Analytiikka ja Business Intelligence -palvelut

« Takaisin Palvelut-sivulle

Meiltä löydät laaja-alaiset palvelut datan hallintaan ja analysointiin. On tarpeesi sitten oppia käyttämään Power BI:tä datan itsepalvelunanalyysiin, ottaa organisaatiossasi käyttöön laaja-alainen tietovarastointiratkaisu Azuressa tai mitä tahansa siltä väliltä – me voimme auttaa.

Microsoft tarjoaa laajan skaalan välineitä datan keräämiseen, tallentamiseen ja hyödyntämiseen. Meiltä löydät parhaat asiantuntijat auttamaan näiden välineiden käyttöönotossa ja datan valjastamisessa toimintaa ja päätöksiä tukevaksi tiedoksi.

Katso webinaaritallenne: Power BI – startti

Haluatko oppia Power BI:n käytön perusteet?

Power BI:stä on lyhyessä ajassa tullut yksi tämän hetken kiinnostavimmista raportointivälineistä. Sen avulla voi yhdistellä dataa erilaisista tietolähteistä sekä toteuttaa vuorovaikutteisia porautuvia raportti- ja analysointikokonaisuuksia.

Tilaa Sulavan maksuton webinaaritallenne ja pääset tutustumaan siihen, miten Power BI-raportteja laaditaan ja miten niitä jaetaan muille katseltavaksi!

Tilaa webinaaritallenne tästä!


Ajankohtaista

E-opas: Power BI – kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi

Miten pääsisin alkuun Power BI:n kanssa? Mikä ratkaisu on yritykselleni sopivin? Lataa suosittu tietopaketti!

Blogi: Power BI -kaikki mitä sinun tulee tietää aloittaaksesi

Power BI -on tämän hetken kuumin raportointi- ja analysointipalvelu. Power BI:n avulla dataa voi visualisoida ja yhdistellä omista tietolähteistä, tai esimerkiksi erilaisista avoimen datan palveluista.

Lue blogi aloittaaksesi Power BI:n käytön!

 

Power BI hinnat ja lisenssit -uusittu blogikirjoitus

Power BI:sta on tullut lyhyessä ajassa yksi tämän hetken kiinnostavimmista raportointivälineistä. Tässä uudistetussa blogikirjoituksessa on kuvattu lyhyesti ja ytimekkäästi Power BI:n hinnoittelumalli.

 


Palveluitamme

Power BI -konsultointi

Teemme puolestanne tai yhdessä kanssanne yrityksenne tarvitsemat raportit ja raportointikokonaisuudet. Voimme myös toimia tukena ideoidessanne ja itse kehittäessänne raportointianne.

Power BI -ympäristön hallinta

Voimme auttaa Power BI -ympäristön käyttöönotossa ja migraatiossa tai laatia hallintamallin tukemaan Power BI -ympäristönne optimaalista käyttöä.

Power BI yhteistyössä muiden Microsoft-tuotteiden kanssa

Hyödynnä Power BI:tä seuraamalla esim. O365-tuotteiden käyttöastetta tai Azuren käyttökustannuksia.

Azure Machine Learning –kartoitus

Koneoppimisen avulla tehostettavien liiketoimintaprosessien kartoitus ja yhdessä valitun proof-of-concept -ratkaisun toteutus.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Azure Data Lake -käyttöönotto

Tarpeisiin perustuvan Data Lake -tietovaraston määritys- ja toteutusprojekti, joka sisältää integraatiot ja tietovarastoa hyödyntävän Power BI -raportoinnin.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia