Analytiikka ja Business Intelligence -palvelut

« Takaisin Palvelut-sivulle

Meiltä löydät laaja-alaiset palvelut datan hallintaan ja analysointiin. On tarpeesi sitten oppia käyttämään Power BI:tä datan itsepalvelunanalyysiin, ottaa organisaatiossasi käyttöön laaja-alainen tietovarastointiratkaisu Azuressa tai mitä tahansa siltä väliltä – me voimme auttaa.

Microsoft tarjoaa laajan skaalan välineitä datan keräämiseen, tallentamiseen ja hyödyntämiseen. Meiltä löydät parhaat asiantuntijat auttamaan näiden välineiden käyttöönotossa ja datan valjastamisessa toimintaa ja päätöksiä tukevaksi tiedoksi.

Katso webinaaritallenne: Power BI – startti

Haluatko oppia Power BI:n käytön perusteet?

Power BI:stä on lyhyessä ajassa tullut yksi tämän hetken kiinnostavimmista raportointivälineistä. Sen avulla voi yhdistellä dataa erilaisista tietolähteistä sekä toteuttaa vuorovaikutteisia porautuvia raportti- ja analysointikokonaisuuksia.

Tilaa Sulavan maksuton webinaaritallenne ja pääset tutustumaan siihen, miten Power BI-raportteja laaditaan ja miten niitä jaetaan muille katseltavaksi!

Tilaa webinaaritallenne tästä!


Ajankohtaista

Power BI – työpaja

IT- ja yrityspäättäjille suunnatussa työpajassa laajennat ymmärrystäsi siitä, miten Power BI:n avulla voit tehostaa, automatisoida tai modernisoida liiketoimintaanne. Työpajassa käydään läpi seuraavat vaiheet:

  • Lähtötilanne
  • Tyypilliset ratkaisut
  • Suosituksemme

E-opas: Power BI – kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi

Miten pääsisin alkuun Power BI:n kanssa? Mikä ratkaisu on yritykselleni sopivin? Lataa suosittu tietopaketti!

Blogi: Power BI -kaikki mitä sinun tulee tietää aloittaaksesi

Power BI -on tämän hetken kuumin raportointi- ja analysointipalvelu. Power BI:n avulla dataa voi visualisoida ja yhdistellä omista tietolähteistä, tai esimerkiksi erilaisista avoimen datan palveluista.

Lue blogi aloittaaksesi Power BI:n käytön!

 

Power BI hinnat ja lisenssit -uusittu blogikirjoitus

Power BI:sta on tullut lyhyessä ajassa yksi tämän hetken kiinnostavimmista raportointivälineistä. Tässä uudistetussa blogikirjoituksessa on kuvattu lyhyesti ja ytimekkäästi Power BI:n hinnoittelumalli.

 


Palveluitamme

Power BI -konsultointi

Teemme puolestanne tai yhdessä kanssanne yrityksenne tarvitsemat raportit ja raportointikokonaisuudet. Voimme myös toimia tukena ideoidessanne ja itse kehittäessänne raportointianne.

Power BI -ympäristön hallinta

Voimme auttaa Power BI -ympäristön käyttöönotossa ja migraatiossa tai laatia hallintamallin tukemaan Power BI -ympäristönne optimaalista käyttöä.

Power BI yhteistyössä muiden Microsoft-tuotteiden kanssa

Hyödynnä Power BI:tä seuraamalla esim. O365-tuotteiden käyttöastetta tai Azuren käyttökustannuksia.

Azure Machine Learning –kartoitus

Koneoppimisen avulla tehostettavien liiketoimintaprosessien kartoitus ja yhdessä valitun proof-of-concept -ratkaisun toteutus.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Tutustu Sulavan jatkuviin palveluihin

Azure Data Lake -käyttöönotto

Tarpeisiin perustuvan Data Lake -tietovaraston määritys- ja toteutusprojekti, joka sisältää integraatiot ja tietovarastoa hyödyntävän Power BI -raportoinnin.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia