Myynnin ja markkinoinnin modernisointi

Asiakkuudenhallintaa tekoälyn avulla

Johtaako liiketoimintaasi data vai mutu?

Onko yrityksesi data hajallaan useassa järjestelmässä ja niitä on vaikea yhdistää? Miten voit saada hyvän kuukausiraportin, jos tiedot järjestelmissä eivät ole ajan tasalla?

Useat yritykset pähkäilevät yllä mainittujen ongelmien kanssa päivittäin. Tietoa tuotetaan hajallaan oleviin järjestelmiin, mutta kun raporttien pohjalta pitäisi tehdä päätöksiä, vaikeudet alkavat.

Mitä ratkaisuja Sulava tarjoaa?

Asiakkuuden hallinta ja CRM

Myyntiprosessin kehittäminen

Markkinoinnin automaatio

Asiakasymmärrys datan avulla

Ajankohtaista

 

Missä mennään strategisissa hankkeissa? 

Haluatko varata yrityksellesi mahdollisuuksien työpajan? Selvitämme kanssasi Microsoft Power Platform -ympäristöön tuotetun ratkaisun (Power PPM – Portfolio & Project Management) ja sen soveltuvuuden strategisten hankkeiden / tavoitteiden seurannassa sekä mitkä ovat organisaation valmiudet ottaa ratkaisu käyttöön.

Lue Sulavan tuoreita blogikirjoituksia:

Muutosjohtaminen kunniaan. Taas.

Miten johtaa muutosta niin, etteivät projektit jää puolitiehen? Lue Sulavan blogi muutosjohtamisesta, sen sudenkuopista ja mahdollisuuksista.

Miten investoinnit ja resurssien käyttö kytketään strategisiin tavoitteisiin?

Lue Sulavan blogkirjoitus, miten strateginen ohjaus onnistuu oikean mittariston ja työkalujen avulla.

Tutustu palveluihimme

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmista, että Microsoft 365 -ympäristösi Dynamicsia unohtamatta tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Töihin Sulavalle?

Haluaisitko työskennellä Sulavalla? Haemme jatkuvasti uusia tekijöitä joukkoomme! Lue lisää Sulavasta työnantajana ja avoimista työpaikoistamme. Jos kiinnoistuit, voit jättää hakemuksen vaikka heti!