Copilot modern work as a service -palvelu

« Takaisin Palvelut-sivulle

Tekoälyn tukema innovaatio ja tekoälyn tuoman tuottavuusloikan hyödyntäminen kaikille työntekijöille on välttämätöntä. McKinseyn 06/2023 julkaistun tutkimuksen mukaan generatiivinen tekoäly voi lisätä jopa 2,6–4,4 biljoonan dollarin arvosta vuotuista tuottavuutta maailmanlaajuisesti.

Työ, sellaisena kuin se tunnetaan, on keksittävä uudelleen. Ja jälleen kerran koko organisaatio on otettava mukaan, jotta voidaan saavuttaa aito tuottavuusloikka.

Tutustu pelikentän muuttavaan tekoälypohjaisen palveluumme, joka vie organisaatiosi uudelle, ikivihreälle tielle kohti tekoälyn tukemaa modernia työtä: Copilot Modern Work as a Service. Jotta organisaatiot voivat saavuttaa todellisen kilpailuedun ja tehdä harppauksia tuottavuudessa, valmiit ratkaisut eivät riitä. Kaikki riippuu siitä, MITEN SINÄ käytät tekoälyä.

Voit aloittaa matkasi juuri nyt, riippumatta siitä, oletko jo hankkinut tai hankkimassa Copilot-lisenssejä, pohditpa tekoälyn muutoksen voimaa organisaatiossasi vai harkitsetko ovatko Copilotit sijoituksen arvoisia.

Lue palvelusta lisää tai ota meihin yhteyttä jo tänään!

Huom: Copilot for Microsoft 365 lisensointi muuttui alkuvuodesta 2024 siten, että se on nyt kaikkien organisaatioiden käytettävissä ilman vähimmäismäärää ostettaville lisensseille.


Microsoft Copilot-Aided Modern Work as a Service -palvelu

Perinteiset projektit eivät enää riitä kouluttamaan työntekijöitä, paljastamaan parhaita ROI-käyttötapauksia ja pysymään ajan tasalla teknologisessa kehityksessä. Copilot Modern Work as a Service on suunniteltu erityisesti suurten organisaatioiden tarpeisiin. Pienemmille organisaatioille Copilotin käyttöönottoon ja työtapamuutokseen löydät meiltä Copilot for Microsoft 365 Essentials -palvelun.

Kiinteään kuukausimaksuun perustuva Copilot Modern Work as a Service -palvelumme yhden kuukauden irtisanomisajalla on kattava paketti, joka kattaa kolme huolellisesti laadittua vaihetta.

Jokainen vaihe sisältää Sulavan asiantuntemuksen tietoturvasta, ympäristön hallinnasta, etiikasta ja oikeudellisista näkökohdista, jotka liittyvät tekoälypohjaisten ratkaisujen käyttöönottoon. Koulutuspalvelumme ja tuki sisältyvät tietysti kaikkiin vaiheisiin.

Sulavalla on jo kolminumeroinen määrä Copilot-asiakasprojekteja niin yrityksiä kuin julkiselta sektorilta.

Mietitkö teknisiä edellytyksiä, lisenssejä ja kustannuksia, käyttötapauksien rakentamista, ROI:n laskemista, tekoälyn etiikkaa, juridisia kysymyksiä tai yksityisyyttä, tietoturvaa ja ympäristön hallintaa? Hyvä! Mallimme on täällä opastamassa sinua kaikissa näissä ja monissa muissa aiheissa ja kysymyksissä.

Helsingin Kaupunki kokeilee apuriälyä etujoukoissa

Helsingin Kaupungilla on käynnissä kokonaisvaltainen Copilot for Microsoft 365 -kokeilu, jossa Sulava on mukana kumppanina.

”Halusimme ymmärtää, miten Copilotia voi käyttää julkishallinnossa. Se on vähän erilaista kuin yrityksissä”, kaupunginkanslian ict-koordinaattori Riitta Laanala kertoo.

”Olemme mykistyneitä, miten nopeasti Copilot luo tekstistä PowerPoint-esityksen. Varmasti tulee pettymyksiäkin, että toisessa asiassa siitä ei ollut hyötyä”, Laanala sanoo.

”Aina ei tarvitse olla kyse, paljonko työaikaa säästyy: hyöty voi olla työhyvinvointia”, kommentoi tiedolla johtamisen päällikkö Tomas Lehtinen.


Copilot Modern Work as a Service -palvelun edut

Jatkuva kehitys

Sulava on rinnallasi jokaisessa vaiheessa Copilotin onnistuneen omaksumisen varmistamiseksi.

Konsepteista ratkaisuihin

Räätälöityjä ratkaisuja rakennetaan parhaiden käyttökohde-esimerkkien perusteella Copilotin päälle, jotta todellinen potentiaali voidaan saavuttaa.

Aina tuore ja tuettu

T3-tukemme ja organisaatiollesi nimetyt konsulttimme pitävät sinut ja ympäristösi aina ajan tasalla.

Koulutus avainasemassa ihmisten tekoälymatkalla

Työntekijöiden taitojen parantaminen on ensisijaisen tärkeää Copilotin käyttöönotossa. Koulutus ja valmennus ovat jatkuvasti mukana matkalla.

Sulava IPR -kirjasto

Saat täyden pääsyn Sulavan IPR-kirjastoon ja voit hyödyntää Sulavan luomia viimeisimpiä pluginejä

Tietoturva, hallinta ja vaatimustenmukaisuus

Tekoäly ja Copilot tuovat mukanaan uuden joukon haasteita ympäristön turvallisessa hallinnassa. Sulava varmistaa, että tietoturva, ympäristön hallinta ja vaatimustenmukaisuus hoidetaan asianmukaisesti.

Käyttökohteiden löytäminen

Suunnitteluprosessimme auttaa tiimejäsi löytämään parhaat käyttökohteet tekoälylle.

Vastuullista, kestävää ja eettistä

Sulava auttaa sinua luomaan ohjeistukset tekoälyn eettiseen käyttöön.


Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Copilot-palveluistamme. Löydät lisää tietoa Copilot Modern Work as a Service -palvelusta myös lomakkeen jälkeen.


Palvelun vaiheet

1. Valmistelu, tekninen valmius ja pilotti

Käynnistämme matkasi valmennuksilla, jotka keskittyvät tekoälypohjaisiin työprosesseihin. Varmistamme teknisen valmiuden, analysoimme tietosuojaa, vaatimustenmukaisuutta ja eettisiä näkökulmia.

Yhdessä tunnistamme ja rakennamme käyttötapauskuvauksia tilanteista, joissa tekoäly voi tuoda eniten arvoa organisaatiollesi.

2. Copilotin käyttöönotto

Otamme Copilotin käyttöön valikoidulle käyttäjäryhmälle organisaatiossasi, optimoimme käyttötapauksia ja luomme ensimmäisen joukon Copilot-plugineita organisaatiollesi.

3. Jatkuva kehitys

Kolmas vaihe keskittyy skaalaamiseen ja hienosäätöön: laajennamme käyttöönottoa useampiin käyttäjäryhmiin, luomme entistä kehittyneempiä käyttötapauksia ja pidämme ympäristösi aina ajan tasalla.


Tekoälyn käyttöönotto vaatii uudenlaista lähestymistapaa

Tekoälyn aikakaudella nopeasti kehittyvä teknologia vaatii erikoisosaamista sen tehokkaaseen ja eettiseen hyödyntämiseen. Copilot Modern Work as a Service tarjoaa tarpeen mukaan räätälöityä ohjausta, joka auttaa sinua navigoimaan Copilotin käyttöönoton monimutkaisuuksissa, aina tietojenhallinnasta algoritmien optimointiin ja noudattamiseen.

Hyödyntämällä palvelua asiakkaamme eivät vain nopeuta tekoälyn omaksumista, vaan myös pienentävät riskejä varmistaen, että heidän tekoälystrategiansa on linjassa niin liiketoiminnan tavoitteiden kuin alan parhaiden käytäntöjen kanssa.

Työ, sellaisena kuin sen tunnemme, on keksittävä uudelleen

Muutoksen laajuus on massiivinen ja koskee lähes kaikkia.

Jalkautuminen vaatii jatkuvaa tekemistä

Jatkuvuus on avainasemassa – vanhanaikaiset projektit eivät toimi.

Valmiit ratkaisut eivät riitä

Integraatiot muihin järjestelmiin ja oikeiden syötteiden ja tulosten opettaminen tekoälylle ovat ratkaisevan tärkeitä.

Microsoft lisenssipalvelut Copilotille

CSP hankintakanavan kautta voit hankkia Microsoftin pilvipalveluiden lisenssejä (M365 & D365) sekä Azure-tilaukset kätevästi kuukausilaskutuksella Sulavan toimesta. Tarjoamme lisäksi laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotta saatte maksimaalisen hyödyn irti tuotteistanne.

Portaalimme kautta voit kätevästi tilata uusia tuotteita tarpeen mukaan tai muokata olemassa olevia palveluita. Optimoimalla ja ennakoimalla voi saada aikaa isoja kustannussäästöjä.

Räätälöimme mielellämme teille parhaan mahdollisen paketin palveluistamme vastaamaan tarpeitanne.


Mikä on Microsoft Copilot? Tule kurssille, katso webinaarit ja lue kirjoituksiamme!

Vie organisaatiosi tuottavuus uudelle tasolle tekoälyn avulla – webinaari

Mitä tarkoittaa, kun tekoäly on tullut työpaikoille? Mitä mahdollisuuksia se luo meille ja miten se tulee muuttamaan työskentelyämme. Muutoksen laajuus on massiivinen ja tulee koskettamaan lähes kaikkia!

Jotta saat yrityksellesi todellisen kilpailuedun ja otat suuria harppauksia tuottavuudessa, tule kuulolle maksuttomaan webinaariimme, jossa esittelemme Copilot Modern Work as a Service -palvelumme ja fiiliksiä asiakkailta. Palvelu on ratkaisu organisaatiosi tuottavuushaasteisiin ja tiedät, että tulet saamaan kaiken mahdollisen hyödyn irti Copilotista 110 %:sti.

Microsoft 365 Copilot päivässä tutuksi -kurssi

Koulutus toimii täsmästarttina Microsoft 365:en ja Copilotin käyttöön!

Kurssilla käsitellään Microsoft 365 -peruspalveluja ja niiden käyttöönottoa, keskittyen erityisesti generatiiviseen tekoälyyn ja Copilotin käyttöön. Lisäksi käsitellään palvelujen lisensointia ja tukea; saat kokonaiskuvan, miten Microsoft 365 -palveluita ja Copilottia hallitaan.

Opit, mikä Copilot on ja miten voit valmistautua sen käyttöönottoon. Koulutuksessa käydään läpi myös oikeita esimerkkejä Copilotista käytännössä, joten saat arvokasta tietoa sen käytöstä omassa työssäsi.

Valmistele organisaation tietomassa Microsoft 365 Copilotia varten – kuusi askelta

Tekoälyn toivotut, voimakkaat tuottavuushyödyt saavutetaan kestävällä tavalla vain huolehtimalla eri tavoin organisaation tiedon laadusta, elinkaaresta, käyttöoikeuksista ja suojauksesta, ihmisten tietoisuuden kohentamista unohtamatta.

Blogissamme käydään läpi kuusi huomioitavaa asiaa, kun valmistelet organisaatiosi tietomassan Microsoft 365 Copilotia varten.

Microsoft 365 Copilot tulee ja mullistaa tietotyön – mutta viekö se työpaikkani?

Microsoft 365 Copilot tuo GPT-tekoälymallien supervoimat osaksi M365 -tuoteperhettä, eli kaikkien rakastamia Wordia, Exceliä, PowerPointia sekä Teamsia. Yksinkertaistettuna Copilot tuo M365 -ohjelmiin uuden sivupaneelin, jossa käyttäjä voi luonnollisella kielellä käskyttää ohjelmaa, jonka jälkeen ohjelma voi vastata joko tekemällä muokkauksia tai muita toimia.

Jos et ole vielä ehtinyt perehtyä Copilotiin, niin tämä on oikea artikkeli juuri sinulle!

Miksi tekoäly on näin halpaa?

Onko Microsoft 365 Copilot hinta kohdallaan? Hinnan tarkasteluun on vain yksi todellinen tulokulma – maksaako tekemäni investointi itsensä takaisin?

Tekoälyn suuri lupaus on tietotyön tehostaminen kertaloikalla. Kolmekymppiä ei kata edes keskimääräisen tietotyöläisen yhden tunnin palkkaa sivukuluineen. Jos tekoäly säästää tunnin verran työtä käyttäjältä kuukaudessa, se maksaa itsensä takaisin. Ja silloin olisi kyseessä laimea tekoäly, sillä on realistista odottaa, että säästettyjen yksittäisten tuntien sijasta puhutaan kymmenistä tunneista.

Copilot tuo tuottavuusloikan, mutta vaatii rinnalleen jämäkkää muutosjohtamista

Saadakseen tekoälystä kilpailuedun, täytyy liikkua nopeasti usealla rintamalla: toisaalta omaksumisessa sisäisen työskentelyn tehostamiseen, toisaalta asiakaskokemuksen ja loppuasiakkaille suunnattujen tuotteiden ja palveluiden parantamiseen.

Samalla pitää jatkuvasti tutustua konkreettisesti mahdollisuuksiin, viedä uusia ratkaisuja loppukäyttäjille nopeasti, sekä ohessa miettiä jokainen toiminto ja prosessi uusiksi. Täytyy siis olla valmis kehittämään teknisiä ratkaisuja sekä työntekijöiden kyvykkyyksiä saman aikaisesti kaiken hyödyn irti ottamiseksi ja miettiä tulevaisuutta pidemmällä tähtäimellä.

Microsoft Copilot Studio

Power Virtual Agents on integroitu kokonaisuudessaan uuteen Copilot Studioon. Copilot Studio sisältää kaikki PVA:n aiemmat ominaisuudet sekä joitakin uusia ominaisuuksia, kuten M365 Copilotin laajennuksen.

Tässä artikkelissa käsitellään Copilot Studion ja Power Virtual Agentsin tärkeimpiä muutoksia ja ominaisuuksia uusien tekniikoiden käyttöönoton myötä.

Webinaari: Tekoäly ja tiedon suojaus – Mitä tulee varmistaa M365 Copilotia käyttöön otettaessa?

Miten varmistat, ettei tekoälytyövälineitä käyttöön otettaessa tulosaineistoon päädy vaikkapa henkilötunnuksia, johtoryhmän asiakirjoja tai muuta arkaluontoista tietoa? Miten ohjaat, ettei tuloksien tieto ole vanhaa?

Webinaarissa saat perustiedot mm. millaisia toimenpiteitä tiedon luokittelun ja suojauksen osalta tulee tehdä kun valmistaudut käyttöönottoon organisaatiossasi.