Jokainen yritys on ainutlaatuinen ja asiakkaamme ovat hyvin erilaisia organisaatioita erilaisine tarpeineen. Vaikka koulutusvalikoimamme on kattava, tiedämme, että joskus järkevin tapa on räätälöidä koulutus juuri tietyn organisaation erityistarpeisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Räätälöidyt asiakaskohtaiset koulutukset

Kaikista julkisista kursseistamme voidaan järjestää asiakaskohtaisia koulutuksia sellaisenaan valmista kurssisisältöä hyödyntäen, hieman muokaten tai täysin asiakkaan tarpeeseen rakentamalla. Julkisten kurssiemme sisältöjä kannattaa hyödyntää myös asiakaskohtaisen koulutuksen suunnittelussa. Koulutusaiheita ovat muun muassa Azure, tekoäly, Power Platform, SharePoint, Teams, sovelluskehitys ja tietoturva.

Usein tarpeena on vain saada tehokasta koulutusta toivottuna aikana, oman tiimin kesken. Koulutus järjestetään haluttaessa myös asiakkaan omissa tiloissa, jolloin voidaan säästää aikaa ja matkakuluja.

Asiakaskohtainen koulutus voidaan myös räätälöidä valitsemalla julkisesta kurssistamme tietyt moduulit tai yhdistelemällä eri kurssien moduuleja keskenään. Tarvittaessa koulutus rakennetaan täysin asiakkaan tarpeeseen, jolloin suunnittelussa huomioidaan asiakkaan lähtötilanne, tavoitteet, koulutusmuodot, koulutusmateriaalit, aikataulut ja niin edelleen.

Asiakastarina: Indutrade mahdollistaa osaamisen kehittämisen tekoälystä tietoturvaan

Järjestämme yhdessä Indutraden ja sen tytäryhtiöiden henkilöstölle koulutuksia, joilla levitetään tietoisuutta ja herätetään mielenkiintoa moderneihin työtapoihin ja -välineisiin.

Koulutuksissa on tutustuttu muun muassa Power Platformin saloihin, oman työn tehostamiseen Office-työkaluilla, tekoälyn mahdollisuuksiin ja tietoturvaan.

”Sulavan yhteyshenkilöt tuntuvat omilta työkavereilta – Toverillinen ilmapiiri ja vahva ammattitaito taustalla”, Indutraden M365 asiantuntija Mikko Eskola toteaa. ”Ja se on itse asiassa omalla kokemuksella aika harvinainen tilanne”, Indutraden Suomen tietohallintojohtaja Jarmo Kaijanen lisää ja jatkaa: ”Teidän rekrypolitiikassa on jotain tehty todella oikein, että saatte paljon hyviä tyyppejä duuniin”.

Haluatko kuulla lisää? Lähetä yhteydenottopyyntö:

Tai ota suoraan yhteyttä:

Anssi Kuoppala

Sales Manager

Christa Lindström

Sales Manager & Learning Specialist

Merja Nykänen

Sales Executive

p. 045 227 0722
merja.nykanen@sulava.com