Haluatko kuulla ensimmäisenä Sulavan uutiset tekoälyyn ja metaverseen liittyen? Liity mukaan Sulavan Tekoäly & Metaverse -yhteisöön!

Mitä uutiskirjeet sisältävät?

Sulavan uutiskirjeiden ansiosta pysyt edelläkävijänä. Tarjoamme kolme sisällöltään erilaista uutiskirjettä, valitse kiinnostavin, tai tilaa vaikka kaikki! Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit milloin tahansa perua tilauksen kirjeen lopussa olevista viestintäasetuksista.

IT-ympäristön kehittäminen ja uutuudet

Haluatko hyödyntää pilvipalveluiden mahdollisuudet täysmääräisesti ja kuulla uusista palveluista ja ominaisuuksista ensimmäisenä? Tahdotko kertoa liiketoiminnalle palveluiden hyödyistä ja helpottaa käyttäjien arkea? Haluatko tietää tapahtumistamme ja kehittää omaa tai tiimisi osaamista? Liity Sulavan uutiskirjelistalle, ja pysyt edelläkävijänä!

Organisaatiokulttuurin ja työntekijäkokemuksen kehittäminen

Haluatko tietää kuinka voit hyödyntää moderneja työtapoja ja välineitä organisaation muokkaamiseen tasa-arvoisemmaksi ja läpinäkyvämmäksi? Tähtäätkö siihen, että työntekijöiden arki on sujuvaa? Haluatko, että organisaatiosi saa kaiken hyödyn irti moderneista työtavoista ja -välineistä? Kehittää työntekijöiden ammattitaitoa ja varmuutta työn tekemiseen? Haluatko tietää tapahtumistamme? Liity Sulavan uutiskirjelistalle, ja pysyt edelläkävijänä!

Liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen tiedon avulla

Haluatko kehittää organisaatiosi liiketoimintaa, toimintatapoja ja palveluita tietoon perustuen? Kehittää raportointia, seurantaa ja prosesseja? Tahdotko tietää tapahtumistamme ja kehittää organisaatiosi tai tiimisi osaamista? Liity Sulavan uutiskirjelistalle, autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi! Kuulet kuinka voit hyödyntää pilvipalveluita liiketoimintasi digitalisoinnissa ja kehittämisessä.