Sulava palkittiin Microsoftin vuoden Modern Work -kumppanina neljättä vuotta peräkkäin

Sulava on jälleen saanut erittäin halutun Microsoft Partner of the Year -palkinnon Modern Work -kategoriassa. Uskomme, että tämä ennennäkemätön neljäs peräkkäinen voitto on maailmanennätys.

Yksi ydinarvoistamme on ”Pyri parhaaksi”, periaate, jonka teemme todeksi joka päivä. Siksi olemme erittäin ylpeitä saadessamme jälleen kerran Microsoft Partner of the Year -tunnustuksen. Tämä on kunnianosoitus omistautuneelle tiimillemme, joka pyrkii jatkuvasti huippuosaamiseen, rikkomaan rajoja, oppimaan ja jakamaan tietämystään. Olemme vilpittömän kiitollisia asiakkaillemme, joiden luottamus, omistautuminen ja sitoutuminen heidän palveluidensa parantamiseen antavat meille mahdollisuuden menestyä.

Hyödyntämällä kehittyneitä työkaluja, kuten Microsoft Teams Premium, Viva, Teams Rooms ja OpenAI Azure Service yhdessä Power Platformin/Teamsin kanssa, menemme perinteistä yhteistyötä pidemmälle parantaessamme organisaatioiden työntekijöiden tuottavuutta ja sitoutumista. Olemme sitoutuneet edistämään digitaalista transformaatiota ja parantamaan organisaatioiden työntekijäkokemusta maailmanlaajuisesti.

Microsoft partner of the year awards

Menestyksemme salaisuus

Kun perustimme Sulavan vuonna 2010, tavoitteemme olivat selvät. Tavoitteenamme oli mullistaa työpaikat kehittyneillä Microsoftin pilvityövälineillä, jotka ylittivät henkilökohtaisessa elämässämme käytetyt työkalut. Halusimme varmistaa, että jokainen kohtaaminen asiakkaan kanssa päättyi ylemmälle tasolle kuin mistä se alkoi. Lisäksi sitouduimme houkuttelemaan huippuosaajia ja tulemaan parhaaksi Microsoftin pilvikumppaniksi paikallisesti ja maailmanlaajuisesti.

Tämä eetos on edelleen liiketoimintamme perusta. Kehitämme väsymättä osaamistamme, ja koulutus on niin asiakkaidemme kuin sisäisen kehityksen ytimessä. Alamme johtajina omaksumme innokkaasti uusia teknologioita ja pyrimme jatkuvasti maksimoimaan asiakkaidemme Microsoft-tuotteisiin tekemien investointien tuoton.

Sulavassa tiedon jakaminen on sisäisen ja ulkoisen toimintamme kulmakivi. Jos olet osa tiimiämme tai asiakaskuntaamme, voit olla varma, että olet Microsoftin pilviteknologian eturintamassa.

Lupaava tulevaisuus edessä

Siitä lähtien, kun meistä tuli osa The Digital Neighborhoodia, olemme kiihdyttäneet Sulavan kehitystyötä huomattavasti. Business Applications -liiketoimintamme on käynnistynyt, ainutlaatuinen ja johtava tekoälytarjontamme on luotu ja olemme rakentaneet useita maailmoja Microsoft Meshin avulla. Kaikki tämä edistää jatkuvaa tavoitettamme määritellä uudelleen modernin työn kaupallinen liiketoiminta innovatiivisen Digital Workplace as a Service -konseptimme avulla.

Meillä on tällä hetkellä käynnissä yli 10 Azure OpenAI -palveluun liittyvää asiakasprojektia, ja kymmeniä lisää on suunnitteilla kesätauon jälkeen. Asiakkaamme ovat jo kokeneet Teams Premiumin ja Vivan edut. Olemme paljon edellä Copilotin hyödyntämisen kanssa, ja koulutuspalvelumme eivät ole koskaan olleet paremmassa kunnossa.

Ja kyllä, palkkaamme uusia Sulavia ja meillä on useita avoimia työpaikkoja.

Microsoft partner of the year 2023

Tule kanssamme kehityksen kärkeen

Microsoftin tekoälyinnovaatiot, erityisesti Copilot, on tällä hetkellä alan puheenaihe. Näiden mahdollisuuksien tehokas hyödyntäminen edellyttää kuitenkin valmistelua, koulutusta ja huolellista integrointia asiakkaiden olemassa oleviin tietoihin, prosesseihin ja sovelluksiin.

Microsoft Meshin avulla tämä hetki voi olla missä tahansa. Emme voi vielä paljastaa yksityiskohtia, koska Microsoft Mesh on private preview -vaiheessa. Jos kuitenkin kerrot kiinnostuksesi ottamalla yhteyttä meihin, olemme sitoutuneet tuomaan tulevaisuuden sinulle.

Modern Work Playbook v.Infinity -palvelumme on valmis mullistamaan työn tekoälyn aikakaudella. Se on enemmän kuin minä muutoksenhallinnan tunnemme. Konsepti valmistaa sinua tulevaisuuteen tarjoamalla välittömän siirtymisen tekoälyn ja Copilotin aikakauteen ja avaamalla low code/no code -kehityksen maailman.

Digital Workplace as a Service -konseptimme määrittelee uudelleen, miten asiakkaamme ostavat ja käyttävät konsultointi-, koulutus-, lisensointi- ja jatkuvia palveluita konkreettisten liiketoimintatulosten saavuttamiseksi. Olemme innoissamme, koska tulemme määrittelemään kilpailuympäristön uudelleen ja julkaisemme pian ensimmäiset asiakkuudet.

Jos haluat tulla yhdeksi ensimmäisistä, jotka kokevat tulevaisuuden kanssamme, hae mukaan:

Lue Microsoftin tiedote Suomessa palkituista kumppaneista

Lue Microsoftin uutinen kansainvälisistä palkinnoista

Lue The Digital Neighborhoodin uutinen