Meiltä saat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti toteutetut ratkaisut ja palvelut organisaatiosi liiketoiminnan tehostamiseen. Valitsemme Microsoftin tuottavuusratkaisuista teidän tarpeisiinne sopivat ratkaisut, joita hyödyntämällä valmista saadaan nopeasti. Näin raskaat ja kalliit räätälöintiprojektit voidaan jättää historiaan ja ottaa kaikki hyöty irti olemassa olevista Microsoft-lisensseistä.

Autamme asiakkaitamme tunnistamaan omasta liiketoiminnastaan kokonaisuudet, joiden digitalisointi parantaa merkittävästi asiakas- tai työntekijäkokemusta, nostaa tuottavuutta tai luo kokonaan uutta liiketoimintaa.

Hyödyt organisaatiollesi

70 %

Kustannussäästö sovelluskehityksessä

38%

Säästö ylläpitokustannuksissa

122 850 /v

Prosesseissa säästettyä henkilötyötuntia

Lähde: A Forrester Total Economic Impact™ The Total Economic Impact™ Of Power Apps And Power Automate

Palveluitamme

Automatisoi toimintaasi ja poista manuaalista työtä

Power Platform tarjoaa ratkaisun prosessien virtaviivaistamiseen. Manuaalista työtä kannattaa automatisoida digitalisoimalla toistuvia prosesseja. Sovellusten kehittäminen liiketoiminnan tueksi helpottaa työntekijöiden työtaakkaa ja vähentää puuduttavia, toistuvia työtehtäviä.

Digitalisoi liiketoimintaasi ja hyödynnä tekoälyratkaisuja

Luo syvällinen ymmärrys organisaatiosi toiminnoista ja varmista, että tarpeelliset tiedot löytyvät sieltä mistä pitääkin. Dynamics 365 -teknologian avulla voit yhdistää myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun prosessit saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Hyödynnä myös Dynamics 365:n tekoälyratkaisut – vie toimintosi aivan uudelle tasolle tekoälyn avulla!

Johda liiketoimintaasi aidosti tiedolla

Johda liiketoimintaasi tiedolla, älä tuntumalla! Meiltä löydät laaja-alaiset palvelut datan hallintaan, analysointiin ja hyödyntämiseen.

On tarpeesi sitten oppia käyttämään Power BI:tä, ottaa käyttöön laaja-alainen tietovarastointiratkaisu Azuressa tai mitä tahansa siltä väliltä – me voimme auttaa.

Tarjoamme myös näitä palveluita

Azure IoT –palvelut

IoT-ratkaisujen arkkitehtuurit ja toteutukset Microsoftin Azuren palveluita hyödyntäen.

Azure Data -palvelut

Rakennetaan yhdessä älykkäitä sovelluksia datan päälle tekoälyä ja muita valmiita komponentteja hyödyntäen.

Tekoäly (AI) – Azuren tekoälypalvelut

Microsoftin valmiiden komponenttien (kognitiiviset palvelut, koneoppiminen, analytiikka yms.) hyödyntäminen monipuolisesti osana muita ratkaisuja.

Ohjelmistokehitys

Toteutamme tarvitsemanne ohjelmiston laaditun arkkitehtuurisuunnitelman ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Anna meidän suunnitella tarvitsemasi sovelluksen arkkitehtuuri Microsoftin pilvialustojen tarjoamia kyvykkyyksiä optimaalisesti hyödyntäen.

Microsoft lisenssipalvelut

Microsoftin CSP-hankintakanavan kautta voitte hankkia pilvipalveluiden lisenssejä ja Azure-tilauksia kuukausilaskutuksella Sulavalta. Tarjoamme laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotka auttavat saamaan tuotteista maksimaalisen hyödyn.

Portaalimme kautta on mahdollista tilata uusia tuotteita ja muokata palveluita. Build Intent -työpajat ja pilotit helpottavat uusien palveluiden kokeilua. Räätälöimme palvelupaketteja vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Koulutukset

Microsoftin virallisena koulutuskumppanina tarjoamme laajan valikoiman koulutuksia Microsoft -teknologioiden ympäriltä. Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tai organisaation tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti. Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia