Muutosjohtaminen

« Takaisin Palvelut-sivulle

Muutosjohtamisen rooli, merkitys ja arvo organisaation strategisessa johtamisessa on kriittinen, niin innostavan ja houkuttelevan työkulttuurin mahdollistajana kuin kehityshankkeiden ja projektien onnistumisessa. Muutosjohtamisen tarkoitus on johtaa ihmiset ja asiat kohti muutoksen tavoitteita. Vaikka yksittäinen projekti olisi ”vain” tekninen järjestelmäpäivitys, siihen todennäköisesti liittyy aina ihmisiä, prosesseja ja työtapojen muutoksia.

Erityisesti ison painoarvon muutosjohtamiselle tuo tekoälyn tuleminen organisaatioihin, sillä se tuo mukanaan valtavan muutoksen organisaation toimintatapoihin, ihmisten työtehtäviin sekä rooleihin. Lue blogi: Tekoäly tuo tuottavuusloikan, mutta vaatii rinnalleen jämäkkää muutosjohtamista

Mikäli muutosta ei johdeta oikein, henkilöstö ei välttämättä ymmärrä miksi muutos on tarpeellinen ja miten se vaikuttaa heidän työhönsä, eikä näin ollen sitoudu muutokseen.

Siksi onkin tärkeää varmistaa, että koko henkilöstö ymmärtää muutoksen merkityksen, ja ovat valmiita muutokseen. Se edellyttää muutosjohtamisen suunnittelua ja toteutusta.

Muutosprojekteissa lähdemme tutkimaan organisaation työntekijöiden tarpeita rooleittain ja luomme yrityksen tarpeisiin pohjautuen vision tahtotilasta, joka pilkotaan hallittaviin ja jalkautettaviin osiin. Toisinaan osat pitävät sisällään Microsoft-teknologioita, toisinaan eivät – aina lopputuloksena on kuitenkin muutos, joka näkyy niin ylimmän johdon kuin työntekijänkin arjessa sekä yrityksen tuottavuudessa. Lue blogi: Muutosjohtaminen kunniaan. Taas.

Opas: Johdanto työkulttuurin muutokseen ja moderniin työhön

Mitä on moderni työ? Mitä työn modernisoinnin muutosjohtaminen vaatii ja mitä tekoäly tuo kokonaisuuteen? Lue opas ja inspiroidu.

Tilaa opas


Palveluitamme

Työn muutos

Valintasi, kun haluat modernisoida koko työkulttuurinne digitaalisia välineitä hyödyntäen, mutta työntekijät ja liiketoiminta edellä.

Lue blogi: Miksi muutosagentilla on tärkeä rooli muutoksessa?

Toimintatapamuutos

Selkeä ja tehokas malli sekä työkalut, joiden avulla viemme onnistuneesti muutoksen läpi yksittäiseen, jo todennettuun tarpeeseen.

Sulava muutos -mittarit

M365-pohjaiset mittarit muutoksen seurantaan yhdessä määriteltyjen tavoitteiden sekä työntekijöiden kokemuksen kautta.

Lue blogi: Muutoksen sulava mittaaminen

 

 

 

Koulutukset

Onko organisaatiossasi työntekijöitä, joiden tietotaito Microsoftin työvälineisiin tarvitsee päivittämistä? Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman tietotyöläisille ja IT-ammattilaisille.

Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Muutosviestintä ja muu tuki

Meiltä saat apua myös, kun muutos on jo käynnissä ja läpivientiin tarvitaan lisätukea esim. viestinnässä.

Hyvin suunniteltu viestintästrategia on tärkeässä osassa muutoksen läpivientiä. Avoin ja rehellinen kommunikointi muutoksen tarpeista, tavoitteista ja vaikutuksista on ensiarvoisen tärkeää!

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

 

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia