Microsoftin tärkein kumppani

Sulava Oy on yrityksen synnystä lähtien toiminut virallisena Microsoft-kumppanina. Yrityksen kasvun myötä entistä suuremman ja kokeneen asiantuntijakaartin osaaminen mahdollistaa yhä laajemman palveluiden tarjonnan useilla osa-alueilla.

Sulavan ja Microsoftin kumppanuudesta kertovat muun muassa Sulavan saavuttamat kompetenssit monipuolisesti eri teknologia-alueilta, Sulavan asiantuntijoiden MVP-tunnustukset sekä Sulavan saamat palkinnot.

Kompetensseilla Microsoft-kumppanit osoittavat osaamisensa. Sulavan Microsoft-kompetenssit:

Microsoftin palkinnot ja tunnustukset

 • Microsoft valitsi Sulavan Vuoden Teams -kumppaniksi 2020.

Lue palkinnosta lisää

Microsoft on valinnut Sulavan kolme kertaa tietotyön kehityksessä maailman neljän parhaan joukkoon Partner of the Year -kilpailussa tuhansien hakemusten joukosta.

 • Vuonna 2019 valinta saavutettiin Teamwork-alueella Sulavan ja Huhtamäen yhteisen työkulttuurin muutoksen hankkeen onnistumisten perusteella.

  Lue palkinnosta lisää

 • Vuonna 2018 valinta saavutettiin Modern Workplace Transformation -alueella. Valinta perustui Sulavan ja Lindströmin vuosia jatkuneeseen kiinteään strategiseen yhteistyöhön Microsoftin pilviympäristön laajamittaisessa hyödyntämisessä yrityksessä.

  Lue palkinnosta lisää

 • Voitimme saman Partner of the Year -palkinnon kerran aikaisemmin vuonna 2015, silloin kategoriassa Cloud Productivity Partner of the Year.

 • Lisäksi Sulava on nostettu finalistiksi Microsoft Security 20/20 -palkintoon.

  Lue lisää

Henkilöstömme saamia tunnustuksia

Sulavan asiantuntijoista viidellä on Microsoft MVP (Most Valuable Professional) -tunnustus, CTO Kimmo Bergius on Microsoft MCT Regional Lead ja asiantuntijoista Olli Jääskeläisellä on Microsoft Certified Master (MCM) -tutkinto. Lisäksi teemme yhteistyötä useiden muiden MVP:iden kanssa.

MVP-tunnustuksia myönnetään henkilöille, jotka jakavat hyödyllistä Microsoftin teknologioihin liittyvää tietoutta vapaaehtoisesti, aktiivisesti ja usein myös vastikkeetta. Henkilöllä, jolle MVP on myönnetty, on luonnollisesti korkean tason teknistä osaamista, mutta se on vain puoli totuutta.

MVP kertoo ennen kaikkea, että asiantuntijoillamme on mahdollisuus kasvaa yli yrityksen rajojen osaamisellaan, tunnettuudellaan ja kokemuksellaan, että Suomessa on todella kovaa osaamista ja kokemusta kansainvälisellä tasolla ja että tätä työtä tehdään intohimolla.

Yhteystiedot

Katso yhteystietomme