Azuren tekoälypalvelut

« Takaisin Palvelut-sivulle

Azuressa on koko joukko palveluja, joiden avulla sovelluksiin ja datan käsittelyyn sekä analysointiin voidaan liittää erilaisia tekoälyyn ja koneoppimiseen liittyviä toimintoja. Näitä palveluja ovat esimerkiksi:

  • Azuren kognitiiviset palvelut, joihin kuuluu erilaisia kieleen ja kielenkäsittelyyn (puheentunnistus, puheenmuodostaminen, käännökset), tekstin tunnistamiseen sekä kuvan ja hahmon tunnistukseen liittyviä palveluja. Palveluja voidaan hyödyntää esimerkiksi erilaisissa botteihin perustuvissa ratkaisuissa.
  • Azuren Machine Learning –palvelut, joissa voidaan hyödyntää olemassa olevia tekoälyn ja koneoppimisen algoritmeja (ja myös kehittää uusia) datan käsittelyyn ja analysointiin eri tavoin.

Me Sulavalla voimme auttaa organisaatiotasi miettimään, miten tekoälyyn ja koneoppimiseen liittyviä palveluja voidaan hyödyntää osana organisaation sovelluksia ja palveluja.


Palveluitamme

Azuren Machine Learning -palvelujen PoC

PoC-palvelussa käydään yhdessä läpi Azure Machine Learning –toimintojen perusteet ja toiminnallisuus. Sen jälkeen käydään läpi organisaation tietolähteitä ja niistä mahdollisesti tehtäviä analyysejä.

Tietolähteistä valitaan yksi, johon toteutetaan PoC Azuren AutoML-toiminnallisuuden avulla, jolloin saat käsityksen palvelun toimivuudesta. Lopuksi tehdään yhteistyössä tiekartta ML-palvelujen hyödyntämiseen jatkossa.

Azuren kognitiivisten palvelujen hyödyntäminen

Sulavan asiantuntijat käyvät organisaation kanssa läpi, mitä ja miten Azuren kognitiiviset palvelut tarjoavat. Sen jälkeen ideoidaan yhdessä, miten Azuren kognitiivisia palveluja voidaan hyödyntää osana jonkin sovelluksen toiminnallisuutta.

Palvelun yhteydessä myös toteutetaan PoC kognitiivisten palvelujen hyödyntämiseen.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Tutustu muihin Azure-palveluihin

Microsoft Azure -palvelut ovat koti nykyaikaiselle IT-infrastruktuurille ja sovelluksille.

Sulavalla on laaja valikoima palveluita Azure-innovaatioiden hyödyntämiseen.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia