Tiedon jakaminen ja prosessien digitalisointi ei ole vain toimistotyöntekijöiden etuoikeus. Teams ja muut Microsoftin pilvialustat muuttavat tavan, jolla myös kentällä tehdään töitä (fontline workers). Teamsia voidaan hyödyntää monipuolisesti organisaatiopalvelussa ja sisäisessä tiedon jakamisessa. Power Platformin avulla voidaan rakentaa nopeasti ja ketterästi sovelluksia manuaalisten prosessien automatisointiin.

Autamme organisaatiotasi kokonaisvaltaisesti työn digitalisoinnissa lähtötilanteestasi riippuen. Tarvittaessa teemme suosituksen lisensseistä ja päätelaitteista, jotka mahdollistavat henkilökohtaisen pääsyn tietoon. Tämän ollessa kunnossa autamme organisaatiotasi tunnistamaan liiketoimintakriittisimmät prosessit ja työntekijäryhmät, joiden työtä lähdemme modernisoimaan.

Yhdessä johdon ja työntekijöiden kanssa luomme yhteisen vision tahtotilasta, joka pilkotaan hallittaviin ja jalkautettaviin osiin. Toisinaan osat pitävät sisällään Microsoft-teknologioita, toisinaan eivät – aina lopputuloksena on kuitenkin muutos, joka näkyy niin ylimmän johdon kuin työntekijän arjessa sekä yrityksen tuottavuudessa.

Palveluitamme

Mistä lähteä liikkeelle kun tavoitteena on koko kenttätyön digitalisointi? Mitä uudet, entistä saavutettavammat ja edullisemmat pilvialustat mahdollistavat?

Teamsin vaiheistettu käyttöönotto eri työntekijäryhmille suunnitelmasta tekniseen käyttöönottoon, koulutuksiin ja muutoksen mittaamiseen.

Prosessien digitalisointi ja sovelluskehitys Power Platformin avulla nopeasti, ketterästi ja loppukäyttäjälähtöisesti.

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Kartoitamme lähtötilanteen digitaalisten palveluiden käyttöönottamiseksi ja teemme suosituksen mm. parhaasta päätelaite- ja lisenssivaihtoehdosta.

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Varaa työpaja

Tehosta kenttätyöntekijöiden työskentelyä Microsoft Teamsin avulla! Paranna viestintää ja yhteistyön tekemistä sekä lisää tehokkuutta automatisoimalla keskeisiä liiketoimintaprosesseja. Varaa Microsoftin kanssa yhteistyössä toteutettava työpaja ja paranna kenttätyöntekijöidesi työskentelyä.

Katso webinaaritallenne: Liikkuvan työn digitalisointi Microsoftin pilvipalveluiden avulla

Liikkuvan työn sujuvoittaminen moderneilla digitaalisilla työtavoilla ja -välineillä mahdollistaa seuraavan suuren tuottavuusloikan ottamisen. Asiakaskokemuksen kehittäminen, tuotteiden tasalaatuisuuden varmistaminen, toiminnan tuloksellisuuden ja työyhteisön hyvinvoinnin takaaminen edellyttävät, että liikkuvaa työn tekijöille tarjotaan hyvät ja sopivat edellytykset digitaalisen ajan työskentelylle.

Katso webinaaritallenne, jossa tutustutaan tapoihin ja teknologioihin, joiden avulla voidaan kehittää liikkuvan työn tekijöiden kommunikointimahdollisuuksia niin itse työn tekemisen sujuvoittamiseksi kuin organisaation yhteisöllisyyden edistämiseksi.

Ajankohtaista

Blogi: Tehosta kenttätyöntekijöiden kommunikointia ja tiedonvälitystä

Viestintä kenttätyöntekijöiden kanssa ja heidän välillään on kaikkien tuotantotyötä tekevien organisaatioiden ongelma. Kommunikointi on usein unohdettu täysin, tai ainakaan siihen ei ole löydetty hyviä ja kohdistettuja ratkaisuja.

Lue, kuinka voisimme parantaa kenttätyöntekijöiden arkea tehostamalla kommunikointia ja tiedonvälitystä.

Blogi: Laitehallinta kenttätyöntekijöille – Mitä IT-ammattilaisen tulee huomioida?

Löytääkö mekaanikko oikean manuaalin, kun tarvitaan? Saako hissikorjaaja nopeasti kollegan kiinni kysyäkseen neuvoa?

Lue, miten kenttätyöntekijöiden työtä voidaan sujuvoittaa modernin laitehallinnan avulla ja mitä IT-ammattilaisen tulee huomioida mm. laitteiden hallinnan suunnittelussa ja lisensseissä.

Blogi: Laitteet ja sovellukset kenttätyöntekijöille

Sopivan työvälineen löytäminen voi aiheuttaa haasteita esimerkiksi tietoturvan, käyttökokemuksen, lisenssien ja jopa laitekustannuksien osalta.

Tässä kirjoituksessa perehdytään eri vaihtoehtoihin laitemallien, käyttöjärjestelmien ja niiden hallittavuuden osalta kenttätyöntekijöiden työn tehostamiseksi.

Blogi: Teamsin käyttöönotto ja hyödyntäminen kentällä

Mistä lähteä liikkeelle liiketoiminnan modernisoinnissa, kun suurin osa työntekijöistä työskentelee kentällä eivätkä ole päivittäin samassa työpisteessä? Teamsissa on paljon hyötyjä, jotka tukevat liikkuvaa työtä tekeviä organisaatioita.

Lue konkreettiset neuvot kenttätyöntekijöiden työntekemisen modernisointiin & sisäisen viestinnän parantamiseen Teamsin avulla.

Blogi: Kuinka hyödyntää metaverse-tekniikkaa kenttätyöntekijöiden tehtävissä?

Millaisia mahdollisuuksia Metaverse-tekniikka tarjoaa esimerkiksi tuotannon optimointiin, vikojen määrittämiseen ja korjaamiseen tehtaissa sekä huollon tehostamiseen, jotta tuotannon katkokset saadaan minimoitua? Miten sujuu esimerkiksi teknikkojen välinen yhteistyö, uuden osaamisen kartuttaminen ja tehtävien vastaanotto?

Lue kenttätyöntekijän täydellisestä päivästä blogista!

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia