Dynamics 365 -konsultti

Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana luomassa jotain uutta ja mielenkiintoista – Microsoft Dynamics 365 -liiketoimintaa Sulavalle!

Sulavan tavoite on olla paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa toteuttamassa pilviratkaisuja, siirtämässä palveluja Azureen ja kehittämässä asiakkaidemme digitaalista palveluliiketoimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Olemme osa The Digital Neighborhoodia, kasvavaa itsenäisten teknologiayritysten ja yli 1300 asiantuntijan yhteisöä. Kaikki yhteisön yritykset ovat oman alansa johtajia, olemme erikoistuneet Microsoftiin, pilviteknologioihin ja dataan. 

Kokonaisuutemme täydentyy Microsoftin Dynamics 365 -liiketoimintasovelluksilla! Mutta emme ole tekemässä tavanomaista. Vahva osaamisemme on luonut hyvän pohjan digitaalisten markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelukokemusten rakentamiselle. Olemme edelläkävijöitä myös Copilottien ja mixed realityn hyödyntämisessä ja tulemmekin ainutlaatuisella tavalla yhdistämään nykyhetken ja tulevan.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan uudenlaiselle matkalle! Tätä uutta liiketoimintaa vauhdistamme aktiivisesti niin Suomessa kuin Dubaissa, joten olet osana vahvan yrityksen sisäistä ”start upia” ja pääset mukaan vaikuttamaan!

Haemme kokenutta Dynamics 365 -konsulttia kehittämään ja toteuttamaan luovia asiakaskokemuksen ratkaisuja mielenkiintoisiin ja vaativiin asiakasprojekteihin. Meillä teet työsi aina uusimpia teknologioita hyödyntäen ja katseesi on vahvasti tulevaisuudessa. Haluat kehittää asiakaskokemuksen maailmaa ja intohimosi on valjastaa teknologia asiakkaalle tuottavaan käyttöön!

Mitä toivomme sinulta?

 • Sinulla on useamman vuoden kokemus Microsoft teknologioiden, ja ennen kaikkea Dynamics 365 -sovellusten konsultoinnista ja implementoinnista
 • Tai sinulla on useamman vuoden kokemus asiakaskokemukseen liittyvistä prosesseista (myynti, markkinointi, asiakaspalvelu, itsepalvelu, asiakaskokemus, asiakasymmärrys) tai jostain toisesta CRM- tai markkinoinnin automaatiojärjestelmästä, kuten esimerkiksi Hubspot tai Salesforce.
 • Ymmärrät laajasti Microsoft Dynamics 365 CE -sovellusten lainalaisuudet ja sen, miten muut Microsoftin pilvipalvelut niitä tukevat
 • Power Platform, Dataverse ja niitä tukevat Azure -palvelut ovat sinulle myös vähintäänkin tuttuja termeinä
 • Työskentelet, koulutat ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti

Plussaa on, jos sinulta löytyy:

 • Vahva kokemus myynnin, asiakaspalvelun, asiakaskokemuksen tai Field Service -prosessien konsultoinnista/implementoinnista
 • Dynamics 365 Customer Service-, Field Service-, Sales- tai Customer Insights (Marketing) -sovellusten tuntemusta
 • Ymmärrystä Azuresta

Tarjoamme parhautta

Meillä saat vapauden kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan, ja sinulla on aina mahdollisuus suorittaa erilaisia kursseja ja sertifikaatteja koulutuskeskuksessamme niin paljon kuin haluat. Sinulla on vapaus valita, missä ja milloin teet työsi. Meillä työntekijöihin luotetaan aidosti ja saat tehdä päätöksiä hyvin itsenäisesti. Arvommekin sanovat, että ”Sinulla on valta” ja valta tuo aina myös vastuuta.

Kollegasi ovat kovia tekijöitä ja osaamisen taso on korkealla. Työtehtävät ja vaihtuvat projektit ovat mielenkiintoisia, joten et varmasti tylsisty. Meillä saat olla oma itsesi. Kannustamme avoimeen keskustelukulttuuriin ja haluamme tarjota mahdollisimman paljon yhteistä tekemistä koko porukalle (mm. kuukausipalaverit, etätyöviikot, kuukauden aktiviteetit, pikkujoulut ja liikuntapäivä). Lopuksi, meillä on hyvä palkkamalli.

Hybridityöskentely on meille arkipäivää ja saat vapaasti valita missä työskentelet. Toimistot meillä sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa sekä Dubaissa. Työsuhde on vakituinen.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä ja Sulavan arvoihin täältä.

Tätä kaikkea on sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltään Sulava. Kannattava kasvuyritys. Osa The Digital Neighborhoodia. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Future Workplaces -sertifikaatti. Kattavat työsuhde-edut. Välipalat toimistolla.

Lue lisää Sulavasta

Mitä et meiltä löydä? 

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-tyyppejä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta. 

Lisätietoja:

Onko sinulla kysyttävää? Ollaan yhteyksissä!

Juha Heikkonen
Henkilöstöjohtaja
+358 50 554 1641
juha.heikkonen@sulava.com

Kiinnostuitko? Jätä heti hakemus!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme rekrytoinnissa heti, kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse). 

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijan tietosuojaselosteeseen täältä.

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

Jätä hakemuksesi tästä

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx

  Etkö löytänyt vielä etsimääsi?

  Meillä on haussa Dynamics 365 -tiimiin myös arkkitehti sekä Power Platform -konsultti!

  Lue lisää paikoista:

  Dynamics 365 -arkkitehti

  Power Platform -konsultti