Azuren tekoälypalvelut

« Takaisin Palvelut-sivulle

Azuressa on koko joukko palveluja, joiden avulla sovelluksiin ja datan käsittelyyn sekä analysointiin voidaan liittää erilaisia tekoälyyn ja koneoppimiseen liittyviä toimintoja. Näitä palveluja ovat esimerkiksi:

  • Azure OpenAI, joka tarjoaa OpenAI:n isoja kielimalleja kuten ChatGPT:n taustalla toimivan GPT 4:n luonnollisella kielellä käytettävien ratkaisuiden toteuttamiseksi.
  • Azuren kognitiiviset palvelut, joihin kuuluu erilaisia kieleen ja kielenkäsittelyyn (puheentunnistus, puheenmuodostaminen, käännökset), tekstin tunnistamiseen sekä kuvan ja hahmon tunnistukseen liittyviä palveluja. Palveluja voidaan hyödyntää esimerkiksi erilaisissa botteihin perustuvissa ratkaisuissa.
  • Azuren Machine Learning – Azure koneoppimisen palvelut, joissa voidaan hyödyntää olemassa olevia tekoälyn, koneoppimisen ja konenäön algoritmeja (ja myös kehittää uusia) datan käsittelyyn ja analysointiin eri tavoin. Azuren automatisoitu koneoppiminen madaltaa kynnystä ottaa koneoppimista käyttöön kaikkialla.

Me Sulavalla voimme auttaa organisaatiotasi miettimään, miten tekoälyyn ja koneoppimiseen liittyviä palveluja voidaan hyödyntää osana organisaation sovelluksia ja palveluja.


Ajankohtaista

Tallenne: Azuren tekoälyominaisuudet ja niiden suojaaminen

Miten tekoälypalveluita kannattaa käyttää ja miten palvelujen käyttö ja niissä käsiteltävät tiedot suojataan? Jos käyttö edellyttää organisaation tietojen välittämistä, kannattaa tarkkaan harkita mitä tietoja palveluun voi viedä.

Maksuttomassa webinaaritallenteessa Kimmo Bergius avaa uusimpien tekoälypalvelujen käyttöön liittyvää tietoturvaa ja -suojaa.

Ratkaisu tekoälyn vaikutustenarviointiin tietosuojalle – lue blogi!

Kun GDPR-lyhenne tuo edelleen kylmän hien pintaan, niin nyt tulee DPIA. Mitä se tarkoittaa?

Tekoälyä on lähes mahdoton hyödyntää koskematta arkaluontoisiin henkilötietoihin tai vaikuttamatta käyttäjien oikeuksiin ja vapauksiin. Tietosuoja-asetus eli GDPR vaatii organisaatioita tekemään DPIA:n eli tietosuojaa koskevan vaikutustenarvioinnin ja ylläpitämään sitä.

Yhdistimme voimamme Fondia Oyjn kanssa ja meillä on selkeät, toimivat käytännöt DPIA:n tekemiseen jo kun tekoälyn käyttöä vasta visioidaan. DPIA kannattaa hoitaa jo suunnitteluvaiheessa, jottei ideoida tietosuojaa loukkaavia ominaisuuksia.


Palveluitamme

Tekoälyn hyödyntäminen

Tekoälyn mahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus. Saatavilla on jo toimialakohtaisia ratkaisuja sekä asiakkaille räätälöityjä työkaluja, mutta on myös yleisiä käyttötapauksia, jotka Sulava on luonut yritysten hyödyksi niiden erityisalasta riippumatta.

Tutustu ratkaisuihimme mm. sisäisen viestinnän ja kenttätyöntekijöiden tarpeisiin sekä työpajoihin, joissa käydään läpi esimerkiksi mitä rooleja ja prosesseja voidaan jo automatisoida, virtaviivaistaa ja parantaa koko organisaatiossa OpenAI:n avulla.

Azuren kognitiivisten palvelujen hyödyntäminen

Sulavan asiantuntijat käyvät organisaation kanssa läpi, mitä ja miten Azuren kognitiiviset palvelut tarjoavat. Sen jälkeen ideoidaan yhdessä, miten Azuren kognitiivisia palveluja voidaan hyödyntää osana jonkin sovelluksen toiminnallisuutta.

Palvelun yhteydessä myös toteutetaan PoC kognitiivisten palvelujen hyödyntämiseen.

Azuren Machine Learning – koneoppimisen palvelujen PoC

PoC-palvelussa käydään yhdessä läpi Azure Machine Learning –toimintojen perusteet ja toiminnallisuus. Sen jälkeen käydään läpi organisaation tietolähteitä ja niistä mahdollisesti tehtäviä analyysejä.

Tietolähteistä valitaan yksi, johon toteutetaan PoC Azuren AutoML-toiminnallisuuden avulla, jolloin saat käsityksen palvelun toimivuudesta. Lopuksi tehdään yhteistyössä tiekartta ML-palvelujen hyödyntämiseen jatkossa.

Koulutukset Microsoftin viralliselta koulutuskumppanilta

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä!

IT-ammattilaisille suunnatut Microsoftin viralliset kurssit valmistavat sertifikaattiin. Koulutusaiheita ovat mm. Azure, tekoäly, data, M365-hallinta ja tietoturva.

Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Sulavan asiantuntijat käyvät organisaation kanssa läpi, mitä ja miten Azuren kognitiiviset palvelut tarjoavat. Sen jälkeen ideoidaan yhdessä, miten Azuren kognitiivisia palveluja voidaan hyödyntää osana jonkin sovelluksen toiminnallisuutta.

Palvelun yhteydessä myös toteutetaan PoC kognitiivisten palvelujen hyödyntämiseen.

Microsoft lisenssipalvelut

CSP hankintakanavan kautta voit hankkia Microsoftin pilvipalveluiden lisenssejä (M365 & D365) sekä Azure-tilaukset kätevästi kuukausilaskutuksella Sulavan toimesta. Tarjoamme lisäksi laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotta saatte maksimaalisen hyödyn irti tuotteistanne.

Portaalimme kautta voit kätevästi tilata uusia tuotteita tarpeen mukaan tai muokata olemassa olevia palveluita. Optimoimalla ja ennakoimalla voi saada aikaa isoja kustannussäästöjä.

Räätälöimme mielellämme teille parhaan mahdollisen paketin palveluistamme vastaamaan tarpeitanne.

Haluatko kuulla ensimmäisenä Sulavan uutiset tekoälyyn & metaverseen liittyen? Liity mukaan meidän Tekoäly & Metaverse -yhteisöön!

Haluan liittyä Sulavan Tekoäly & Metaverse -yhteisöön

Tutustu muihin Azure-palveluihin

Microsoft Azure -palvelut ovat koti nykyaikaiselle IT-infrastruktuurille ja sovelluksille.

Sulavalla on laaja valikoima palveluita Azure-innovaatioiden hyödyntämiseen.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia