Copilotia voi käyttää julkishallinnossa. Se on vähän erilaista kuin yrityksissä”, kaupunginkanslian ict-koordinaattori Riitta Laanala kertoo.

”Olemme mykistyneitä, miten nopeasti Copilot luo tekstistä PowerPoint-esityksen. Varmasti tulee pettymyksiäkin, että toisessa asiassa siitä ei ollut hyötyä”, Laanala sanoo.

”Aina ei tarvitse olla kyse, paljonko työaikaa säästyy: hyöty voi olla työhyvinvointia”, kommentoi tiedolla johtamisen päällikkö Tomas Lehtinen.

Lue lisää Tivin artikkelista


Myynti, markkinointi, talous ja asiakaspalvelu saavat tekoälystä tehokkaan apurin – Copilot uudistaa Dynamics 365 -toimintoja!

Copilot uudistaa ryminällä Microsoftin ohjelmistoja, myös Dynamicsia! Olit sitten markkinoinnin, myynnin, talouden, HR:n tai asiakaspalvelun työntekijä ja käytät työssäsi Dynamicsia, sinulla on nyt mahdollisuus hyödyntää tekoälyä omassa työssäsi.

Lue Sulavan blogista, mitä Copilot-toimintoja on jo Dynamicsissa – ja mitkä ovat kohta tulossa! Poimi talteen vinkit tekoälyn hyödyntämiseen Dynamicsissa omaan työhösi!

Microsoft Copilot for Security

Microsoft Copilot for Security on generatiiviseen tekoälyyn pohjautuva tietoturvaratkaisu. Se auttaa organisaatioita lisäämään ratkaisujen tehokkuutta ja kyvykkyyksiä AI:n mahdollistamalla nopeudella ja -mittakaavassa. Samalla se noudattaa tekoälyn vastuullisuusperiaatteita.

Copilot for Security voi analysoida suuria tietomääriä eri lähteistä ja mm. tarjota merkityksellisiä tietoja, jotka auttavat tietoturva-ammattilaisia tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Lue kirjoitus, jossa sukellamme Copilot for Securityn ominaisuuksiin ja etuihin.

Valmistele organisaation tietomassa Microsoft 365 Copilotia varten – kuusi askelta

Tekoälyn toivotut, voimakkaat tuottavuushyödyt saavutetaan kestävällä tavalla vain huolehtimalla eri tavoin organisaation tiedon laadusta, elinkaaresta, käyttöoikeuksista ja suojauksesta, ihmisten tietoisuuden kohentamista unohtamatta.

Blogissamme käydään läpi kuusi huomioitavaa asiaa, kun valmistelet organisaatiosi tietomassan Microsoft 365 Copilotia varten.


Microsoft 365 Copilot tulee ja mullistaa tietotyön – mutta viekö se työpaikkani?

Microsoft 365 Copilot tuo GPT-tekoälymallien supervoimat osaksi M365 -tuoteperhettä, eli kaikkien rakastamia Wordia, Exceliä, PowerPointia sekä Teamsia. Yksinkertaistettuna Copilot tuo M365 -ohjelmiin uuden sivupaneelin, jossa käyttäjä voi luonnollisella kielellä käskyttää ohjelmaa, jonka jälkeen ohjelma voi vastata joko tekemällä muokkauksia tai muita toimia.

Jos et ole vielä ehtinyt perehtyä Copilotiin, niin tämä on oikea artikkeli juuri sinulle!

Miten Microsoft Sales Copilot voi parantaa myyjän suorituskykyä?

Microsoft Sales Copilot tarjoaa myyntitehtävissä toimivalle avuksi tekoälyä hyödyntävän assistentin. Tekoälyapuri voi esim. luoda yhteenvedon sähköposteistasi, kirjoittaa vastaukset niihin, luoda yhteenvedon asiakkaastasi tapaamista varten, vinkata reaaliaikaisia tietoja kokousten aikana – ja tehdä puolestasi yhteenvedot sekä muistiinpanot myyntikokouksesta.

Pysyttele kehityksen aallonharjalla – lue lisää blogista Sales Copilotista ja sen käytöstä!

Microsoft Copilot Studio

Power Virtual Agents on integroitu kokonaisuudessaan uuteen Copilot Studioon. Copilot Studio sisältää kaikki PVA:n aiemmat ominaisuudet sekä joitakin uusia ominaisuuksia, kuten M365 Copilotin laajennuksen.

Tässä artikkelissa käsitellään Copilot Studion ja Power Virtual Agentsin tärkeimpiä muutoksia ja ominaisuuksia uusien tekniikoiden käyttöönoton myötä.