Azure IoT -palvelut

« Takaisin Palvelut-sivulle

Azuressa on monenlaisia palveluja sovelluskehittäjän käyttöön ja täyttämään monenlaisten sovellusten tarpeet. Internet of Things eli IoT ei ole tästä poikkeus: Azuren IoT –palveluiden avulla voidaan toteuttaa kokonainen IoT-sovellus aina tietojen vastaanotosta niiden analysointiin ja hyödyntämiseen, ja vaikkapa IoT-laitteiden tai sovellusten ohjauskomentoihin saakka.

Azuren IoT-palvelut skaalautuvat tarvittaessa tuhansien tai jopa miljoonien laitteiden tai sovellusten tietojen vastaanottamiseen ja ohjaamiseen.

Sulavalla Azuren IoT-palvelujen hyödyntäminen on yksi sovellusmalli, jossa hyödynnetään Azuren PaaS -tyyppisiä palveluja. Autamme organisaatiotasi sovelluksen konseptoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta aina hallinnan ja tietoturvan määrittämiseen.


Palveluitamme

Azure IoT -esiselvitys

Esiselvityksessä arvioimme organisaatiosi valmiutta ja autamme määrittelemään tavoitteet Azuren IoT-palveluiden hyödyntämiseen IoT-sovelluksen tai –laitteen toteuttamisessa.

Azure-hallintamalli

Malli Azure–palveluiden hallintaan, uusien ominaisuuksien implementointiin, tietoturvaan ja ylläpitoon.

Azure-tietoturva

Azuresta käyttöönotettavien palvelujen tietoturvan suunnittelu ja määrittäminen sekä Azure-ympäristön tietoturvan valvonta.

Azure IoT –sovelluksen toteutus

Erilaisten IoT-sovellusten tai –laitteiden toteuttaminen Azuren tarjoamien palvelujen avulla.

Koulutukset Microsoftin viralliselta koulutuskumppanilta

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä!

IT-ammattilaisille suunnatut Microsoftin viralliset kurssit valmistavat sertifikaattiin. Koulutusaiheita ovat mm. Azure, sovelluskehitys, data, M365-hallinta ja tekoäly.

Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Sulavan asiantuntijat käyvät organisaation kanssa läpi, mitä ja miten Azuren kognitiiviset palvelut tarjoavat. Sen jälkeen ideoidaan yhdessä, miten Azuren kognitiivisia palveluja voidaan hyödyntää osana jonkin sovelluksen toiminnallisuutta.

Palvelun yhteydessä myös toteutetaan PoC kognitiivisten palvelujen hyödyntämiseen.

Tutustu muihin Azure-palveluihin

Microsoft Azure -palvelut ovat koti nykyaikaiselle IT-infrastruktuurille ja sovelluksille.

Sulavalla on laaja valikoima palveluita Azure-innovaatioiden hyödyntämiseen.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia