Microsoftin pilvipalveluiden tietoturvaan liittyvät palvelut sisältävät ensiluokkaiset ominaisuudet sekä paikallisten että pilviympäristöjen suojaamiseksi. Meiltä löydät tietoturvaan liittyvät palvelut laajasti, pitkällä kokemuksella.

Sulavalta löydät laajasti palveluita mm. tietoturvan konfigurointiin ja toteutukseen, auditointeihin ja hallintamalleihin. Tuemme organisaatiotasi palveluiden ja toiminnallisuuksien käyttöönotossa ja koulutamme henkilöstösi. Tarvittaessa hoidamme puolestasi myös koko valvonnan Sulava Security Operations Center (SOC) -palvelun kautta.

Ytimessä identiteetti ja sen suojaus

Pilvipalvelujen ytimessä on käyttäjän identiteetti, jota hallitaan ja ylläpidetään Entra ID (ent. Azure AD) –hakemiston ja sen ominaisuuksien avulla. Entra ID on myös keskeisessä asemassa muiden kuin Microsoftin palvelujen identiteetin ja käytönvalvonnan toteuttamisessa ja palvelujen suojaamisessa.

Pilvipalveluiden käytön yleisin uhka – identiteettiin liittyvät hyökkäykset – estetään tehokkaasti käyttämällä Entra ID:tä hyvän pääsynhallintamallin toteuttamiseen yhdessä monivaiheisen tunnistautumisen kanssa.

Ajankohtaista

EU:n kyberturvallisuusdirektiivi NIS2.0 – Mikä se on ja miten toimia?

NIS2.0, uusi EU:n laajuinen kyberturvallisuusdirektiivi, on tulossa vuonna 2024! Sen tavoitteena on parantaa kriittisten toimialojen ja keskeisten palveluiden häiriönsietokykyä ja valmiutta kyberuhkia vastaan.

Tutustu materiaaleissamme ja kurssillamme mikä NIS2 on, miksi ja miten sinun tulisi toimia ja mitkä ovat Microsoftin ratkaisut vaatimusten noudattamiseen!

Tutustu Microsoft Copilot for Securityyn – Blogi ja koulutus

Copilot for Security tuli yleisesti saataville 1.4. Se auttaa organisaatioita lisäämään tietoturvaratkaisujen tehokkuutta ja kyvykkyyksiä AI:n mahdollistamalla nopeudella ja -mittakaavassa.

Käytön etuja ovat mm. suojauksen tason hallinta, tietoturvatapahtumiin reagointi ja tietoturvaraportointi. Tutustu lisää blogissa ja ilmoittaudu koulutukseen!

security stack

Microsoft Entra – tuotteet ja ominaisuudet identiteetin- ja pääsynhallintaan -webinaarisarja

Microsoft Entra -tuotenimen alla oleva tuoteportfolio kattaa kaikki identiteetin- ja pääsynhallintaan liittyvät tuotteet ja ominaisuudet.

Tervetuloa webinaarisarjan pariin, jossa käymme läpi Identity Governance-, Workload Identities-, Permissions Management- ja Verified ID -toiminnallisuudet.


Palveluitamme

Käyttäjän identiteetti ja Entra ID

Entra ID (ent. Azure AD) on käyttäjäidentiteetit, laitteet ja sovellukset yhdistävä uuden ajan hakemisto.

Palvelumme kattavat hakemistointegraation Entra ID:n ja paikallisen välillä, käyttäjän tunnistamiseen ja pääsynhallintaan liittyvät toiminnot Zero Trust -periaatteiden mukaisesti sekä sovellusten integraation Entra ID:hen.

Valvonta- ja Security Operations Center (SOC) -palvelut

Autamme pilvipalvelujen valvontaan liittyvien palvelujen käyttöönotossa. Tarvittaessa hoidamme myös koko valvonnan puolestasi. Valvontaan käytämme ensisijaisesti Microsoftin Sentinel –palvelua sekä pilvipalvelujen omia valvontaominaisuuksia.

Kuinka parannat tietoturvaa jatkuvalla tekemisellä ilman, että kustannukset karkaavat pilviin? Kuinka seulot miljoonien tietorivien joukosta ne tapahtumat, tai suodatat hälytyksistä ne, joiden takana voi piillä merkittävä tietoturvapoikkeama?

Voimme auttaa Sulava Security Operations Center (SOC) -palvelun kautta.

Uusien tietoturvapalveluiden käyttöönotto

Autamme organisaatiotasi ottamaan käyttöön Microsoft 365:n ja Azuren tarjoamat tietoturvaan liittyvät palvelut ja toiminnot tarpeesi mukaan.

Teemme paljon työtä Microsoftin Defender-palveluiden käyttöönottojen parissa, suojaten Microsoft-pilven eri työkuormia.

Laitehallinnan asiantuntijamme tekevät päätelaitteiden kovennuksia. Azure-sovellusten tietoturvakatselmoinnit hoituvat kokeneilta sovelluskehittäjiltä. DMARC-käyttöönotoilla edistämme sähköpostin tietoturvaa, ja Sentinelin kehitys SIEM-järjestelmänä on kovassa kasvussa.

Tietoturvakatselmoinnit

Uuden tai aiemmin käyttöönotetun Microsoft 365- ja Azure-ympäristön tietoturvakatselmoinnin tuloksena on joukko Sulavan ja Microsoftin parhaisiin käytäntöihin perustuvia suosituksia, joiden avulla parannetaan ja tehostetaan ympäristöjen tietoturvaa.

Samalla annamme suosituksia myös oikeiden hallintakäytäntöjen ja –prosessien sekä ympäristön valvonnan toteuttamiseen.

Tietoturva-työpajamme auttaa sinut alkuun!

Haluatko kehittää organisaatiosi tietoturvaa, muttet tiedä mistä lähteä liikkeelle? Kiinnostavatko esimerkiksi keskitetty näkymä tietoturvaan tai moderneilta uhilta suojautuminen? Tai tarvitsetko apua tehdäksesi päätöksiä välineiden käyttöönotosta?

Työpajat auttavat organisaatiosi alkuun matalalla kynnyksellä! Ne ovat Microsoftin tukemia, eli organisaatiolle jopa veloituksettomia.

Sähköpostin tietoturva

Oletko huolissasi sähköpostin suojauksen tilasta? Sulavan Email Security & DMARC Review -katsauksessa käymme läpi sähköpostiin liittyvät suojausasetukset, käytännöt ja sähköpostin maineen tilan.

Saat listan suositelluista toimista sähköpostin tietoturvan parantamiseksi ja etenemissuunnitelman kuinka DMARC voidaan ottaa käyttöön teillä.

Katso maksuton webinaaritallenne miten parannat M365-sähköpostisi turvallisuutta ja ota yhteyttä!

Tietoturva läsnä kaikkialla tekemisessämme

Tietoturva ja tietosuoja liittyvät oleellisesti kaikkiin pilvipalveluihin. Kaikissa Microsoftin pilvipalveluissa on lukemattomia ominaisuuksia, joiden avulla parannetaan palvelujen tietoturvaa ja tiedon suojaamista.

Sulavan konsultit ovat asiantuntijoita näiden palvelujen hyödyntämisessä.

Sisällytämme tietoturvaan ja -suojaan liittyvää määritys-, suunnittelu- ja toteutustyötä kaikkiin käyttöönotto- ja migraatioprojekteihin sekä jatkuviin palveluihin. Meiltä löydät myös tietoturvaan ja tietosuojaan sekä hallintamallien määrittämiseen ja toteuttamiseen liittyviä palveluja.

Sulavan koulutuskeskuksen vastaanotto

Tietoturvakoulutukset Microsoftin viralliselta koulutuskumppanilta

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoftin tietoturvateknologioiden ympäriltä! Löydät koulutukset niin IT-henkilöstöllesi kuin loppukäyttäjille.

Sertifioidut kouluttajamme jakavat teknologiaosaamisensa lisäksi käytännön kokemuksiaan, kuinka he ovat hyödyntäneet opiskeltavia teknologioita asiakasprojekteissa.

Jos et löydä sopivaa kurssia suoraan koulutuskatalogistamme, voimme räätälöidä koulutuksen juuri tarpeisiinne sopivaksi.

Sulava Advisory Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

in meeting
choosing licenses

Microsoft lisenssipalvelut

Voit hankkia Microsoftin pilvipalveluiden lisenssejä (M365 & D365) sekä Azure-tilaukset kätevästi kuukausilaskutuksella Sulavan kautta. Tarjoamme laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotta saatte maksimaalisen hyödyn irti tuotteistanne

Räätälöimme teille parhaan mahdollisen paketin palveluistamme vastaamaan tarpeitanne.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita:

person in data center hallway
data classification

Zero Trust

AI and security

Zero Trust -mallissa jokainen käyttöoikeuspyyntö todennetaan vahvasti, valtuutetaan käytäntörajoitusten mukaisesti ja tarkistetaan poikkeamien varalta ennen käyttöoikeuden myöntämistä.

Turvallisuus rakennetaan pala palalta. Aloita tietoturvatyöpajallamme, rakenna kanssamme Zero Trust Roadmap tai haluatko Sulava Security arkkitehdin palveluna?

Tietosuoja ja vaatimustenmukaisuus

Pilviympäristöjen käyttöön liittyy monia tietosuojaan ja vaatimustenmukaisuuteen liittyviä asioita, jotka tulevat joko organisaation ulkopuolelta tai ovat organisaation itsensä määrittämiä.

Autamme organisaatiotasi varmistamaan, että ympäristöjen määritykset ja tietojen suojaaminen noudattavat vaatimuksia, ja että osaatte hyödyntää pilviympäristöjen tarjoamia työvälineitä ja toiminnallisuuksia oikealla tavalla.