Meiltä löydät laaja-alaiset palvelut datan hallintaan ja analysointiin. Tarjoamme konsultointia, koulutusta, katselmointeja nykyisiin ratkaisuihin, sekä ylläpitopalveluja, joilla varmistat ratkaisujen ajantasaisuuden ja jatkokehityksen.

Älä jää haasteidesi kanssa yksin – meiltä saat tukea analytiikan haasteisiin! On tarpeesi sitten oppia käyttämään Power BI:tä datan itsepalvelunanalyysiin, ottaa organisaatiossasi käyttöön laaja-alainen tietovarastointiratkaisu Azuressa tai mitä tahansa siltä väliltä – me voimme auttaa.

Microsoft tarjoaa laajan skaalan välineitä datan keräämiseen, tallentamiseen ja hyödyntämiseen. Meiltä löydät parhaat asiantuntijat auttamaan näiden välineiden käyttöönotossa ja datan valjastamisessa toimintaa ja päätöksiä tukevaksi tiedoksi.

Lataa e-opas: Power BI – kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi

Miten pääsisin alkuun Power BI:n kanssa? Mikä ratkaisu on yritykselleni sopivin? Lataa Sulavan suosittu e-opas itsellesi!

Palveluitamme

Power BI -konsultointi

Teemme puolestanne tai yhdessä kanssanne yrityksenne tarvitsemat raportit ja raportointikokonaisuudet. Voimme myös toimia tukena ideoidessanne ja itse kehittäessänne raportointianne.

Power BI -ympäristön hallinta

Voimme auttaa Power BI -ympäristön käyttöönotossa ja migraatiossa tai laatia hallintamallin tukemaan Power BI -ympäristönne optimaalista käyttöä.

Power BI yhteistyössä muiden Microsoft-tuotteiden kanssa

Hyödynnä Power BI:tä seuraamalla esim. O365-tuotteiden käyttöastetta tai Azuren käyttökustannuksia.

Tutustu Sulavan analytiikkakoulutuksiin

Sulava tarjoaa Microsoftin virallisena koulutuskumppanina laajan koulutusvalikoiman analytiikan koulutuksia.

Meiltä löytyy kursseja Power BI -raportoinnista Fabricin Engineering -opintoihin. Voit osallistua julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Azure Machine Learning –kartoitus

Koneoppimisen avulla tehostettavien liiketoimintaprosessien kartoitus ja yhdessä valitun proof-of-concept -ratkaisun toteutus.

Azure Data Lake -käyttöönotto

Tarpeisiin perustuvan Data Lake -tietovaraston määritys- ja toteutusprojekti, joka sisältää integraatiot ja tietovarastoa hyödyntävän Power BI -raportoinnin.

Power BI Advisor -tukipalvelu

Tukipalvelussa Sulavan kokenut konsultti auttaa Power BI:n käytön tehostamisessa ja neuvoo, miten teknologian koko potentiaali saadaan hyödynnettyä. Palveluun sisältyvät työpajat kehittävät henkilöstön omaa Power BI -osaamista ja vievät tekemisen aivan uudelle tasolle.

Tutustu Sulavan muihin palveluihin

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

Microsoft lisenssipalvelut

Microsoftin CSP-hankintakanavan kautta voitte hankkia pilvipalveluiden lisenssejä ja Azure-tilauksia kuukausilaskutuksella Sulavalta. Tarjoamme laajan valikoiman lisäarvopalveluita, jotka auttavat saamaan tuotteista maksimaalisen hyödyn.

Portaalimme kautta on mahdollista tilata uusia tuotteita ja muokata palveluita. Build Intent -työpajat ja pilotit helpottavat uusien palveluiden kokeilua. Räätälöimme palvelupaketteja vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia