Asiakaskohtainen koulutus

« Takaisin koulutukset-sivulle

Sulavan räätälöidyt asiakaskohtaiset koulutukset juuri teidän tarpeisiin!

Jokainen yritys on ainutlaatuinen ja asiakkaamme ovat hyvin erilaisia organisaatioita erilaisine tarpeineen.

Vaikka koulutusvalikoimamme on kattava, tiedämme, että joskus järkevin tapa on räätälöidä koulutus juuri tietyn organisaation erityistarpeisiin.

Kaikista julkisista kursseistamme voidaan järjestää asiakaskohtaisia koulutuksia sellaisenaan valmista kurssisisältöä hyödyntäen, hieman muokaten tai täysin asiakkaan tarpeeseen rakentamalla. Julkisten kurssiemme sisältöjä kannattaa hyödyntää myös asiakaskohtaisen koulutuksen suunnittelussa. Koulutusaiheita ovat muun muassa Azure, Power Platform, Intranet ja SharePoint, Microsoft Teams, sovelluskehitys ja tietoturva.

Usein tarpeena on vain saada tehokasta koulutusta toivottuna aikana, oman tiimin kesken. Koulutus järjestetään haluttaessa myös asiakkaan omissa tiloissa, jolloin voidaan säästää aikaa ja matkakuluja.

Asiakaskohtainen koulutus voidaan myös räätälöidä valitsemalla julkisesta kurssistamme tietyt moduulit tai yhdistelemällä eri kurssien moduuleja keskenään. Tarvittaessa koulutus rakennetaan täysin asiakkaan tarpeeseen, jolloin suunnittelussa huomioidaan asiakkaan lähtötilanne, tavoitteet, koulutusmuodot, koulutusmateriaalit, aikataulut jne.

Haluan kuulla lisätietoja Sulavan asiakaskohtaisista koulutuksista: