Myynnin ja markkinoinnin modernisointi

Asiakkuudenhallintaa tekoälyn avulla

Johtaako liiketoimintaasi data vai mutu?

Onko yrityksesi data hajallaan useassa järjestelmässä ja tietoja on vaikea yhdistää? Miten voit saada hyvän kuukausiraportin, jos tiedot järjestelmissä eivät ole ajan tasalla?

Useat yritykset pähkäilevät yllä mainittujen ongelmien kanssa päivittäin. Tietoa tuotetaan hajallaan oleviin järjestelmiin, mutta kun raporttien pohjalta pitäisi tehdä päätöksiä, vaikeudet alkavat.

Modernisoi myynti generatiivisella tekoälyllä, automaatiolla ja asiayhteydestä riippuvilla merkityksellisillä tiedoilla. Uudista myös markkinointia hyödyntämällä tekoälyä, joka auttaa luomaan kohderyhmiä saumattomasti ja luo mukautettua sisältöä yksinkertaisella tavalla.

Mitä ratkaisuja Sulava tarjoaa?

Markkinoinnin automaatio

  • Osallista asiakkaita reaaliaikaisesti – suunnittele, ennusta ja tarjoa sisältöä oikeissa kanavissa mukautettujen asiakaspolkujen avulla.
  • Luo saumattomia käyttökokemuksia yhteistyön avulla myynnin ja markkinoinnin välillä.

Asiakkuuden hallinta ja CRM

  • Hanki uusia asiakkuuksia tiimityön avulla. Yhdistä myyjät ja asiakkaat Microsoft Teamsin ja Dynamics 365 Salesin avulla.
  • Paranna myynnin tuottavuutta tekoälyn avulla.

Modernisoi myynti

  • Paranna asiakasaktiviteettejä palautteen avulla.
  • Valmenna myyjiä käyttämällä reaaliaikaista keskusteluanalytiikkaa koskien asiakaskeskusteluja, kilpailutilannetta, asenteita ja prioriteetteja.

Asiakasymmärrys datan avulla

  • Ennusta ja johda myyntimahdollisuuksia.
  • Opi analysoimaan tietoja parempien myyntiennusteiden tekemiseksi.

Mistä lähteä liikkeelle?

Varaa visioinnin työpaja!

Työpajassa tunnistetaan ja kartoitetaan asiakkaan myynnin- ja markkinointiprosessien pullonkaulat, ja etsitään niihin ratkaisut. Tavoitteena on määritellä asiakkaan liiketoimintatavoitteet ja tarpeet sekä visioida Dynamics 365 -teknologian rooli tavoitteiden saavuttamiseksi.

Arkkitehtuuri- ja Suunnittelupalvelut:

Suunnitellaan teille sopiva Dynamics 365 Marketing -moduulin tai Dynamics 365 Sales -arkkitehtuuri, ottaen huomioon erityiset liiketoimintavaatimukset. Tässä vaiheessa määritetään, miten järjestelmä integroituu muihin järjestelmiin. Lisäksi luodaan suunnitelma tiedonhallinnalle ja tietoturvalle.

Käyttöönotto ja mukautus

Otetaan Dynamics 365 Marketing / Dynamics 365 Sales (CRM) käyttöön ja muokataan se asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tämä voi sisältää esimerkiksi prosessien automatisointia, raportointiratkaisujen luomista tai järjestelmän integroimista muihin järjestelmiin.

Proof of Concept (PoC)

Tämä palvelu antaa asiakkaille mahdollisuuden testata Dynamics 365 Sales -ratkaisua tai Dynamics 365 Marketing -käyttöä pienessä mittakaavassa ennen kokonaisvaltaista käyttöönottoa. Se voi sisältää nimetyn myyntiryhmän kouluttamisen ja tukemisen järjestelmän käytössä, ja sen avulla voidaan kerätä palautetta ja tehdä tarvittavat muutokset ennen laajempaa käyttöönottoa.

Käyttöönotto- ja Käyttäjäkoulutus:

Tämä palvelu sisältää Dynamics 365 Sales- ja Marketing -järjestelmän täydellisen käyttöönoton ja kouluttaa loppukäyttäjät järjestelmän käytössä. Koulutus voi sisältää erilaisia menetelmiä, kuten verkkoseminaareja, työpajoja, video-oppaita ja käsikirjoja.

Tavoitteena on varmistaa, että asiakkaan henkilökunta ymmärtää järjestelmien toiminnan ja pystyy hyödyntämään sitä tehokkaasti.

Muutosjohtaminen ja jatkuva tuki

Palvelu tarjoaa tukea muutosjohtamiseen, jotta asiakkaan organisaatio voi omaksua uuden teknologian ja toimintatavat. Se voi sisältää viestintäsuunnitelman luomisen, henkilöstön vastustuksen hallinnan ja jatkuvan tuen tarjoamisen järjestelmän käytössä.

Pyydä tarjous Sulavalta!

Ajankohtaista

Lue Sulavan tuoreita blogikirjoituksia:

Muutosjohtaminen kunniaan. Taas.

Miten johtaa muutosta niin, etteivät projektit jää puolitiehen? Lue Sulavan blogi muutosjohtamisesta, sen sudenkuopista ja mahdollisuuksista.

Dynamics 365 haastaa Hubspotin markkinoinnin automaatiovertailussa

Dynamics 365 on kehittynyt huimasti viimeisten vuosien aikana, ja pystyy haastamaan Hubspotin markkinoinnin automaatiotoiminnoissa. Lue käyttäjänäkökulmainen blogikirjoitus!

Tutustu muihin Sulavan palveluihin

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmista, että Microsoft 365 -ympäristösi Dynamicsia unohtamatta tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Töihin Sulavalle?

Haluaisitko työskennellä Sulavalla? Haemme jatkuvasti uusia tekijöitä joukkoomme! Lue lisää Sulavasta työnantajana ja avoimista työpaikoistamme. Jos kiinnostuit, voit jättää hakemuksen vaikka heti!