Tekoälyn tukema innovaatio ja tekoälyn tuoman tuottavuusloikan hyödyntäminen kaikille työntekijöille on välttämätöntä. McKinseyn 06/2023 julkaistun tutkimuksen mukaan generatiivinen tekoäly voi lisätä jopa 2,6–4,4 biljoonan dollarin arvosta vuotuista tuottavuutta maailmanlaajuisesti. Työ, sellaisena kuin se tunnetaan, on keksittävä uudelleen. Ja jälleen kerran koko organisaatio on otettava mukaan, jotta voidaan saavuttaa aito tuottavuusloikka.

Vie organisaatiosi tuottavuus uudelle tasolle ja tue modernia työtä tekoälyn avulla. Jotta organisaatiot saavuttavat todelliset kilpailuedut ja tuottavuushyödyt, täytyy tekoälyn käyttöönotto suunnitella juuri teidän organisaation tarpeiden mukaisesti. Kaikki riippuu nimittäin siitä, miten juuri sinä käytät tekoälyä!

Aloita siis tekoälymatkasi nyt! Olitpa sitten hankkimassa tai hankkinut Copilot-lisenssejä, pohtimassa tekoälyn voimaa organisaatiossasi tai harkitsemassa Copilotiin sijoittamista. Me olemme tukenasi ja autamme mielellämme pohdinnoissa. Lue palvelustamme lisää ja ota meihin yhteyttä!

Palvelun kuvaus

Perinteiset projektit eivät enää riitä kouluttamaan työntekijöitä, paljastamaan parhaita ROI-käyttötapauksia ja pysymään ajan tasalla teknologisessa kehityksessä. Copilot Modern Work as a Service on suunniteltu erityisesti suurten organisaatioiden tarpeisiin. Pienemmille organisaatioille Copilotin käyttöönottoon ja työtapamuutokseen löydät meiltä Copilot for Microsoft 365 Essentials -palvelun.

Kiinteään kuukausimaksuun perustuva Copilot Modern Work as a Service -palvelumme yhden kuukauden irtisanomisajalla on kattava paketti, joka kattaa kolme huolellisesti laadittua vaihetta.

Jokainen vaihe sisältää Sulavan asiantuntemuksen tietoturvasta, ympäristön hallinnasta, etiikasta ja oikeudellisista näkökohdista, jotka liittyvät tekoälypohjaisten ratkaisujen käyttöönottoon. Koulutuspalvelumme ja tuki sisältyvät tietysti kaikkiin vaiheisiin.

Sulavalla on jo kolminumeroinen määrä Copilot-asiakasprojekteja niin yrityksiä kuin julkiselta sektorilta.

Mietitkö teknisiä edellytyksiä, lisenssejä ja kustannuksia, käyttötapauksien rakentamista, ROI:n laskemista, tekoälyn etiikkaa, juridisia kysymyksiä tai yksityisyyttä, tietoturvaa ja ympäristön hallintaa? Hyvä! Mallimme on täällä opastamassa sinua kaikissa näissä ja monissa muissa aiheissa ja kysymyksissä.

Hinnoittelu

12 900 € – 17 900 € / kk (+alv)
Vähintään 3 kuukauden sitoutuminen, sen jälkeen 1 kuukauden irtisanomisaika.

Asiakastarina: Helsingin kaupunki kokeilee apuriälyä etujoukoissa

Helsingin kaupungilla on käynnissä kokonaisvaltainen Copilot for Microsoft 365 -kokeilu, jossa Sulava on mukana kumppanina.

”Halusimme ymmärtää, miten Copilotia voi käyttää julkishallinnossa. Se on vähän erilaista kuin yrityksissä”, kaupunginkanslian ict-koordinaattori Riitta Laanala kertoo.

”Olemme mykistyneitä, miten nopeasti Copilot luo tekstistä PowerPoint-esityksen. Varmasti tulee pettymyksiäkin, että toisessa asiassa siitä ei ollut hyötyä”, Laanala sanoo.

”Aina ei tarvitse olla kyse, paljonko työaikaa säästyy: hyöty voi olla työhyvinvointia”, kommentoi tiedolla johtamisen päällikkö Tomas Lehtinen.

Palvelun edut

Sulava on rinnallasi jokaisessa vaiheessa Copilotin onnistuneen omaksumisen varmistamiseksi.

Räätälöityjä ratkaisuja rakennetaan parhaiden käyttökohde-esimerkkien perusteella Copilotin päälle, jotta todellinen potentiaali voidaan saavuttaa.

T3-tukemme ja organisaatiollesi nimetyt konsulttimme pitävät sinut ja ympäristösi aina ajan tasalla.

Työntekijöiden taitojen parantaminen on ensisijaisen tärkeää Copilotin käyttöönotossa. Koulutus ja valmennus ovat jatkuvasti mukana matkalla.

Saat täyden pääsyn Sulavan IPR-kirjastoon ja voit hyödyntää Sulavan luomia viimeisimpiä pluginejä.

Tekoäly ja Copilot tuovat mukanaan uuden joukon haasteita ympäristön turvallisessa hallinnassa. Sulava varmistaa, että tietoturva, ympäristön hallinta ja vaatimustenmukaisuus hoidetaan asianmukaisesti.

Suunnitteluprosessimme auttaa tiimejäsi löytämään parhaat käyttökohteet tekoälylle.

Sulava auttaa sinua luomaan ohjeistukset tekoälyn eettiseen käyttöön.

Tekoälyn käyttöönotto vaatii uudenlaista lähestymistapaa

Tekoälyn aikakaudella nopeasti kehittyvä teknologia vaatii erikoisosaamista sen tehokkaaseen ja eettiseen hyödyntämiseen. Copilot Modern Work as a Service tarjoaa tarpeen mukaan räätälöityä ohjausta, joka auttaa sinua navigoimaan Copilotin käyttöönoton monimutkaisuuksissa, aina tietojenhallinnasta algoritmien optimointiin ja noudattamiseen.

Hyödyntämällä palvelua asiakkaamme eivät vain nopeuta tekoälyn omaksumista, vaan myös pienentävät riskejä varmistaen, että heidän tekoälystrategiansa on linjassa niin liiketoiminnan tavoitteiden kuin alan parhaiden käytäntöjen kanssa.

Työ, sellaisena kuin sen tunnemme, on keksittävä uudelleen

Muutoksen laajuus on massiivinen ja koskee lähes kaikkia.

Jalkautuminen vaatii jatkuvaa tekemistä

Jatkuvuus on avainasemassa – vanhanaikaiset projektit eivät toimi.

Valmiit ratkaisut eivät riitä

Integraatiot muihin järjestelmiin ja oikeiden syötteiden ja tulosten opettaminen tekoälylle ovat ratkaisevan tärkeitä.

Microsoft lisenssipalvelut Copilotille

CSP hankintakanavan kautta voit hankkia Microsoftin pilvipalveluiden lisenssejä (M365 & D365) sekä Azure-tilaukset kätevästi kuukausilaskutuksella Sulavan toimesta. Tarjoamme lisäksi laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotta saatte maksimaalisen hyödyn irti tuotteistanne.

Portaalimme kautta voit kätevästi tilata uusia tuotteita tarpeen mukaan tai muokata olemassa olevia palveluita. Optimoimalla ja ennakoimalla voi saada aikaa isoja kustannussäästöjä.

Räätälöimme mielellämme teille parhaan mahdollisen paketin palveluistamme vastaamaan tarpeitanne.

Koulutukset Copilot for Microsoft 365:n hyödyntämiseen ja käyttöönottoon

Tarjoamme koulutuksia loppukäyttäjille sekä heille, joiden tehtävä on varmistaa Copilotin turvallinen käyttöönotto ja liiketoimintahyötyjen maksimointi. Kaikissa Copilot-koulutuksissa pääset itse harjoittelemaan Copilotin käyttöä koulutusympäristössä, vaikka sinulla ei olisi omaa lisenssiä!

Esimerkkejä Copilot-koulutuksista:

Koulutus toimii täsmästarttina Microsoft 365:en ja Copilotin käyttöön!

Kurssilla käsitellään Microsoft 365 -peruspalveluja ja niiden käyttöönottoa, keskittyen erityisesti generatiiviseen tekoälyyn ja Copilotin käyttöön. Lisäksi käsitellään palvelujen lisensointia ja tukea; saat kokonaiskuvan, miten Microsoft 365 -palveluita ja Copilottia hallitaan.

Koulutuksessa käydään läpi paljon oikeita esimerkkejä Copilotista käytännössä, joten saat arvokasta tietoa sen käytöstä omassa työssäsi.

Kaipaatko vinkkejä miten muotoilet kehotteet tekoälylle? Tässä koulutuksessa opit onnistuneen kehotemuotoilun merkityksen ja saat runsaasti vinkkejä, joita voit lähteä hyödyntämään omassa työssäsi!

Copilot on vain niin hyvä, kuin sille annetut pyynnöt ja sille annetut materiaalit. On oleellista ymmärtää, kuinka tehdään parempia käskyjä tai pyyntöjä, ja miten Copilotille voidaan antaa kontekstiksi oma tietoja.

Tiedon suojaus ja Microsoft 365 Copilot -koulutuksessa käymme läpi miten valmistelet organisaation tietomassan Copilot for Microsoft 365:tä varten. Saat hyvän ymmärryksen asioista ja toimenpiteistä, joilla varmistat kestävän Copilotin käytön organisaatiossasi.

Kuten sanonta kuuluu: Paras mahdollinen hetki aloittaa tiedon laadusta, elinkaaresta, käyttöoikeuksista ja suojauksesta sekä ihmisten tietoisuuden tukemisesta huolehtiminen oli eilen. Toiseksi paras hetki tehdä se on tänään!

Koulutus tarjoaa hyvän tilaisuuden oppia hyödyntämään Copilot Studion potentiaalia. Opi, miten mukautat Copilot for Microsoft 365 chatbotin oman organisaatiosi tarpeisiin!

Koulutuksen aikana tehdään harjoituksia, joissa pääset soveltamaan oppimaasi käytännössä. Harjoitukset tarjoavat sinulle tilaisuuden testata taitojasi ja varmistaa, että hallitset Copilot Studion keskeiset ominaisuudet.

Opi lisää tekoälystä

Webinaari: Vie organisaatiosi tuottavuus uudelle tasolle tekoälyn avulla

Mitä tarkoittaa, kun tekoäly on tullut työpaikoille? Mitä mahdollisuuksia se luo meille ja miten se tulee muuttamaan työskentelyämme. Muutoksen laajuus on massiivinen ja tulee koskettamaan lähes kaikkia!

Jotta saat yrityksellesi todellisen kilpailuedun ja otat suuria harppauksia tuottavuudessa, katso webinaari, jossa esittelemme Copilot Modern Work as a Service – palvelumme ja fiiliksiä asiakkailta. Palvelu on ratkaisu organisaatiosi tuottavuushaasteisiin ja tiedät, että tulet saamaan kaiken mahdollisen hyödyn irti Copilotista 110 %:sti.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita