Työntekijät kentällä

Yhteistyötä toimistosta huoltopalveluihin ja asiakaspalveluun

« Takaisin Palvelut-sivulle

Tiedon jakaminen ja prosessien digitalisointi ei ole vain toimistotyöntekijöiden etuoikeus. Teams ja muut Microsoftin pilvialustat muuttavat tavan, jolla myös kentällä tehdään töitä (firstline workers). Teamsia voidaan hyödyntää monipuolisesti organisaatiopalvelussa ja sisäisessä tiedon jakamisessa. Power Platformin avulla voidaan rakentaa nopeasti ja ketterästi sovelluksia manuaalisten prosessien automatisointiin.

Autamme organisaatiotasi kokonaisvaltaisesti työn digitalisoinnissa lähtötilanteestasi riippuen.

Tarvittaessa teemme suosituksen lisensseistä ja päätelaitteista, jotka mahdollistavat henkilökohtaisen pääsyn tietoon. Tämän ollessa kunnossa autamme organisaatiotasi tunnistamaan liiketoimintakriittisimmät prosessit ja työntekijäryhmät, joiden työtä lähdemme modernisoimaan.

Yhdessä johdon ja työntekijöiden kanssa luomme yhteisen vision tahtotilasta, joka pilkotaan hallittaviin ja jalkautettaviin osiin.

Toisinaan osat pitävät sisällään Microsoft-teknologioita, toisinaan eivät – aina lopputuloksena on kuitenkin muutos, joka näkyy niin ylimmän johdon kuin työntekijän arjessa sekä yrityksen tuottavuudessa.


Palveluitamme

Kenttätyön muutoksen visio ja roadmap

Mistä lähteä liikkeelle kun tavoitteena on koko kenttätyön digitalisointi? Mitä uudet, entistä saavutettavammat ja edullisemmat pilvialustat mahdollistavat?

Teams kentällä

Teamsin vaiheistettu käyttöönotto eri työntekijäryhmille suunnitelmasta tekniseen käyttöönottoon, koulutuksiin ja muutoksen mittaamiseen.

Prosessien digitalisointi

Prosessien digitalisointi ja sovelluskehitys Power Platformin avulla nopeasti, ketterästi ja loppukäyttäjälähtöisesti.

 

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Esiselvitys

Kartoitamme lähtötilanteen digitaalisten palveluiden käyttöönottamiseksi ja teemme suosituksen mm. parhaasta päätelaite- ja lisenssivaihtoehdosta.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

 

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia