Asiakaskohtainen koulutus

« Takaisin koulutukset-sivulle

Räätälöidyt asiakaskohtaiset koulutukset

Jokainen yritys on ainutlaatuinen ja asiakkaamme ovat hyvin erilaisia organisaatioita erilaisine tarpeineen. Vaikka koulutusvalikoimamme on kattava, tiedämme, että joskus järkevin tapa on räätälöidä koulutus juuri tietyn organisaation erityistarpeisiin.

Kaikista julkisista kursseistamme voidaan järjestää asiakaskohtaisia koulutuksia sellaisenaan valmista kurssisisältöä hyödyntäen, hieman muokaten tai täysin asiakkaan tarpeeseen rakentamalla. Julkisten kurssiemme sisältöjä kannattaa hyödyntää myös asiakaskohtaisen koulutuksen suunnittelussa. Koulutusaiheita ovat muun muassa Azure, tekoäly, Power Platform, SharePoint, Teams, sovelluskehitys ja tietoturva.

Usein tarpeena on vain saada tehokasta koulutusta toivottuna aikana, oman tiimin kesken. Koulutus järjestetään haluttaessa myös asiakkaan omissa tiloissa, jolloin voidaan säästää aikaa ja matkakuluja.

Asiakaskohtainen koulutus voidaan myös räätälöidä valitsemalla julkisesta kurssistamme tietyt moduulit tai yhdistelemällä eri kurssien moduuleja keskenään. Tarvittaessa koulutus rakennetaan täysin asiakkaan tarpeeseen, jolloin suunnittelussa huomioidaan asiakkaan lähtötilanne, tavoitteet, koulutusmuodot, koulutusmateriaalit, aikataulut jne.

Haluatko kuulla lisää asiakaskohtaisista koulutuksista? Lähetä yhteydenottopyyntö:

 

Tai ota suoraan yhteyttä:

Merja Nykänen, Sales Executive
merja.nykanen@sulava.com
045 227 0722

Christa Lindström, Sales Manager & Learning Specialist
christa.lindstrom@sulava.com
040 749 5606