Sulava tuplavoittoon Microsoftin kumppanipalkinnoissa – Teams- ja Modern Work / Security & Compliance -osaaminen palkittiin

Sulava on jälleen kerran palkittu Microsoftin vuoden kumppanipalkinnoilla. Tällä kertaa voitimme Country Partner of the Year -palkinnon ainoana suomalaisena kumppanina kahdessa kategoriassa, jotka ovat Teams ja Modern Work / Security & Compliance.

Kiitokset näistä palkinnoista kuuluvat koko Sulavan tiimille. Olemme olleet Suomen johtava Microsoftin pilvikumppani vuodesta 2010 lähtien ja tämän on mahdollistanut oman henkilöstömme uskomaton osaaminen sekä jatkuva panostus osaamisemme kehittämiseen. Sulavan koulutusliiketoiminnan kautta pystymme kehittämään myös asiakkaidemme osaamista ja auttamaan heitä saamaan täyden hyödyn irti Microsoftin teknologioihin tehdyistä investoinneista.

Onnistumisen taustalla on osaamisen lisäksi halumme tehdä aitoa yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Käytännössä kaikki Suomen johtavat yritykset ja organisaatiot ovat Sulavan asiakkaita ja asiakkaitamme yhdistää halu olla kehityksen kärjessä parantamassa työelämää teknologian avulla.

Sulava on yksi maailman ensimmäisistä Microsoftin metaverse-kumppaneista. McKinseyn tuoreen tutkimuksen mukaan 95% haastatelluista johtajista uskoo metaversen avaavan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja tuovan merkittäviä positiivisia vaikutuksia.

Nyt saamamme palkinnot ovat metaversen keskiössä ja erityisesti Microsoft Teamsin tuleva Mesh-laajennus tulee vauhdittamaan asiakkaidemme siirtymää metaverseen merkittävästi. Olemme rakentaneet Sulavan metaverse-tarjoamaa jo vuoden ajan yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tutustu Teams-palveluihimme

Tutustu tietoturva- sekä tietosuoja- ja vaatimustenmukaisuus -palveluihimme

Tietoja palkinnoista


Microsoft Partner of the Year antaa tunnustusta kumppaneille yli 100 maassa erinomaisista saavutuksista ja innovaatioista. Palkinnon saajat valitaan vuosittain heidän asiakkaisiin sitoutumisensa, ratkaisujensa vaikutuksen ja Microsoft-teknologioiden esimerkillisen käytön perusteella.

Lue Microsoftin tiedote