Opettajat oppijoina – Tips & Tricks -vinkkipaketit

Miten voit hyödyntää teknologiaa parhaalla tavalla sekä oppilaitosten sisäisessä työskentelyssä että oppijoiden kanssa?

Maailman muutos ja erityisesti teknologian kiihtyvä kehittyminen edellyttävät meiltä jokaiselta ajan hermoilla pysymistä. Opettajan hektisessä arjessa tämä saattaa tuntua haastavalta. Mistä aikaa uuden oppimiselle ja oman osaamisen päivittämiselle?

Kuuluisa norsun pilkkominen paloihin toimii myös uuden oppimisessa. Liian isot annokset kerrallaan eivät välttämättä edesauta oppimista vaan aiheuttavat ahdistusta. Ahdistunut ei opi. Tähän haasteeseen me Sulavan oppimisen asiantuntijat vastaamme tuottamalla arkeen sopivia käytännön vinkkejä, miten teknologiaa voi hyödyntää sekä oppilaitosten aikuisten välisessä työskentelyssä että oppijoiden kanssa luokkahuoneissa. Vinkkejä voi hyödyntää esimerkiksi YS-ajalla, jolloin yhteen vinkkiin tutustuminen vie noin 5 min ja antaa konkreettiset ohjeet, joiden avulla jokainen voi hyödyntää opittua saman tien.

Vinkit voivat olla esimerkiksi seuraavanlaisia:

  • Miten hyödyntää tekoälyn kielenkäännösominaisuuksia Office-ohjelmissa monikulttuurisen työyhteisön apuna esimerkiksi vanhempainilloissa
  • Miten Teamsin tekoäly voi tukea oppijoita lukemisen harjoittelussa
  • Miten organisoida koulun juhlajärjestelyt, parantaa viestintää ja säästää aikaa
  • Miten hoitaa pikaviestintä ja kiireelliset ilmoitukset tietoturvallisesti

Edellä mainitut ovat vain muutamia esimerkkejä laajasta vinkkitarjonnasta. Lisäksi vinkkejä voidaan räätälöidä toiveiden mukaan.

Tips & Tricks -vinkkipaketit

Tarjoamme koulutuksenjärjestäjille ja oppilaitoksille vinkkipakettia, joka sisältää yhden vinkin jokaiselle kouluviikolle eli yhteensä 25 vinkkiä. Nämä vinkit jäävät jokaiselle talteen myös myöhempää käyttöä varten.

Hinnoittelu

  • Alle 500 opettajaa 1000 € / vuoden vinkit
  • 500 – 2000 opettajaa 2500 € / vuoden vinkit
  • yli 2000 opettajaa 5000 € / vuoden vinkit

Tilaa vinkkipaketti kätevästi verkkokaupasta

Mikäli yksittäinen oppilaitos haluaa vinkit käyttöönsä, ole yhteydessä: Marianna Halonen, marianna.halonen@sulava.com, puh. 050 358 2267