Työntekijät käyttävät monenlaisia päätelaitteita, sekä työasemia että mobiililaitteita, vaihtelevasti sekä organisaation omassa verkossa että muualla. Palvelujen ja sovellusten tulee olla käytettävissä milloin tahansa ja kaikkialta. Laitehallintapalveluillamme mahdollistamme organisaatiolle jatkuvasti päivittyvän ja ajan tasalla olevan päätelaiteympäristön.

Päätelaitehallinnan palvelumme kattavat sekä työasemat että mobiililaitteet. Organisaatioiden pitää varautua siihen, että käyttäjä ja hänen laitteensa eivät koskaan käy organisaation sisäverkossa. Samalla kuitenkin pitää varmistaa, että päätelaitteet ovat edelleen organisaation hallinnassa, aina ajan tasalla, ja tietoturva pysyy kunnossa.

Ajankohtaista

Windows Autopatch ja sen hyödyt päivitysten automatisointiin

Windows Autopatch -palvelun tarkoitus on automatisoida Windowsin, Microsoft 365 Apps for Enterprisen, Microsoft Edgen ja Microsoft Teamsin päivitykset turvallisuutta ja tuottavuutta parantaen.

Palvelu mahdollistaa resurssien vapauttamisen muihin tehtäviin päivitysprosessien suunnittelun ja toteuttamisen sijaan, sekä minimoi häiriöt loppukäyttäjille.

Sulavan Windows 11 Kick-Offissa kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua ymmärtämään Windows 11:n todellisen arvon ja sen paikan organisaatiosi IT-tiekartassa.

Mikä muuttuu?

Windows 11 päivitys tuo mukanaan nipun uudistuksia. Windows 11 ei ole tavallinen Windows-päivitys – sen avulla pilvipohjainen laitehallinta nousee uudelle tasolle parantaen työn tuottavuutta ja tietoturvaa.

Lue vinkkimme siihen, miksi päivittää Windows 11:sta, kattaus näkyvimmistä muutoksista ja mitä löytyy konepellin alta.

Lue vinkit blogista

Ensimmäisenä on tärkeää kartoittaa Android Device Administrator -laitteet ja niiden käyttötarkoitus.

Laitteet löytyvät helposti Intunesta ja laitteen käyttötarkoituksesta riippuu kuinka yksinkertaista ne on migroida Android Enterpriseen.


Oletko matkalla kohti modernia laitehallintaa?

Onko organisaatiosi harkitsemassa moderniin laitehallintaan siirtymistä? Tutustu materiaaleihin!

Mitä moderni laitehallinta on ja kuinka siihen siirrytään?

Moderni laitehallinta mahdollistaa mm. turvallisen etätyön. Kuinka moderniin laitehallintaan siirrytään käytännössä?

Laitehallinta kenttätyöntekijöille

Löytääkö mekaanikko oikean manuaalin, kun tarvitaan? Saako hissikorjaaja nopeasti kollegan kiinni kysyäkseen neuvoa?

Lue miten kenttätyöntekijöiden työtä voi sujuvoittaa laitehallinnan avulla ja mitä IT-ammattilaisen tulee huomioida mm. laitteiden hallinnan suunnittelussa ja lisensseissä.

Modernin laitehallinnan työpaja

Kaipaatko nopeaa starttia moderniin laitehallintaan? Työpajat auttavat organisaatiosi alkuun matalalla kynnyksellä!

Järjestämme työpajat yhteistyössä Microsoftin kanssa. Työpajat ovat Microsoftin tukemia, eli organisaatiolle jopa veloituksettomia. Jos olette kiinnostuneita työpajasta, selvitämme millaista tukea on mahdollista saada. Ota yhteyttä!


Palveluitamme

Laitehallintapalveluillamme mahdollistamme organisaatiolle jatkuvasti päivittyvän ja ajan tasalla olevan päätelaiteympäristön. Kantavana ideana on, että palvelut ja sovellukset ovat kaikkialta käytettävissä ja niiden hallinta on mahdollisimman automatisoitua. Sen ansiosta:

  • Säästetään henkilöstön resursseja, aikaa ja kustannuksia
  • Varmistutaan, etteivät tärkeät asiat jää tekemättä, ja
  • Varmistutaan, että ympäristö pysyy toimivana ja turvallisena

Päätelaitehallinnan palvelumme kattavat sekä työasemat (Windows ja MacOS) että mobiililaitteet (Android ja iOS). Keskeisimmät laitehallinnan komponentit liittyvät:

  • päätelaitteiden käyttöönottoon (Windows Autopilot, Android Enterprise, Apple DEP),
  • päätelaitteiden hallintaan (Microsoft Endpoint Manager) sekä
  • laitteiden valvontaan.

Lisäksi toimitamme organisaatioille myös palvelut etäyhteyksien hallintaan ja sovellusten julkaisemiseen.

Laitteiden käyttöönoton automatisointi

Päätelaitteet nopeasti ja hallitusti käyttöön itsepalveluperiaatteella.

Laitteiden koko elinkaaren hallinta pilvestä Microsoftin ja muiden valmistajien teknologian avulla.

Päätelaitteiden hallinta

Päätelaitteiden ominaisuuksien ja päivitysten hallinta käyttämällä moderneja hallintamenetelmiä mahdollistaa sen, että laitteet ovat aina ajan tasalla ja hallittuina. Riippumatta siitä, missä ja milloin niitä käytetään.

Paikka-, aika- ja päätelaiteriippumaton palveluiden käyttö

Moderniin päätelaiteympäristöön kuuluu se, että sovellukset ja palvelut ovat käytettävissä kaikkialta. Tähän vaaditaan palvelut etäyhteyksien toteuttamiseen ja sovellusten julkaisemiseen hallitusti ja turvallisesti.

Päätelaitteiden tietoturva

Päätelaitteiden hallintaan kuuluu olennaisena osana tietoturvan määrittäminen ja valvonta.

Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) tarjoaa päätelaitteille ennaltaehkäisevän suojauksen ja automaattiset tutkinta- ja reagointitoiminnot.

Koulutukset laitehallintaan

Microsoftin koulutuskumppanina tarjoamme virallisia sertifikaattiin johtavia koulutuksia laitehallinnasta vastaaville henkilöille.

Sertifioidut kouluttajamme jakavat teknologiaosaamisensa lisäksi käytännön kokemuksiaan, kuinka he ovat hyödyntäneet opiskeltavia teknologioita asiakasprojekteissa.

Jos et löydä sopivaa kurssia suoraan koulutuskatalogistamme, voimme räätälöidä koulutuksen juuri tarpeisiinne sopivaksi.

Sulavan koulutuskeskuksen vastaanotto
in meeting

Sulava Advisory Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Microsoft lisenssipalvelut

Voit hankkia Microsoftin pilvipalveluiden lisenssejä (M365 & D365) sekä Azure-tilaukset kätevästi kuukausilaskutuksella Sulavan kautta. Tarjoamme laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotta saatte maksimaalisen hyödyn irti tuotteistanne

Räätälöimme teille parhaan mahdollisen paketin palveluistamme vastaamaan tarpeitanne.

choosing licenses

MTV ja Windows Autopilot

Kuinka MTV modernisoi IT- ja työntekijäkokemuksensa haastavassa mediateollisuudessa, jolta vaaditaan jatkuvasti kiihtyvää ketteryyttä? Katso video!

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.