Teams-palvelut

Tiimityö ei ole koskaan ollut näin helppoa!

« Takaisin Palvelut-sivulle

Microsoft Teams muuttaa tavan, jolla organisaatiosi tekee töitä. Mitä ikinä tarvitsetkaan, meiltä sitä saat vankalla kokemuksella! Lähtipä organisaatiosi selvittämään nollasta Teamsin käyttöönoton edellytyksiä, migroimaan kymmeniä tuhansia tiedostoja Teamsiin muista järjestelmistä tai rakentamaan Teamsin päälle sovelluksia, meiltä löydät kokeneet asiantuntijat avustamaan tavoitteessasi.

Teamsin käyttöönotossa visioimme aina ensin yhdessä kanssanne, minkä organisaation työtavoissa, prosesseissa ja välineissä halutaan muuttuvan ja suunnittelemme teknisen toteutuksen sekä loppukäyttäjäkoulutukset työn muutoksen kautta.

Teams on otettu käyttöön vasta, kun viimeinenkin työntekijä käyttää sitä päivittäisessä työssään.

Toisaalta se on vasta alkua – Teams as a Platform mahdollistaa älykkäät digitaaliset työpöydät, jotka tuovat juuri oikeat tiedot ja toiminnallisuudet automaattisesti käden ulottuville rooli- ja jopa työntekijäkohtaisesti.

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.
Katso videolta Sulavan kokemuksia Teams Premiumin käytöstä!

Palveluitamme

Teams & työn muutos

Hoidamme kaiken pelikirjasta tekniseen käyttöönottoon, migraatioihin ja koulutuksiin satojen projektien kokemuksella.

Pelikirja

Pelikirja linjaa ja auttaa viestimään yrityksen uudet toimintamallit koko henkilöstölle, sekä toimii samalla muutoksen tukipilarina. Pelikirja kokoaa yhteiset pelisäännöt, käytännöt ja vinkit yhteen kokonaisuuteen, jotta kaikki tietävät miten kuuluu toimia ja, että töitä voidaan tehdä tehokkaasti sijainnista ja fyysisestä läsnäolosta riippumatta.

Blogi: Hybridityön pelikirja johtamisen tukipilarina

Blogi: Pelikirja muutoksen läpiviennin tukena

Opas: Johdanto työkulttuurin muutokseen ja moderniin työhön

Teams as a Platform

Tiesitkö, että Teamsin päälle voi rakentaa helposti sovelluksia ja integraatioita – myös muihin kuin Microsoft-teknologioihin?

Teams as a Platform POC & Roadmap

Teams-hallintamalli

Ratkaisumme mm. Teams-sisältöjen elinkaaren hallintaan, roolituksiin, käyttöoikeus-hallintaan ja tietoturvaan.

Teams oppilaitoksille

Palvelumme oppilashallintojärjestelmän datan synkronointiin M365:een ja Edu Teamsien käyttöön.

 

 

 

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Tutustu esimerkiksi Teamsin ylläpitäjälle suunnattuun sertifikaattiin johtavaan kurssiin MS-700: Managing Microsoft Teams

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Kehitä työskentelytapoja työpajassa

Onko teillä jo selkeät hybridityön pelisäännöt, vai kaipaatteko apuja niiden kanssa? Varaa aika Microsoftin kanssa järjestettävään työpajaan, jossa käydään yhdessä läpi hybridityöhön liittyviä haasteita ja ratkaisuja. Voimme miettiä parhaat käytännöt hybridikokouksiin, moderneihin viestintätapoihin tai vaikkapa hybridityöskentelyn työympäristön rakentamiseen. Työpajat järjestetään yhdessä Microsoftin kanssa.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia