Power BI Advisor -tukipalvelussa kokenut konsultti auttaa Power BI:n käytön tehostamisessa ja neuvoo, miten teknologian koko potentiaali saadaan hyödynnettyä. Palveluun sisältyvät työpajat kehittävät henkilöstön omaa Power BI -osaamista ja vievät tekemisen aivan uudelle tasolle.

Mitä Power BI Advisor -tukipalvelu sisältää?

Palvelu jakautuu kahteen osaan: säännölliset työpajat ja ad-hoc-tuki. Tukialvelun avulla yritykset voivat välttää analytiikan sudenkuopat, saada apua haastavissakin asioissa, ja viedä suoraan käytäntöön parhaita käytäntöjä, joita ei ehkä aiemmin oltu otettu huomioon.

Palvelu on suunnattu organisaatiolle, jossa analytiikkaa ja raportointia toteutetaan itse, mutta halutaan kokeneen Power BI -asiantuntijan tuki kehitykselle. Tuen määrä räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

Yhteistyön tuloksena Power BI -raporteista saadaan täysi hyöty irti, henkilöstön oma analytiikka ja raportointi -osaaminen kehittyy ja organisaatiossa voidaan aidosti johtaa tiedolla.

Johda tiedolla tukipalvelun avulla

Tukea säännöllisistä Power BI -työpajoista

Power BI -työpajoja järjestetään säännöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Ennen työpajaa sovimme yhdessä seuraavan työpajan agendasta. Työpajassa voidaan käsitellä esimerkiksi:

  • UI ja UX kehitystä ja parhaita käytäntöjä
  • Datamallien rakentamista ja optimointia
  • DAX-kehitystä

Ensimmäisessä työpajassa käymme läpi data-arkkitehtuurin ja Power BI:n hallintamallin (jos sellainen on jo olemassa) ja perehdymme asiakkaan ympäristöön.

Lisätukea tarpeen mukaan

Ad-hoc-tuki on tarkoitettu kiireelliseen avuntarpeeseen, joka ei voi odottaa seuraavaa suunniteltua työpajaa.

Lisätuki laskutetaan työtuntien mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme tukipalvelusta sinulle lisää!

Voimme muokata tukipalvelua juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Sovitaan tapaaminen ja mahdollistetaan organisaatiollenne aito tiedolla johtaminen!

Tutustu Sulavan muihin palveluihin

Analytiikka ja BI-palvelut

Meiltä löydät laaja-alaiset palvelut datan hallintaan ja analysointiin. Tarjoamme konsultointia, koulutusta, katselmointeja nykyisiin ratkaisuihin, sekä ylläpitopalveluja, joilla varmistat ratkaisujen ajantasaisuuden ja jatkokehityksen.

On tarpeesi sitten oppia käyttämään Power BI:tä datan itsepalvelunanalyysiin, ottaa organisaatiossasi käyttöön laaja-alainen tietovarastointiratkaisu Azuressa tai mitä tahansa siltä väliltä – me voimme auttaa.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Microsoft lisenssipalvelut

Microsoftin CSP-hankintakanavan kautta voitte hankkia pilvipalveluiden lisenssejä ja Azure-tilauksia kuukausilaskutuksella Sulavalta. Tarjoamme laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotka auttavat saamaan tuotteista maksimaalisen hyödyn.

Portaalimme kautta on mahdollista tilata uusia tuotteita ja muokata palveluita. Build Intent -työpajat ja pilotit helpottavat uusien palveluiden kokeilua. Räätälöimme palvelupaketteja vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia