Copilot modern work as a service -palvelu

« Takaisin Palvelut-sivulle

Tekoälyn tukema innovaatio ja tekoälyn tuoman tuottavuusloikan hyödyntäminen kaikille työntekijöille on välttämätöntä. McKinseyn kesäkuussa 2023 julkaistun tutkimuksen mukaan generatiivinen tekoäly voi lisätä jopa 2,6–4,4 biljoonan dollarin arvosta vuotuista tuottavuutta maailmanlaajuisesti.

Työ, sellaisena kuin se tunnetaan, on keksittävä uudelleen. Ja jälleen kerran koko organisaatio on otettava mukaan, jotta voidaan saavuttaa aito tuottavuusloikka.

Olemme innoissamme, sillä voimme nyt esitellä pelikentän muuttavan tekoälypohjaisen palvelun, joka vie organisaatiosi uudelle, ikivihreälle tielle kohti tekoälyn tukemaa modernia työtä: Microsoft Copilot-Aided Modern Work as a Service. Jotta organisaatiot voivat saavuttaa todellisen kilpailuedun ja tehdä harppauksia tuottavuudessa, valmiit ratkaisut eivät riitä. Kaikki riippuu siitä, MITEN SINÄ käytät tekoälyä.

Voit aloittaa matkasi juuri nyt, riippumatta siitä, oletko jo osa Copilot Early Access- tai muuta ohjelmaa, pohditpa tekoälyn muutoksen voimaa organisaatiossasi vai harkitsetko ovatko Copilotit sijoituksen arvoisia.


Microsoft Copilot-Aided Modern Work as a Service -palvelu

Perinteiset projektit eivät enää riitä kouluttamaan työntekijöitä, paljastamaan parhaita ROI-käyttötapauksia ja pysymään ajan tasalla teknologisessa kehityksessä.

Kiinteään kuukausimaksuun perustuva palvelumme yhden kuukauden irtisanomisajalla on kattava paketti, joka kattaa kolme huolellisesti laadittua vaihetta. Jokainen vaihe sisältää Sulavan asiantuntemuksen tietoturvasta, ympäristön hallinnasta, etiikasta ja oikeudellisista näkökohdista, jotka liittyvät tekoälypohjaisten ratkaisujen käyttöönottoon. Koulutuspalvelumme ja tuki sisältyvät tietysti kaikkiin vaiheisiin.

Palvelun on rakentanut ja toimittaa tekoälyn avustamana Microsoft-kumppani, joka on syntynyt suoraan pilveen, ja uudelleen määritellyt modernia työelämää vuodesta 2010.

Mietitkö teknisiä edellytyksiä, lisenssejä ja kustannuksia, käyttötapauksien rakentamista, ROI:n laskemista, tekoälyn etiikkaa, juridisia kysymyksiä tai yksityisyyttä, tietoturvaa ja ympäristön hallintaa? Hyvä! Mallimme on täällä opastamassa sinua kaikissa näissä ja monissa muissa aiheissa ja kysymyksissä.


Copilot Modern Work as a Service -palvelun edut

Jatkuva kehitys

Sulava on rinnallasi jokaisessa vaiheessa Copilotin onnistuneen omaksumisen varmistamiseksi.

Konsepteista ratkaisuihin

Räätälöityjä ratkaisuja rakennetaan parhaiden käyttökohde-esimerkkien perusteella Copilotin päälle, jotta todellinen potentiaali voidaan saavuttaa.

Aina tuore ja tuettu

T3-tukemme ja organisaatiollesi nimetyt konsulttimme pitävät sinut ja ympäristösi aina ajan tasalla.

Koulutus avainasemassa ihmisten tekoälymatkalla

Työntekijöiden taitojen parantaminen on ensisijaisen tärkeää Copilotin käyttöönotossa. Koulutus ja valmennus ovat jatkuvasti mukana matkalla.

Sulava IPR -kirjasto

Saat täyden pääsyn Sulavan IPR-kirjastoon ja voit hyödyntää Sulavan luomia viimeisimpiä pluginejä

Tietoturva, hallinta ja vaatimustenmukaisuus

Tekoäly ja Copilot tuovat mukanaan uuden joukon haasteita ympäristön turvallisessa hallinnassa. Sulava varmistaa, että tietoturva, ympäristön hallinta ja vaatimustenmukaisuus hoidetaan asianmukaisesti.

Käyttökohteiden löytäminen

Suunnitteluprosessimme auttaa tiimejäsi löytämään parhaat käyttökohteet tekoälylle.

Vastuullista, kestävää ja eettistä

Sulava auttaa sinua luomaan ohjeistukset tekoälyn eettiseen käyttöön.


Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palvelusta. Löydät lisää tietoa palvelusta myös lomakkeen jälkeen.


Palvelun vaiheet

1. Valmistelu, tekninen valmius ja pilotti

Käynnistämme matkasi valmennuksilla, jotka keskittyvät tekoälypohjaisiin työprosesseihin. Varmistamme teknisen valmiuden, analysoimme tietosuojaa, vaatimustenmukaisuutta ja eettisiä näkökulmia.

Yhdessä tunnistamme ja rakennamme käyttötapauskuvauksia tilanteista, joissa tekoäly voi tuoda eniten arvoa organisaatiollesi.

2. Copilotin käyttöönotto

Otamme Copilotin käyttöön valikoidulle käyttäjäryhmälle organisaatiossasi, optimoimme käyttötapauksia ja luomme ensimmäisen joukon Copilot-plugineita organisaatiollesi.

3. Jatkuva kehitys

Kolmas vaihe keskittyy skaalaamiseen ja hienosäätöön: laajennamme käyttöönottoa useampiin käyttäjäryhmiin, luomme entistä kehittyneempiä käyttötapauksia ja pidämme ympäristösi aina ajan tasalla.


Tekoälyn käyttöönotto vaatii uudenlaista lähestymistapaa

Tekoälyn aikakaudella nopeasti kehittyvä teknologia vaatii erikoisosaamista sen tehokkaaseen ja eettiseen hyödyntämiseen. Modern Work as a Service (MWaaS) tarjoaa tarpeen mukaan räätälöityä ohjausta, joka auttaa sinua navigoimaan Copilotin käyttöönoton monimutkaisuuksissa, aina tietojenhallinnasta algoritmien optimointiin ja noudattamiseen.

Hyödyntämällä MWaaS -palvelua asiakkaamme eivät vain nopeuta tekoälyn omaksumista, vaan myös pienentävät riskejä varmistaen, että heidän tekoälystrategiansa on linjassa niin liiketoiminnan tavoitteiden kuin alan parhaiden käytäntöjen kanssa.

Työ, sellaisena kuin sen tunnemme, on keksittävä uudelleen

Muutoksen laajuus on massiivinen ja koskee lähes kaikkia.

Jalkautuminen vaatii jatkuvaa tekemistä

Jatkuvuus on avainasemassa – vanhanaikaiset projektit eivät toimi.

Valmiit ratkaisut eivät riitä

Integraatiot muihin järjestelmiin ja oikeiden syötteiden ja tulosten opettaminen tekoälylle ovat ratkaisevan tärkeitä.


Katso webinaarit

Vie organisaatiosi tuottavuus uudelle tasolle tekoälyn avulla

Mitä tarkoittaa, kun tekoäly on tullut työpaikoille? Mitä mahdollisuuksia se luo meille ja miten se tulee muuttamaan työskentelyämme. Muutoksen laajuus on massiivinen ja tulee koskettamaan lähes kaikkia!

Jotta saat yrityksellesi todellisen kilpailuedun ja otat suuria harppauksia tuottavuudessa, tule kuulolle maksuttomaan webinaariimme, jossa esittelemme ensimmäistä kertaa julkisesti uuden palvelumme: Copilot Modern Work as a Service. Palvelu tulee olemaan ratkaisu organisaatiosi tuottavuushaasteisiin ja tiedät, että tulet saamaan kaiken mahdollisen hyödyn irti Copilotista 110 %:sti.

Boost Your Work with Copilot, Azure OpenAI, and More -Webinar

Uncover the thrilling new AI features within Microsoft 365 and revolutionize your work! See our FREE webinar recording, unlock the potential of AI for you and your organization

Agenda:

– How AI can charge your productivity and drive innovation like never before
– Exciting updates on the latest AI advancements across all Microsoft 365 apps and services
– Real-life examples of solutions created with Azure OpenAI
– Get a sneak peek into the future of AI within Microsoft 365