Testikeskus

Varaa sertifiointitesti

 

« Takaisin koulutukset-sivulle

Testikeskus

Meillä toimii virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin, Ciscon ja Adoben sertifiointitestejä. Testikeskus on avoinna torstaisin klo 9-16. Useamman hengen ryhmille voimme avata testikeskuksen myös muina ajankohtina. Jos sinulla herää kysymyksiä testikeskuksestamme tai testien suorittamisesta, niin olethan yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen testikeskus@sulava.com.

Testikeskuksen toiminta jatkuu ennallaan

Olemme tehostaneet varotoimia koulutus- ja testikeskuksessamme mm. siivouksen ja desinfioinnin osalta tartunnan ehkäisemiseksi. Lisäksi tiloissamme on tarjolla kertakäyttömaskit ja suosittelemme niiden käyttöä.

Lisätietoja sähköpostitse testikeskus@sulava.com tai puhelimitse 050 434 3040.

Seuraamme koronaviruksen osalta tilannetta aktiivisesti.

Huomaa, että jokaisen testikeskuksen kautta varatun testin hintaan lisätään 50 € (alv. 0 %) käsittelykuluja. Tämä koskee myös omalla voucherilla maksettuja testejä.

Pystyt hankkimaan meidän kauttamme
myös harjoitustestejä

MeasureUp -harjoitustestit tarjoavat edullisen sekä tehokkaan tavan kehittää ja varmistaa omaa osaamista ennen varsinaista testipäivää. Harjoitustestit sisältävät tarvittavat välineet heikkouksien tunnistamiseen, eri osaamisalueiden arviointiin, sekä lukuisan määrän varsinaisen testin tasoisia harjoituskysymyksiä. Asiantuntijoiden luomiin harjoitustesteihin sisältyy useita harjoitusmuotoja, viittaukset teknisiin lähteisiin sekä kattavat selitykset niin oikeisiin, kuin vääriin vastausvaihtoehtoihin.

MeasureUp-harjoitustesti on voimassa 180 päivää ostohetkestä. Testiä saa tehdä rajoittamattoman määrän 30 päivää aktivoinnista lähtien. Lisätietoa harjoitustesteistä löydät MeasureUp’in omilta sivulta tai voit kysyä suoraan meiltä testikeskus@sulava.com.


Lisää virtaa Microsoftin sertifiointien suorittamiseen Exam Replay -kampanjalla!

Tutustu Microsoftin uuteen Exam Replay -kampanjaan ja hyödynnä rahanarvoista etua sertifiointien suorittamisessa!

Voit tilata Exam Replay -edun joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen testikeskus@sulava.com tai ilmoittamalla testi-ilmoittautumisen yhteydessä Laskutusosoite ja muut laskutuksen lisätiedot -kenttään haluamasi Exam Replay -vaihtoehto.

HUOM! Microsoftin testeihin osallistuminen vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröinnin osoitteessa Microsoft Learning. Lue tarkemmat ohjeet tästä.

Voit ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta testiin joka alkaa aikaisinaan 24 h ilmoittautumisestasi. Vahvistamme kaikki ilmoittautumiset erikseen ja testi-ilmoittautumisesi on voimassa vasta saatuasi vahvistuksen meiltä.

Kysymyksiä?

Testikeskuksen tavoitat puhelinnumerosta 050 434 3040 tai sähköpostitse osoitteesta testikeskus@sulava.com.

Mikäli et läpäise Microsoftin ensimmäistä tenttiä voit uusia sitä seuraavasti:

  • 1. uusinta 24 tunnin päästä
  • 2. ja 3. yritys 14 päivän päästä
  • 4. ja 5. yritys 14 päivän päästä

Jos et läpäise testiä viidennen yrityksen jälkeen, sinulle tulee 12 kk karenssi kyseiseen testiin.