« Takaisin koulutukset -sivulle

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot Sulavan tarjoamiin koulutuspalveluihin:

1. Yksityis-, yritys- ja oppilaitosasiakkaat voivat ostaa verkkokaupasta Sulava Oy:n (Y-tunnus 2371068-9) koulutukseen liittyviä tuotteita ja palveluja. Verkkokaupassa sovelletaan Suomen lakia ja näitä tilausehtoja.

2. Yksityis- ja yritysasiakkaat voivat tilata tuotteita rekisteröitymättä palveluun. Tällöin tilaajan antamia yhteystietoja käytetään ensisijaisesti tehdyn tilauksen toimittamiseen ja maksutapahtuman käsittelyyn. Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.

3. Tarkempi asiakkaiden henkilötietojen käsittely on kuvattu tietosuojaselosteessa.

4. Hinnat: Koulutusten hinnat ilmoitetaan euroissa (EUR), sekä englanninkielisellä sivuversiolla eurojen lisäksi Tanskan kruunuissa (DKK) ja dollareissa (USD). Eri valuutoilla hintojen ilmoittamiseen käytetään automaattista valuuttakurssintarkastajaa. Koulutusten hinnat ovat esittelysivuilla ilman arvonlisäveroa. Kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero lisätään koulutuksen hintaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin kotisivuillamme. Asiakkaalta veloitetaan hinta, joka koulutuksella oli tilaushetkellä.

5. Koulutusten muutosoikeus ja peruutusehdot: Koulutusilmoittautumisen voi peruuttaa maksuttomasti 14 vuorokautta ennen koulutuspäivää. 8-13 päivää ennen tilaisuutta perutuista tilaisuuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Viikkoa ennen tilaisuutta ja sen jälkeen peruutetuista tilaisuuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle samassa yrityksessä. Peruutuksen voi tehdä soittamalla numeroon 020 740 2790 tai sähköpostitse info@sulava.com.

Sulava Oy pidättää oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää sen ajankohtaa. Peruutuksesta tai ajankohdan siirtymisestä ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutuksen suunniteltua alkamisajankohtaa. Koulutuksen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua koulutukseen uutena ajankohtana, mahdollisesti jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Järjestäjä ei vastaa muista koulutukseen osallistumisesta, sen peruuttamiseen tai ajankohdan siirtämiseen liittyvistä kustannuksista.

6. Maksaminen ja laskutus: Sulava Oy toimittaa laskun kurssin alkamisen jälkeen. Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Sulava Oy:llä on oikeus siirtää erääntyneiden saataviensa perintä asiakkaan kustannuksella perintätoimiston hoidettavaksi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Luottokorttimaksut
Verkkokauppa käyttää maksunvälityspalvelu Stripea (Stripe, Inc.) maksujen välittämiseen kauppiaalle. Stripe on sinulle turvallinen maksutapa, joka noudattaa alan tiukimpia turvallisuusvaatimuksia. Saajan nimi korttitapahtumassa on Sulava Oy.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

7. Force majeure: Sulava Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista vahingoista. Sulava Oy ei vastaa tuotteissa, palveluissa tai digitaalisissa sisällöissä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista.