Tietoturva- ja tietosuojapalvelut

Tervetuloa maksuttomaan työpajaan! 

« Takaisin Palvelut-sivulle

Microsoftin pilvipalveluiden tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvät palvelut sisältävät ensiluokkaiset ominaisuudet sekä paikallisten että pilviympäristöjen suojaamiseksi.

Ajankohtaista nyt: Kuinka suojata paikasta riippumaton työ?

Kuinka suojata työ, jota tehdään paikasta riippumatta pilvipalveluissa, käyttäjien identiteettien ollessa jatkuvien huijausten ja hyökkäysyritysten kohteena? Kuinka teillä hoituu hälytysten ja poikkeamien tutkiminen ja käsittely?

Lue, kuinka paikasta riippumaton työ muuttaa tietoturvan haasteita arjessa, tutustu SOC-palvelun neljään salaisuuteen, tai kuuntele webinaaritallenne. Vapauta IT-asiantuntijat liiketoiminnan tukemiseen!

Katso webinaaritallenne

COVID-19, modernit työtavat, kyberrikollisuus ja SOC-palvelut

SOC-palvelun neljä salaisuutta

Kiinnostavatko Microsoft 365 tietoturvatoiminnot ja suojausteknologiat? Tervetuloa maksuttomaan työpajaan!

Pilvipalvelujen ytimessä on käyttäjän identiteetti, jota hallitaan ja ylläpidetään Azure AD –hakemiston ja sen ominaisuuksien avulla.

Azure AD on myös keskeisessä asemassa muiden kuin Microsoftin palvelujen identiteetin ja käytönvalvonnan toteuttamisessa ja palvelujen suojaamisessa.

Pilvipalveluiden käytön yleisin uhka – identiteettiin liittyvät hyökkäykset – estetään tehokkaasti käyttämällä Azure AD:tä hyvän pääsynhallintamallin toteuttamiseen yhdessä monivaiheisen tunnistautumisen kanssa.

Tietoturva ja tietosuoja liittyvät oleellisesti kaikkiin pilvipalveluihin. Kaikissa Microsoftin pilvipalveluissa on lukemattomia ominaisuuksia, joiden avulla parannetaan palvelujen tietoturvaa ja tiedon suojaamista.

Sulavan konsultit ovat asiantuntijoita näiden palvelujen hyödyntämisessä.

Sisällytämme tietoturvaan ja -suojaan liittyvää määritys-, suunnittelu- ja toteutustyötä kaikkiin käyttöönotto- ja migraatioprojekteihin sekä jatkuviin palveluihin.

Meiltä löydät myös tietoturvaan ja tietosuojaan sekä hallintamallien määrittämiseen ja toteuttamiseen liittyviä palveluja.


Palveluitamme

Käyttäjän identiteetti ja Azure AD

Azure AD:hen liittyvät palvelumme kattavat hakemistointegraation Azure AD:n ja paikallisen AD:n välillä, käyttäjän tunnistamiseen ja pääsynhallintaan liittyvät toiminnot, sovelluksien määrittämisen sekä koko Azure AD –ympäristön valvonnan.

Uusien tietoturvapalveluiden käyttöönotto

Autamme organisaatiotasi ottamaan käyttöön Microsoft 365:n ja Azuren tarjoamat tietoturvaan liittyvät palvelut ja toiminnot tarpeesi mukaan.

Valvonta

Autamme pilvipalvelujen valvontaan liittyvien palvelujen käyttöönotossa. Tarvittaessa hoidamme myös koko valvonnan puolestasi.

Valvontaan käytämme ensisijaisesti Microsoftin Sentinel –palvelua sekä pilvipalvelujen omia valvontaominaisuuksia.

 

 

 

Tietosuoja ja vaatimustenmukaisuus

Pilviympäristöjen käyttöön liittyy monia tietosuojaan ja vaatimustenmukaisuuteen liittyviä asioita, jotka tulevat joko organisaation ulkopuolelta tai ovat organisaation itsensä määrittämiä.

Autamme organisaatiotasi varmistamaan, että ympäristöjen määritykset ja tietojen suojaaminen noudattavat vaatimuksia, ja että osaatte hyödyntää pilviympäristöjen tarjoamia työvälineitä ja toiminnallisuuksia oikealla tavalla.

Tietoturvakatselmoinnit

Uuden tai aiemmin käyttöönotetun Microsoft 365- ja Azure-ympäristön tietoturvakatselmoinnin tuloksena on joukko Sulavan ja Microsoftin parhaisiin käytäntöihin perustuvia suosituksia, joiden avulla parannetaan ja tehostetaan ympäristöjen tietoturvaa.

Samalla annamme suosituksia myös oikeiden hallintakäytäntöjen ja –prosessien sekä ympäristön valvonnan toteuttamiseen.

Sulava Advisor Services – jatkuvat palvelut

Varmistat, että Microsoft-ympäristösi tukee liiketoimintatavoitteitasi ja kohtaamasi haasteet ratkaistaan nopeasti ja luotettavasti.

Organisaatiollasi on tarvittava tieto kaikista käytössä olevista ja tulevista palveluista ja toiminnoista. Valitse palveluistamme tarpeidesi mukaan.

 

Koulutukset

Meiltä löydät laajan koulutusvalikoiman Microsoft-teknologioiden ympäriltä! Osallistu julkisiin koulutuksiin tai voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Lue kuinka olemme auttaneet muita organisaatioita

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia