Asiakaskokemuksen kehittäminen

Kuinka modernisoida asiakaskokemus huipputasolle?

Ostavatko asiakkaasi sinulta kerran, mutta sen jälkeen et kuule heistä enää mitään? Oletteko yrityksessänne miettineet, miten saat asiakkaat pysymään tyytyväisinä ja arvioimaan palvelusi erinomaiseksi kerta toisensa jälkeen? Onko lisä- ja ristiinmyynti normiarkea vai unelmoitteko vasta asiakasarvon kasvattamisesta?

Hyvä asiakaskokemus on avainasemassa, kun haluat luoda pitkiä kestäviä asiakassuhteita. Kun tunnet hyvin asiakkaasi ja heidän tarpeensa, voit tarjota juuri heille sopivia palveluja oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa, oikeilla välineillä niissä kanavissa, missä asiakkaasikin liikkuvat. Meiltä löydät ratkaisut ja työkalut toimintasi kehittämiseen!


Mitä ratkaisuja Sulava tarjoaa?

Asiakaspalvelun kehittäminen

Älykkäät botit ja AI

Portaalit ja Power Appsit

Ajankohtaista

 

Tutustu mahdollisuuksien työpajaan! 

Haluatko varata yrityksellesi mahdollisuuksien työpajan? Työpajan tavoitteena on selvittää Microsoft Power Platform -ympäristöön tuotetun ratkaisun (Power PPM) ja sen käytettävyyden soveltuvuus strategisten hankkeiden / tavoitteiden seurannassa sekä organisaation valmiudet käyttöönottaa ratkaisu.

Lue Sulavan tuoreita blogikirjoituksia:

Muutosjohtaminen kunniaan. Taas.

Miten johtaa muutosta niin, etteivät projektit jää puolitiehen? Lue Sulavan blogi muutosjohtamisesta, sen sudenkuopista ja mahdollisuuksista.

Miten investoinnit ja resurssien käyttö kytketään strategisiin tavoitteisiin?

Lue Sulavan blogikirjoitus, miten strateginen ohjaus onnistuu oikean mittariston ja työkalujen avulla.

Tutustu palveluihimme

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Töihin Sulavalle?

Haluaisitko työskennellä Sulavalla? Haemme jatkuvasti uusia tekijöitä joukkoomme! Lue lisää Sulavasta työnantajana ja avoimista työpaikoistamme. Jos kiinnoistuit, voit jättää hakemuksen vaikka heti!