Ura Sulavalla

Sulava on Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja pilviratkaisujen toteuttamisessa sekä edelläkävijä metaversessä.

Olemme osa The Digital Neighborhoodia, kasvavaa itsenäisten teknologiayritysten ja yli 1300 asiantuntijan yhteisöä. Kaikki yhteisön yritykset ovat oman alansa johtajia, olemme erikoistuneet Microsoftiin, pilviteknologioihin ja dataan. Tarjoamme tämän myötä asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Meillä saat vapauden kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan, ja sinulla on aina mahdollisuus suorittaa erilaisia kursseja ja sertifikaatteeja koulutuskeskuksessamme silloin kun haluat. Sinulla on vapaus valita missä ja milloin teet työsi. Meillä työntekijöihin luotetaan aidosti ja saat tehdä päätöksiä hyvin itsenäisesti. Arvommekin sanovat, että ”Sinulla on valta” ja valta tuo aina myös vastuuta.

Kollegasi ovat kovia tekijöitä ja osaamisen taso on korkealla. Työtehtävät ja vaihtuvat projektit ovat mielenkiintoisia, joten pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti. Meillä saat olla oma itsesi. Kannustamme avoimeen keskustelukulttuuriin ja haluamme tarjota mahdollisimman paljon yhteistä tekemistä koko porukalle (mm. kuukausipalaverit, etätyöviikot ulkomailla, kuukauden aktiviteetit, pikkujoulut ja liikuntapäivä). Meillä on avoin ja tasa-arvoinen palkkamalli.

Hybridityöskentely on meille arkipäivää ja saat vapaasti valita missä työskentelet. Toimistot meillä sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa sekä Dubaissa.

Uusimmat avoimet työpaikat

Me arvostamme ja luotamme – teemme uutta

Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaista ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta. Pelkän promisewaren sijaan teemme deliverywarea ja tulevaisuutta.

Arvomme näkyvät kaikessa tekemisessä ja luovat pohjat yhteiselle tekemiselle:

  • Pyri parhaaksi
  • Jaa osaamistasi
  • Pidä huolta
  • Menestymme yhdessä
  • Sinulla on valta

Tätä on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltään Sulava. Kannattava kasvuyritys. Osa The Digital Neighborhoodia. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Metaverse. Future Workplaces -sertifikaatti. Kattavat työsuhde-edut. Open AI.

Tulevaisuuden työpaikka

The Siqnificant Company antoi Sulavalle 2023 Future Workplaces –sertifikaatinTämä on viides peräkkäinen tunnustus Sulavalle. Sertifikaatti ansaitaan, kun työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä. 

Työvälineenä yrityksen saavuttamaan työntekijäymmärryksen tasoon käytetään Siqni-kyselyä, jolla selvitetään työntekijöille merkityksellisimmät asiat ja niiden toteutuminen työpaikalla. Sulaville merkityksellistä on muun muassa vapaus työn tekemisessä, vaikutusmahdollisuudet, mielekkäät tehtävät ja ammattitaitoiset kollegat.

Lue lisää sertifikaatista blogistamme.

Kysymyksiä rekrytointiin liittyen?

Ota yhteyttä HR-johtajaamme Juha Heikkoseen (juha.heikkonen@sulava.com), niin jutellaan lisää!

Lue blogistamme

Tutustu tuleviin kollegoihisi!