Power BI Advisor -tukipalvelu

Sulavan Power BI -asiantuntijoiden tuki analytiikan ja raportoinnin kehittämiseen.

Power BI Advisor -tukipalvelussa kokenut konsultti auttaa Power BI:n käytön tehostamisessa ja neuvoo, miten teknologian koko potentiaali saadaan hyödynnettyä. Palveluun sisältyvät työpajat kehittävät henkilöstön omaa Power BI -osaamista ja vievät tekemisen aivan uudelle tasolle. Palvelun avulla yritykset voivat välttää analytiikan sudenkuopat, saada apua haastavissakin asioissa, ja viedä suoraan käytäntöön parhaita käytäntöjä, joita ei ehkä aiemmin oltu otettu huomioon.

Palvelu on suunnattu organisaatiolle, jossa analytiikkaa ja raportointia toteutetaan itse, mutta halutaan kokeneen Power BI -asiantuntijan tuki kehitykselle. Tuen määrä räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

Yhteistyön tuloksena Power BI -raporteista saadaan täysi hyöty irti, henkilöstön oma analytiikka ja raportointi -osaaminen kehittyy ja organisaatiossa voidaan aidosti johtaa tiedolla.


Mitä Power BI Advisor -tukipalvelu sisältää?

Palvelu jakautuu kahteen osaan: säännölliset työpajat ja ad-hoc-tuki.

Tukea säännöllisistä Power BI -työpajoista

Power BI -työpajoja järjestetään säännöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Ennen työpajaa sovimme yhdessä seuraavan työpajan agendasta. Työpajassa voidaan käsitellä esimerkiksi:

  • UI ja UX kehitystä ja parhaita käytäntöjä
  • Datamallien rakentamista ja optimointia
  • DAX-kehitystä

Ensimmäisessä työpajassa käymme läpi data-arkkitehtuurin ja Power BI:n hallintamallin (jos sellainen on jo olemassa) ja perehdymme asiakkaan ympäristöön.

Lisätukea tarpeen mukaan

  • Ad-hoc-tuki on tarkoitettu kiireelliseen avuntarpeeseen, joka ei voi odottaa seuraavaa suunniteltua työpajaa.
  • Lisätuki laskutetaan työtuntien mukaisesti.

Haluatko kuulla palvelusta lisää? Ota meihin yhteyttä:


Tutustu myös

Sulavalta lisäpoweria KSS Energian Power BI:n käyttöön

“Jokaisesta tapaamisesta olemme oppineet paljon uutta ja saaneet käytännön neuvoja Power BI:n käyttöön, joka on edennyt huomattavasti yhteistyön myötä. Yksi suurimmista yhteistyön hyödyistä on ollut kokonaisuuden hahmottaminen ja opit siitä, miten KSS Energialla kannattaa tehdä Power BI -työtä, lähtien sen hallinnasta yksittäisiin raportteihin”

Power BI hinnat ja lisenssit

Power BI:sta on tullut lyhyessä ajassa yksi tämän hetken kiinnostavimmista raportointivälineistä. Tässä uudistetussa blogikirjoituksessa on kuvattu lyhyesti ja ytimekkäästi Power BI:n hinnoittelumalli.

 

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Jatkuvien palveluiden asiakkaana varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Analytiikka ja Business Intelligence -palvelut

Meiltä löydät laaja-alaiset palvelut datan hallintaan ja analysointiin. On tarpeesi sitten oppia käyttämään Power BI:tä datan itsepalvelunanalyysiin, ottaa organisaatiossasi käyttöön laaja-alainen tietovarastointiratkaisu Azuressa tai mitä tahansa siltä väliltä – me voimme auttaa.

Power BI -koulutukset

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia