Azure IoT -palvelut

« Takaisin Palvelut-sivulle

Azuressa on monenlaisia palveluja sovelluskehittäjän käyttöön ja täyttämään monenlaisten sovellusten tarpeet. Internet of Things eli IoT ei ole tästä poikkeus: Azuren IoT –palveluiden avulla voidaan toteuttaa kokonainen IoT-sovellus aina tietojen vastaanotosta niiden analysointiin ja hyödyntämiseen, ja vaikkapa IoT-laitteiden tai sovellusten ohjauskomentoihin saakka.

Azuren IoT-palvelut skaalautuvat tarvittaessa tuhansien tai jopa miljoonien laitteiden tai sovellusten tietojen vastaanottamiseen ja ohjaamiseen.

Sulavalla Azuren IoT-palvelujen hyödyntäminen on yksi sovellusmalli, jossa hyödynnetään Azuren PaaS -tyyppisiä palveluja. Autamme organisaatiotasi sovelluksen konseptoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta aina hallinnan ja tietoturvan määrittämiseen.


Palveluitamme

Azure IoT -esiselvitys

Esiselvityksessä arvioimme organisaatiosi valmiutta ja autamme määrittelemään tavoitteet Azuren IoT-palveluiden hyödyntämiseen IoT-sovelluksen tai –laitteen toteuttamisessa.

Azure-hallintamalli

Malli Azure–palveluiden hallintaan, uusien ominaisuuksien implementointiin, tietoturvaan ja ylläpitoon.

Azure-tietoturva

Azuresta käyttöönotettavien palvelujen tietoturvan suunnittelu ja määrittäminen sekä Azure-ympäristön tietoturvan valvonta.

Azure IoT –sovelluksen toteutus

Erilaisten IoT-sovellusten tai –laitteiden toteuttaminen Azuren tarjoamien palvelujen avulla.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Tutustu muihin Azure-palveluihin

Microsoft Azure -palvelut ovat koti nykyaikaiselle IT-infrastruktuurille ja sovelluksille.

Sulavalla on laaja valikoima palveluita Azure-innovaatioiden hyödyntämiseen.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia