Testikeskus ja sertifioinnit

« Takaisin koulutukset-sivulle

Osoita osaamisesi ja suorita sertifikaatti! Sulavalla toimii virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin, Ciscon ja Adoben sertifiointitestejä. Testikeskus on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 8.30–16.

Sulavan testikeskus on kiinni 29.61.8.2022. Tiistaina 28.6. pääsee normaalisti kokeeseen paikan päälle ja 2.8. eteenpäin jatketaan normaaliin tapaan tiistaisin ja torstaisin.

Hyvä tietää ennen testiajan varaamista

  1. Rekisteröidy ennen testin varaamista Microsoft Learning portaaliin. Katso ohje. 
  2. Tarvitset Microsoft testikoe -voucherin testiaikaa varatessasi. Voit hankkia sopivan sertifikaattivoucherin myös suoraan Sulavan verkkokaupasta: Microsoft Fundamentals, Microsoft Advanced ja Microsoft Advanced + retake.
  3. Testin varaaminen onnistuu ainoastaan Pearson VUE:n omien sivujen kautta. Varaa aikasi testiin täällä.
  4. Sulavan koulutus- ja testikeskus sijaitsee Helsingin Kaisaniemessä, osoitteessa Vuorikatu 14 B, 3 krs. Katso tarkemmat saapumisohjeet. Tervetuloa ja onnea testiin!

Microsoft sertifikaatin suorittajalle: Hyödynnä alennuskoodi

Microsoft testikoe -voucherin voit ostaa suoraan myös Sulavan verkkokaupasta. Jos hankit vouchereita 2 tai enemmän, saat koodilla Voucher volume 10 % alennuksen. Ostettavien vouchereiden ei tarvitse olla samanlaisia saadakseen alennuksen, eli koodia voi käyttää esimerkiksi ostaessa yhden Advanced voucherin ja yhden Fundamentals voucherin. Voucher käytetään maksuna Pearson VUE -testikeskuksen sivuilla testikokeen aikaa varatessa.

Tutustu Microsoftin sertifiointipolkuihin tarkemmin Microsoftin omilla sivuilla.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä testikeskuksestamme tai testien suorittamisesta, niin olethan yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen info@sulava.com

Testikeskuksen toiminta jatkuu ennallaan

Olemme tehostaneet varotoimia koulutus- ja testikeskuksessamme mm. siivouksen ja desinfioinnin osalta tartunnan ehkäisemiseksi. Lisäksi tiloissamme on tarjolla kertakäyttömaskit ja suosittelemme niiden käyttöä.

Lisätietoja sähköpostitse info@sulava.com tai puhelimitse +358 (0)20 740 2790.

Seuraamme koronaviruksen osalta tilannetta aktiivisesti.


Kysymyksiä?

Testikeskuksen tavoitat puhelinnumerosta +358 (0)20 740 2790 tai sähköpostitse osoitteesta info@sulava.com.

Mikäli et läpäise Microsoftin ensimmäistä tenttiä voit uusia sitä seuraavasti:

  • 1. uusinta 24 tunnin päästä
  • 2. ja 3. yritys 14 päivän päästä
  • 4. ja 5. yritys 14 päivän päästä

Jos et läpäise testiä viidennen yrityksen jälkeen, sinulle tulee 12 kk karenssi kyseiseen testiin.