Koulutuskortti

« Takaisin koulutukset-sivulle

Sulavan koulutuskortilla saat enemmän ja edullisemmin!

Koulutuskortti on joustava ja kustannustehokas tapa hankkia Sulavan koulutuspalveluita. Koulutuskortin avulla helpotat koulutuksien budjetointia ja suunnittelua. Hankkimalla koulutuskortin sinun ei tarvitse heti päättää tarkkoja päivämääriä tai kursseja joille osallistut. Koulutuskortin avulla säästät sekä aikaa että rahaa. Koulutusasiantuntijamme neuvovat ja opastavat tarpeisiinne sopivien, oikeiden koulutusten löytämisessä mielellään, täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Koulutuskortin hinnasto

  • Maksamalla 6.750€ saat koulutuskortillesi arvoa 7.500€ sekä itseopiskelua varten yhden haluamasi Microsoftin virallisen kurssimateriaalin ja yhden testivoucherin.
  • Maksamalla 8.500€ saat koulutuskortillesi arvoa 10.000€ sekä itseopiskelua varten kaksi valitsemaasi Microsoftin virallista kurssimateriaalia ja kolme testivoucheria.
  • Maksamalla 20.000€ saat koulutuskortillesi arvoa 25.000€ sekä itseopiskelua varten viisi valitsemaasi Microsoftin virallista kurssimateriaalia ja kolme testivoucheria.
  • Maksamalla 37.500€ saat koulutuskortillesi arvoa 50.000€ sekä itseopiskelua varten kymmenen valitsemaasi Microsoftin virallista kurssimateriaalia ja viisi testivoucheria.

Kenelle?

Koulutuskortti sopii organisaatioille, joissa panostetaan laaja-alaisesti henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Miten koulutuskortti toimii?

Korttia vastaa asiakaskohtainen koodi, jota käytetään aina verkkokaupan ostoja maksettaessa.

Toimitamme kortin kulutuksesta raportin sopimuksen mukaan. Koulutuskortti on voimassa 12 kk hankintahetkestä, ellei toisin sovita.

Voimme myös räätälöidä koulutuskortteja asiakkaan tarpeen mukaan.

Haluan kuulla lisätietoja koulutuskortista tai tarvitsen apua oikeiden kurssien löytämisessä: