Meiltä saat laaja-alaiset, tekoälyä hyödyntävät palvelut datan ja analytiikan tarpeisiin. Tarjoamme konsultointia, koulutusta, katselmointeja nykyisiin ratkaisuihin, sekä ylläpitopalveluja, joilla varmistat että voit johtaa aidosti liiketoimintaasi datan avulla.

Muodostetaan yhdessä organisaatiollenne datalähtöinen visio ja strategia, joka auttaa teitä tekemään liiketoiminanne kannalta oikeita päätöksiä. Menestyvät organisaatiot osaavat hyödyntää dataa ja analytiikkaa päätöksenteossa ja mahdollistavat sen myös työntekijöilleen.

Palveluitamme

Tiedolla johtaminen ja datastrategia

Johda liiketoimintaasi tiedolla, älä tuntumalla! Meiltä löydät laaja-alaiset palvelut datan hallintaan, analysointiin ja hyödyntämiseen.

On tarpeesi sitten oppia käyttämään Power BI:tä, ottaa käyttöön laaja-alainen tietovarastointiratkaisu Azuressa tai mitä tahansa siltä väliltä – me voimme auttaa.

Tutustu myös muihin Sulavan palveluihin

Microsoft lisenssipalvelut

Microsoftin CSP-hankintakanavan kautta voitte hankkia pilvipalveluiden lisenssejä ja Azure-tilauksia kuukausilaskutuksella Sulavalta. Tarjoamme laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotka auttavat saamaan tuotteista maksimaalisen hyödyn.

Portaalimme kautta on mahdollista tilata uusia tuotteita ja muokata palveluita. Build Intent -työpajat ja pilotit helpottavat uusien palveluiden kokeilua. Räätälöimme palvelupaketteja vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Koulutukset

Microsoftin virallisena koulutuskumppanina tarjoamme laajan valikoiman koulutuksia Microsoft -teknologioiden ympäriltä. Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tai organisaation tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti. Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia