Tee asiakkuudenhallintaa tekoälyn avulla! Meiltä saat laadukkaasti toteutetut ratkaisut ja palvelut organisaatiollesi. Tarjoamme konsultointia, koulutusta, katselmointeja nykyisiin ratkaisuihin, sekä ylläpitopalveluja, joilla varmistat ratkaisujen ajantasaisuuden ja jatkokehityksen.

Johtaako liiketoimintaasi data vai mutu?

Onko yrityksesi data hajallaan useassa järjestelmässä ja tietoja on vaikea yhdistää? Miten voit saada hyvän kuukausiraportin, jos tiedot järjestelmissä eivät ole ajan tasalla?

Useat yritykset pähkäilevät yllä mainittujen ongelmien kanssa päivittäin. Tietoa tuotetaan hajallaan oleviin järjestelmiin, mutta kun raporttien pohjalta pitäisi tehdä päätöksiä, vaikeudet alkavat.

Modernisoi myynti generatiivisella tekoälyllä, automaatiolla ja asiayhteydestä riippuvilla merkityksellisillä tiedoilla. Uudista myös markkinointia hyödyntämällä tekoälyä, joka auttaa luomaan kohderyhmiä saumattomasti ja luo mukautettua sisältöä yksinkertaisella tavalla.

Mitä ratkaisuja Sulava tarjoaa?

Markkinoinnin automaatio

Osallista asiakkaita reaaliaikaisesti – suunnittele, ennusta ja tarjoa sisältöä oikeissa kanavissa mukautettujen asiakaspolkujen avulla.

Luo saumattomia käyttökokemuksia yhteistyön avulla myynnin ja markkinoinnin välillä.

Modernisoi myynti

Paranna asiakasaktiviteettejä palautteen avulla.

Valmenna myyjiä käyttämällä reaaliaikaista keskusteluanalytiikkaa koskien asiakaskeskusteluja, kilpailutilannetta, asenteita ja prioriteetteja.

Asiakasymmärrys datan avulla

Ennusta ja johda myyntimahdollisuuksia.

Opi analysoimaan tietoja parempien myyntiennusteiden tekemiseksi.

Asiakkuuden hallinta ja CRM

Hanki uusia asiakkuuksia tiimityön avulla. Yhdistä myyjät ja asiakkaat Microsoft Teamsin ja Dynamics 365 Salesin avulla.

Paranna myynnin tuottavuutta tekoälyn avulla.

Arkkitehtuuri- ja suunnittelupalvelut

Suunnitellaan teille sopiva Dynamics 365 Customer Insights Journeys (ent. Marketing) -moduulin tai Dynamics 365 Sales -arkkitehtuuri, ottaen huomioon erityiset liiketoimintavaatimukset.

Tässä vaiheessa määritetään, miten järjestelmä integroituu muihin järjestelmiin. Lisäksi luodaan suunnitelma tiedonhallinnalle ja tietoturvalle.

Käyttöönotto ja mukautus

Otetaan Dynamics 365 Customer Insights Journeys (ent. Marketing) / Dynamics 365 Sales (CRM) käyttöön ja muokataan se asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Tämä voi sisältää esimerkiksi prosessien automatisointia, raportointiratkaisujen luomista tai järjestelmän integroimista muihin järjestelmiin.

Proof of Concept (PoC)

Tämä palvelu antaa asiakkaille mahdollisuuden testata Dynamics 365 Sales -ratkaisua tai Dynamics 365 Customer Insights Journeys (ent. Marketing) -käyttöä pienessä mittakaavassa ennen kokonaisvaltaista käyttöönottoa.

Palvelu voi sisältää nimetyn myyntiryhmän kouluttamisen ja tukemisen järjestelmän käytössä, ja sen avulla voidaan kerätä palautetta ja tehdä tarvittavat muutokset ennen laajempaa käyttöönottoa.

Käyttöönotto- ja käyttäjäkoulutus

Palvelu sisältää Dynamics 365 Sales- ja Customer Insights Journeys (ent. Marketing) -järjestelmän täydellisen käyttöönoton ja kouluttaa loppukäyttäjät järjestelmän käytössä. Koulutus voi sisältää erilaisia menetelmiä, kuten verkkoseminaareja, työpajoja, video-oppaita ja käsikirjoja.

Tavoitteena on varmistaa, että asiakkaan henkilökunta ymmärtää järjestelmien toiminnan ja pystyy hyödyntämään sitä tehokkaasti.

Muutosjohtaminen ja jatkuva tuki

Palvelu tarjoaa tukea muutosjohtamiseen, jotta asiakkaan organisaatio voi omaksua uuden teknologian ja toimintatavat.

Se voi sisältää viestintäsuunnitelman luomisen, henkilöstön vastustuksen hallinnan ja jatkuvan tuen tarjoamisen järjestelmän käytössä.

Mistä lähteä liikkeelle?

Dynamics 365 -koulutukset Microsoftin viralliselta koulutuskumppanilta

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Ota meihin yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä myynnin ja markkinoinnin haasteet ja mahdollisuudet. Ja tietysti etsitään niihin teille sopivat ratkaisut!

Voit sopia kanssamme maksuttoman tapaamisen, jonka tavoitteena on määritellä organisaationne tavoitteet ja tarpeet. Yhdessä voimme visioida, miten voimme parhaalla tavalla tukea teitä palveluiden kehittämisessä!

Töihin Sulavalle?

Haluaisitko työskennellä Sulavalla? Haemme jatkuvasti uusia tekijöitä joukkoomme! Lue lisää Sulavasta työnantajana ja avoimista työpaikoistamme. Jos kiinnostuit, voit jättää hakemuksen vaikka heti!

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Microsoft lisenssipalvelut

Microsoftin CSP-hankintakanavan kautta voitte hankkia pilvipalveluiden lisenssejä ja Azure-tilauksia kuukausilaskutuksella Sulavalta. Tarjoamme laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotka auttavat saamaan tuotteista maksimaalisen hyödyn.

Portaalimme kautta on mahdollista tilata uusia tuotteita ja muokata palveluita. Build Intent -työpajat ja pilotit helpottavat uusien palveluiden kokeilua. Räätälöimme palvelupaketteja vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Tutustu koulutuksiin

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia