Osoita osaamisesi ja suorita sertifikaatti! Sulavalla toimii virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin, Ciscon ja Adoben sertifiointitestejä. Testikeskus on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 8.30–16.

Tilaa voucher Microsoft-sertifiointia varten

Voucher käytetään maksuna Pearson VUE -testikeskuksen sivuilla testikokeen aikaa varatessa.

Tarvitsetko enemmän vouchereita? Jos hankit vouchereita 2 tai enemmän, saat kupongilla vouchervolume 10 % alennuksen. Ostettavien vouchereiden ei tarvitse olla samanlaisia saadakseen alennuksen, eli koodia voi käyttää esimerkiksi ostaessa yhden Advanced voucherin ja yhden Fundamentals voucherin. Alennus lasketaan mahdollisesta jo alennetusta hinnasta.

Hyvä tietää ennen testiajan varaamista

 1. Rekisteröidy ennen testin varaamista Microsoft Learning portaaliin. Katso ohje. 
 2. Tarvitset Microsoft testi-voucherin testiaikaa varatessasi. Voit hankkia sopivan voucherin myös suoraan Sulavan verkkokaupasta.
 3. Mikäli valitset varsinaisen kokeen lisäksi harjoituskokeen, tutustu ohjeeseen: näin aktivoit harjoituskokeen.
 4. Testin varaaminen onnistuu ainoastaan Pearson VUE:n omien sivujen kautta. Varaa aikasi testiin täällä.
 5. Sulavan koulutus- ja testikeskus sijaitsee Helsingin Kaisaniemessä, osoitteessa Vuorikatu 14 B, 3 krs. Katso tarkemmat saapumisohjeet. Tervetuloa ja onnea testiin!

Tutustu Microsoftin sertifiointipolkuihin tarkemmin Microsoftin omilla sivuilla.

Janne Jalava

Kysymyksiä?

Tavoitat meidät puhelinnumerosta +358 (0)50 411 1784 (testikeskus) tai +358 (0)9 4190 2424 (vaihde) tai sähköpostitse osoitteesta info@sulava.com.

Mikäli et läpäise Microsoftin ensimmäistä tenttiä voit uusia sitä seuraavasti:

 • 1. uusinta 24 tunnin päästä
 • 2. ja 3. yritys 14 päivän päästä
 • 4. ja 5. yritys 14 päivän päästä

Jos et läpäise testiä viidennen yrityksen jälkeen, sinulle tulee 12 kk karenssi kyseiseen testiin.

Tutustu asiantuntijoidemme blogikirjoituksiin

Miksi Microsoft-sertifikaatin suorittaminen kannattaa?

Pilvi, datan hallinta, tietoturva ja hybridityö vaativat aina vain taitavampia tekijöitä, jonka myötä osaamisesta ja jatkuvasta oppimisesta on tullut entistä arvokkaampaa niin työntekijälle kuin työnantajallekin.

Aiemmin oli tapana antaa ja kerätä todistuksia koulutuksiin osallistumisista osaamisen osoittamiseksi. Muuttuneessa maailmassa osallistumistodistusten merkitys on kuitenkin hävinnyt, ja paras tapa tarpeellisen osaamisen ja ajan tasalla olevan tietämyksen todentamiseen on sertifikaatit.

Microsoft-sertifikaateista on suuri hyöty niin sertifikaatin suorittajalle kuin työnantajallekin. Lue blogista miksi!

Suoritin kymmenen Microsoft-sertifiointikoetta kuudessa kuukaudessa – Näin valmistauduin kokeisiin

Konsulttimme Stanislav Chakhovich suoritti 10 sertifiointikoetta puolessa vuodessa! Lue blogista Stanin kokemuksesta opiskeluun ja kokeisiin valmistautumiseen.

”Kuuden kuukauden aikana suoritin kymmenen testiä ja sain yhdeksän sertifikaattia. Testit vaihtelivat vaikeusasteeltaan (perustason ja roolipohjaisia, ei edistyneitä) ja käsittelivät hieman eri aihealueita (Power Platform, Dynamics Sales, Dynamics Finance, Dynamics Business Central).

Lähestyn yleensä kaikkia asioita järjestelmällisesti, joten keskustelin ensin kollegoideni kanssa heidän opiskelutavoistaan ja sertifiointikokeisiin valmistautumisesta. Kuten odotettua, löysin monenlaisia mielipiteitä ja lähestymistapoja, mutta ne kaikki auttoivat minua löytämään oman henkilökohtaisen oppimistapani.”

Microsoft Applied Skills – Uusi innostava tapa oppia

Asiantuntijamme Jussi Metso avaa Microsoftin uutta Applied Skills oppimiskonseptia, joka auttaa kehittämään käytännönläheisiä, digitaalisia taitoja tulevaisuuden työelämää varten. Kursseja on saatavilla aiheista kuten data-analytiikka, tekoäly, pilvipalvelut ja tietoturva.

Applied Skills pähkinänkuoressa

 • Opit käytännönläheisiä taitoja, joilla vastataan liiketoiminnan haasteisiin
 • Ansaitset saavutuksen suorittamastasi Applied Skills -testistä, jossa suoritat tehtäviä laboratorio ympäristössä
 • Osoitat erityisosaamisesi ja taitosi uusien saavutusmerkintöjen avulla perinteisten Microsoft-sertifiointien rinnalla