Power Platform -konsultti

SulavaAkatemia 2020

Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana luomassa jotain uutta ja mielenkiintoista – Microsoft Dynamics 365 -liiketoimintaa Sulavalle!

Sulavan tavoite on olla paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa toteuttamassa tulevaisuuden pilviratkaisuja ja kehittämässä asiakkaidemme digitaalista palveluliiketoimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Nyt kokonaisuutemme täydentyy Microsoftin Dynamics 365 -liiketoimintasovelluksilla! Mutta emme ole tekemässä tavanomaista. Vahva osaamisemme on luonut hyvän pohjan digitaalisten markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelukokemusten rakentamiselle, mutta me otamme vielä suuremman askeleen. Olemme edelläkävijöitä myös metaversen ja mixed realityn hyödyntämisessä ja tulemmekin ainutlaatuisella tavalla yhdistämään nykyhetken ja tulevan.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan uudenlaiselle matkalle – olemme osa Broad Horizon -konsernia, joten tukenasi on vahva osaaminen useissa eri Euroopan maissa. Tätä uutta liiketoimintaa me käynnistämme nyt Suomessa ja Dubaissa, joten olet osana vahvan yrityksen sisäistä ”start upia” ja pääset mukaan vaikuttamaan!

Haemme nyt kokenutta Power Platform -konsulttia suunnittelemaan ja toteuttamaan liiketoimintaa tukevia sovelluksia ja järjestelmien välisiä integraatioita sekä asiakasportaaleja. Tukenasi on jo entuudestaan vahva Sulavan tiimi, tässä roolissa toimit vain lähempänä Dynamics 365 -liiketoiminta sovellusten toteutusta.

Mitä toivomme sinulta?

 • Ymmärrät low code/no code kehittämisen syvimmän olemuksen
 • Olet jo kannuksesi hankkinut Power Platformin laajamittaisessa hyödyntämisessä
 • Osaat kuunnella liiketoiminnan tarpeita ja luoda niistä teknisiä vaatimuksia toteutusta varten
 • Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents, Dataverse, Azure logic apps – kaikki sinulle tuttua ja turvallista
 • Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti

Plussaa on, jos sinulta löytyy:

 • Osaamista portaalien rakentamisesta ja suunnittelusta
 • Kokemusta Power Platformin governance mallien rakentamisesta
 • Metaverse tai mixed/augmented reality teknologiat ovat sinulle tuttuja

Tarjoamme parhautta

Meillä saat vapauden kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan, ja sinulla on aina mahdollisuus suorittaa erilaisia kursseja ja sertifikaatteeja koulutuskeskuksessamme silloin kun haluat. Sinulla on vapaus valita missä ja milloin teet työsi. Meillä työntekijöihin luotetaan aidosti ja saat tehdä päätöksiä hyvin itsenäisesti. Arvommekin sanovat, että ”Sinulla on valta” ja valta tuo aina myös vastuuta.

Kollegasi ovat kovia tekijöitä ja osaamisen taso on korkealla. Työtehtävät ja vaihtuvat projektit ovat mielenkiintoisia, joten et varmasti tylsisty. Meillä saat olla oma itsesi. Kannustamme avoimeen keskustelukulttuuriin ja haluamme tarjota mahdollisimman paljon yhteistä tekemistä koko porukalle (mm. kuukausipalaverit, etätyöviikot, kuukauden aktiviteetit, pikkujoulut ja liikuntapäivä). Lopuksi, meillä on hyvä palkkamalli.

Kuulumme hollantilaiseen Broad Horizon Group -konserniin, jolla on yli kymmenen sisaryritystä ympäri Eurooppaa. Hybridityöskentely on meille arkipäivää ja saat vapaasti valita missä työskentelet. Toimistot meillä löytyy Helsingistä, Kuopiosta sekä Dubaista. Työsuhde on vakituinen.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä ja Sulavan arvoihin täältä.

Tätä kaikkea on sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltään Sulava. Kannattava kasvuyritys. Osa kansainvälistä organisaatiota. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Metaverse. Future Workplaces -sertifikaatti.

Lue lisää Sulavasta

Mitä et meiltä löydä? 

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta. 

Lisätietoja:

Onko sinulla kysyttävää? Ollaan yhteyksissä!

Juha Heikkonen
Henkilöstöjohtaja
+358 50 554 1641
juha.heikkonen@sulava.com

Olli Lipsanen
Director, Metaverse driven business applications
+358 40 040 4935
olli.lipsanen@sulava.com

Kiinnostuitko? Jätä heti hakemus!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme rekrytoinnissa heti, kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse). 

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijan tietosuojaselosteeseen täältä.

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

Jätä hakemuksesi tästä

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx