Koulutustarjonta oppilaitoksille

Tekoäly ja saavutettavuus Officessa ja Teamsissä -koulutus opetushenkilöstölle

Useimmilla meistä on käytettävissään tekoälypohjaisia työkaluja, jotka auttavat arjessa sujuvoittaen työskentelyä ja samalla tekevät teknologiasta saavutettavampaa.

Officen monipuoliset ominaisuudet, kuten automaattiset tekstitykset ja käännökset auttavat monikielisessä ympäristössä työskenteleviä ja oppivia. Microsoft Teamsin tekoäly tarjoaa uusia työkaluja lukemaan oppimiseen sekä mediataitojen harjoitteluun.

Tässä koulutuksessa saat käytännön vinkit ja opastuksen, miten pääset hyödyntämään edellä mainittuja työkaluja omassa työssäsi! Ota yhteyttä: sales@sulava.com.

  • Koulutuksen kesto: 1 h
  • Kouluttaja: Marianna Halonen
  • Hinta organisaatiolle: 300 € + alv.

Microsoft Teams for Education -koulutukset

Microsoft Teams tarjoaa monia keinoja ja välineitä oppilaan, opettajan ja sisällön väliselle yhteiselle tekemiselle. Haluamme auttaa oppilaitoksia ja opettajia etätyöjaksojen sujuvoittamisessa ja tarjoamme koulutusta niin Microsoft Teams for Education -ympäristön peruskäyttöön kuin sen avulla vuorovaikutuksen lisäämiseen oppituntien aikana.

Tutustu alla oleviin koulutuksiin ja kysy lisätietoja: sales@sulava.com. Voit ostaa koulutuksen asiakaskohtaisena toteutuksena.

  • Hinta koko organisaatiolle 850 € + alv.
  • Kurssit yhteishintaan koko organisaatiolle 1275 € + alv.

Vuorovaikutus etäoppimisessa – Microsoft Teams for Education

Laadukkaan opetuksen perusteet eivät muutu mihinkään, vaikka viesti välittyy luokkahuoneen sijaan verkon välityksellä. Sisältö, pedagogiikka ja arviointi ovat myös verkossa tapahtuvan oppimisen peruslähtökohdat. Verkkoympäristöissä toimiessa on kiinnitettävä erityistä huomiota vuorovaikutukseen. Koulutuksessa keskitytään Teamsin työvälineisiin, jotka lisäävät ja monipuolistavat vuorovaikutuksellista oppimista.

Kouluttajana Marianna Halonen.

Etäoppimisen perustyökalut haltuun – Microsoft Teams for Education

Tervetuloa tutustumaan Microsoft Teamsin perusteisiin! Koulutuksen käytyäsi osaat käyttää Microsoft Teams for Education -ympäristöä etäopetuksessa. Koulutuksessa tutustut käyttöliittymään, perustoiminnallisuuksiin sekä asetuksiin, joiden avulla etäopetuksesta tulee sujuvampaa.

Koulutus on suunnattu opetushenkilöstölle sekä erityisesti etäopetusta antaville opettajille. Sisältö sopii niin aloittelijoille kuin perusteiden kertausta tarvitseville.

Kouluttajana Petri Jämsen.

Opettajat oppijoina – Tips & Tricks -vinkkipaketit

Maailman muutos ja erityisesti teknologian kiihtyvä kehittyminen edellyttävät meiltä jokaiselta ajan hermoilla pysymistä. Opettajan hektisessä arjessa tämä saattaa tuntua haastavalta. Mistä aikaa uuden oppimiselle ja oman osaamisen päivittämiselle?

Sulavan oppimisen asiantuntijat vastaavat haasteeseen tuottamalla arkeen sopivia käytännön vinkkejä, miten teknologiaa voi hyödyntää sekä oppilaitosten aikuisten välisessä työskentelyssä että oppijoiden kanssa luokkahuoneissa. Vinkkejä voi hyödyntää esimerkiksi YS-ajalla, jolloin yhteen vinkkiin tutustuminen vie noin 5 min ja antaa konkreettiset ohjeet, joiden avulla jokainen voi hyödyntää opittua saman tien.

Tilaa vinkkipaketti kätevästi verkkokaupasta