Webinaari: Tutustu ketterään analytiikkaan – esittelyssä Microsoft Fabric

17.09.2024
09:00 - 10:00
Online

Tapahtuman tiedot

Tervetuloa mukaan Sulavan maksuttomaan webinaariin, jossa käydään läpi perusasiat Microsoft Fabricista, sen hyödyistä ja mahdollisuuksista. Webinaarin vetäjänä toimii Sulavan seniorikonsultti Patrik Aalto.

Mikä on Fabric?

Microsoft Fabric on kaikenkattava analytiikkaratkaisu yrityksille. Fabric kattaa kaikki toiminnot dataliikenteestä reaaliaikaiseen analytiikkaan ja liiketoimintaälyyn. Se tarjoaa kattavan valikoiman palveluita, mukaan lukien datalaket, tietojenkäsittelyn ja -integroinnin, kaikki samasta paikasta.

Fabricin avulla sinun ei tarvitse koota erilaisia palveluita eri toimittajilta. Sen sijaan voit nauttia integroidusta, loppuun saakka mietitystä ja helppokäyttöisestä tuotteesta, joka on suunniteltu yksinkertaistamaan analytiikan tarpeitasi.

Alusta on luotu Software as a Service (SaaS) -perustalle, mikä nostaa helppokäyttöisyyden ja integraation aivan uudelle tasolle.

Webinaarin agenda

  • Mikä on Microsoft Fabric?
  • Mitä hyötyjä Fabric tarjoaa nykyisten dataratkaisuden päälle?
  • Tulisko juuri sinun ottaa Fabric käyttöösi ja miten se onnistuu?
  • Fabricin rooli tekoälyn hyödyntämisessä 

Webinaarin tallennetta ei jaeta julkisesti, vaan se toimitetaan ilmoittautuneille webinaarin jälkeen.

Puhujat


Patrik Aalto

Consulting & Training

Helsinki

Patrik ratkoo liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä projekteja, jotka auttavat organisaatioita ulkoisten ja sisäisten prosessien kehittämisessä ja kilpailuedun luomisessa. Patrik toteuttaa projektit asiakasta kuunnellen ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Työssään Patrik hyödyntää data-analytiikkaa, liiketoimintaosaamista ja tiedolla johtamista.

Patrikilla on tietojohtamisen koulutustausta Tampereen yliopistosta. Opintojen ohella Patrikilla on kokemusta data-analytiikka- ja liiketoimintaratkaisujen kehittämisestä.

Ilmoittaudu webinaariin:

Lue Sulavan blogikirjoituksia aiheesta: