Työn muutos ja muutoksen johtaminen

« Takaisin Palvelut-sivulle

Monet organisaatiot ovat halunneet ostaa meiltä Teamsin tai intranetin käyttöönoton, mutta päätyneet pistämään uusiksi koko työkulttuurinsa avullamme.

Tunnistamme lähtötilanteessa toimimattomat kokonaisuudet, joilla on ihmisten työhön suurin vaikutus ja keskitymme niiden kehittämiseen, oli kyseessä sitten työkalu, prosessi, tai toimintatapa.

Työn muutos –projekteissa lähdemme tutkimaan organisaation työntekijöiden tarpeita rooleittain ja luomme yrityksen tarpeisiin pohjautuen vision tahtotilasta, joka pilkotaan hallittaviin ja jalkautettaviin osiin.

Toisinaan osat pitävät sisällään Microsoft-teknologioita, toisinaan eivät – aina lopputuloksena on kuitenkin muutos, joka näkyy niin ylimmän johdon kuin työntekijänkin arjessa sekä yrityksen tuottavuudessa.

E-opas: Johdanto työkulttuurin muutokseen ja moderniin työhön

Mitä on moderni työ? Mitä hyötyä työkulttuurin muutoksesta on yritykselle, miksi ja kuinka käynnistäisin sen yrityksessäni? Lue opas ja inspiroidu.

Tilaa opas


Palveluitamme

Työn muutos

Valintasi, kun haluat modernisoida koko työkulttuurinne digitaalisia välineitä hyödyntäen, mutta työntekijät ja liiketoiminta edellä.

Toimintatapamuutos

Selkeä ja tehokas malli sekä työkalut, joiden avulla viemme onnistuneesti muutoksen läpi yksittäiseen, jo todennettuun tarpeeseen.

Sulava muutos -mittarit

M365-pohjaiset mittarit muutoksen seurantaan yhdessä määriteltyjen tavoitteiden sekä työntekijöiden kokemuksen kautta.

 

 

 

Koulutukset

Onko organisaatiossasi työntekijöitä, joiden tietotaito Microsoftin työvälineisiin tarvitsee päivittämistä? Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman tietotyöläisille ja IT-ammattilaisille.

Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Muutosviestintä ja muu tuki

Meiltä saat apua myös, kun muutos on jo käynnissä ja läpivientiin tarvitaan lisätukea esim. viestinnässä.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

 

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia