Microsoftin tärkein kumppani

Sulava Oy on yrityksen synnystä lähtien toiminut virallisena Microsoft-kumppanina. Yrityksen kasvun myötä entistä suuremman ja kokeneen asiantuntijakaartin osaaminen mahdollistaa yhä laajemman palveluiden tarjonnan useilla osa-alueilla.

Sulavan ja Microsoftin kumppanuudesta kertovat muun muassa Sulavan saavuttamat Microsoft Solutions Partner -tunnustukset monipuolisesti eri teknologia-alueilta, Sulavan asiantuntijoiden MVP-tunnustukset sekä Sulavan saamat palkinnot.

Microsoft Solutions Partner -tunnustuksilla Microsoft-kumppanit osoittavat osaamisensa. Sulavan Microsoft Solutions Partner -tunnustukset:

Microsoftin palkinnot ja tunnustukset

Sulavalla on lukuisia Microsoft Suomen myöntämiä tunnustuksia vuoden kumppanipalkinnoissa. Esimerkiksi:

  • 2023 voitimme Country Partner of the Year -palkinnon neljättä kertaa peräkkäin Modern Work -kategoriassa! Lue 2023 palkinnosta lisää
  • Voitimme 2022 Country Partner of the Year -palkinnon ainoana suomalaisena kumppanina kahdessa kategoriassa, jotka ovat Teams ja Modern Work / Security & Compliance. Lue 2022 palkinnosta lisää.
  • Microsoft on valinnut Sulavan Vuoden Teams -kumppaniksi vuosina 2021 ja 2020. Lue 2020 palkinnosta lisää.

Maailman parhaiden joukkoon Sulava on valittu myös useita kertoja. Microsoft on valinnut Sulavan kolme kertaa tietotyön kehityksessä maailman neljän parhaan joukkoon Partner of the Year -kilpailussa tuhansien hakemusten joukosta.

  • Vuonna 2019 valinta saavutettiin Teamwork-alueella Sulavan ja Huhtamäen yhteisen työkulttuurin muutoksen hankkeen onnistumisten perusteella. Lue palkinnosta lisää.

  • Vuonna 2018 valinta saavutettiin Modern Workplace Transformation -alueella. Valinta perustui Sulavan ja Lindströmin vuosia jatkuneeseen kiinteään strategiseen yhteistyöhön Microsoftin pilviympäristön laajamittaisessa hyödyntämisessä yrityksessä. Lue palkinnosta lisää.

  • Voitimme saman Partner of the Year -palkinnon myös vuonna 2015, silloin kategoriassa Cloud Productivity Partner of the Year.

  • Lisäksi Sulava on nostettu finalistiksi Microsoft Security 20/20 -palkintoon. Lue Security 20/20 -palkinnosta lisää.

Henkilöstömme saamia tunnustuksia

Sulavan asiantuntijoista seitsemällä on tällä hetkellä Microsoft MVP (Most Valuable Professional) -tunnustus, CTO Kimmo Bergius on Microsoft MCT Regional Lead ja Olli Jääskeläisellä on Microsoft Certified Master (MCM) -tutkinto. Lisäksi teemme yhteistyötä useiden muiden MVP:iden kanssa.

MVP-tunnustuksia myönnetään henkilöille, jotka jakavat hyödyllistä Microsoftin teknologioihin liittyvää tietoutta vapaaehtoisesti, aktiivisesti ja usein myös vastikkeetta. Henkilöllä, jolle MVP on myönnetty, on luonnollisesti korkean tason teknistä osaamista, mutta se on vain puoli totuutta.

MVP kertoo ennen kaikkea, että asiantuntijoillamme on mahdollisuus kasvaa yli yrityksen rajojen osaamisellaan, tunnettuudellaan ja kokemuksellaan, että Suomessa on todella kovaa osaamista ja kokemusta kansainvälisellä tasolla ja että tätä työtä tehdään intohimolla.

Yhteystiedot

Katso yhteystietomme