Koulutuskortti

« Takaisin koulutukset-sivulle

Sulavan koulutuskortilla saat enemmän ja edullisemmin

Nyt jos koskaan kannattaa panostaa osaamisen kehittämiseen ja hyödyntää koulutuskortin tuomat edut! Koulutuskorttien kampanjahinnat ovat voimassa 31.1.2023 saakka.

Koulutuskortti on joustava ja kustannustehokas tapa hankkia Sulavan koulutuspalveluita. Koulutuskortin avulla helpotat koulutuksien budjetointia ja suunnittelua. Hankkimalla koulutuskortin sinun ei tarvitse heti päättää tarkkoja päivämääriä tai kursseja joille osallistut. Koulutuskortin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa!

Koulutusasiantuntijamme neuvovat ja opastavat tarpeisiinne sopivien, oikeiden koulutusten löytämisessä mielellään, täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Koulutuskortin hinnasto

  • Maksamalla 6 375 € (norm. 6 750 €) saat koulutuskortillesi arvoa 7 500 € sekä yhden testivoucherin.
  • Maksamalla 8 000 € (norm. 8 500 €) saat koulutuskortillesi arvoa 10 000 € sekä kolme testivoucheria.
  • Maksamalla 17 500 € (norm. 20 000 €) saat koulutuskortillesi arvoa 25 000 € sekä kolme testivoucheria.
  • Maksamalla 30 000 € (norm. 37 500 €) saat koulutuskortillesi arvoa 50 000 € sekä viisi testivoucheria.

Kenelle?

Koulutuskortti sopii organisaatioille, joissa panostetaan laaja-alaisesti henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Miten koulutuskortti toimii?

Korttia vastaa asiakaskohtainen koodi, jota käytetään aina verkkokaupan ostoja maksettaessa. Voit käyttää koulutuskorttia kaikkien kurssien, seminaarien ja koulutustuotteiden maksuun!

Toimitamme kortin kulutuksesta raportin sopimuksen mukaan. Koulutuskortti on voimassa 12 kk hankintahetkestä, ellei toisin sovita. Voimme myös räätälöidä koulutuskortteja täysin asiakkaan tarpeen mukaan.

Koulutuskortti ja muut hintakampanjat: Mikäli hyödynnät vaihtuvia hintakampanjoita koulutuskortilla maksaessa, saat alennuksen aina paremman hintaedun mukaisesti.

Koulutuskortti ja sertifikaattivoucherit: Voit käyttää koulutuskorttia sertifikaattivouchereiden maksuun, mutta näiden osalta koulutuskortin tuomaa alennusta ei anneta.

Voit myös tilata koulutuskortin suoraan verkkokaupasta:

Haluan kuulla lisätietoja koulutuskortista tai tarvitsen apua oikeiden kurssien löytämisessä: