Dynamics 365 -arkkitehti

Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana luomassa jotain uutta ja mielenkiintoista – tekoälyä hyödyntävää Microsoft Dynamics 365 -liiketoimintaa Sulavalle!

Sulavan tavoite on olla paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa toteuttamassa liiketoiminnan pilviratkaisuja ja kehittämässä asiakkaidemme digitaalista palveluliiketoimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Olemme osa The Digital Neighborhoodia, kasvavaa itsenäisten teknologiayritysten ja yli 1300 asiantuntijan yhteisöä. Kaikki yhteisön yritykset ovat oman alansa johtajia, olemme erikoistuneet Microsoftin pilviteknologioihin ja dataan. 

Olemme ensimmäisten teknisten toimijoiden joukossa Suomessa onnistuneet luomaan uskottavan kattauksen tekoälyyn liittyviä palveluita ja meillä on käynnissä jo toistakymmentä asiakasprojektia, jotka kaipaavat lisää tekijöitä kasvavalle Dynamics 365 -puolellemme. Sekä markkinointi-, myynti- että asiakaspalvelukokemus tulevat rakentumaan yhä vahvemmin tekoälyn päälle , mutta me otamme vielä suuremman askeleen. Olemme edelläkävijöitä myös metaversen ja lisätyn todellisuuden (“MR” eli mixed reality) hyödyntämisessä ja tulemmekin ainutlaatuisella tavalla yhdistämään nykyhetken ja tulevan.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä määrittelemään, miltä tämä tulevaisuus asiakasyrityksissämme näyttää!

Haemme kokenutta Dynamics 365 -arkkitehtia kehittämään ja toteuttamaan luovia asiakaskokemuksen ratkaisuja mielenkiintoisiin ja vaativiin asiakasprojekteihin. Meillä teet työsi aina uusimpia teknologioita hyödyntäen ja katseesi on vahvasti tulevaisuudessa. Haluat kehittää asiakaskokemuksen maailmaa ja luoda konsulttina uusia konsepteja ja ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Haluat myös omalta osaltasi olla varmistamassa, että asiakas hyötyy D365 -investoinnistaan ottamalla uusista ominaisuuksista käyttöönsä itselleen parhaiten sopivat palat ja tavat, asiakkaan omaan tilanteeseen parhaiten sopivalla aikataululla ja tavalla. Ymmärrät myös, miten nykyaikainen ja skaalautuva business-arkkitehtuuri rakennetaan Microsoftin 365-sovelluksia ja kyvykkyyksiä hyödyntäen.

Mitä toivomme sinulta?

 • Olet jo kannuksesi hankkinut Dynamics 365 -ratkaisujen suunnittelussa ja / tai toteutuksissa. Saatat olla jopa Suomen paras!
 • Olet kiinnostunut tekoälyn syövereistä ja tutustunut Microsoftin Copilot -ratkaisuihin sekä osaat jäsennellä niiden tuomia hyötyjä ja pystyt tarjoamaan näkemyksellisiä vaihtoehtoja asiakkaalle asiakkaan asiakkaan tilanteen huomioiden
 • Ymmärrät Microsoftin pilvipalveluiden, Power Platformin ja Dynamics 365 Customer Engagement (CE aka CRM) -sovellusten salat
 • Omaat useamman vuoden kokemuksen vaativien liiketoimintaympäristöjen uudelleen suunnittelusta sekä integraatioiden ja prosessien optimoinnista
 • Olet myös nälkäinen luomaan uutta ja haastamaan asiakkaat ja kollegat uusilla ajatuksilla
 • Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti

Plussaa on, jos sinulta löytyy:

 • Dynamics 365 Customer Service-, Field Service-, Sales- tai Marketing -osaamista. Tai vaikka tätä kaikkea.
 • Tiedät, miksi organisaation muutoksenhallinta kuuluu työhömme
 • Halua olla johtamassa liiketoiminnan muutoksia, joita uudet teknologiat mahdollistavat

Tarjoamme parhautta

Meillä saat vapauden kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan, ja sinulla on aina mahdollisuus suorittaa erilaisia kursseja ja sertifikaatteja koulutuskeskuksessamme silloin kun haluat. Sinulla on vapaus valita missä ja milloin teet työsi. Meillä työntekijöihin luotetaan aidosti ja saat tehdä päätöksiä hyvin itsenäisesti. Arvommekin sanovat, että ”Sinulla on valta” ja valta tuo aina myös vastuuta.

Kollegasi ovat kovia tekijöitä ja osaamisen taso on korkealla. Työtehtävät ja vaihtuvat projektit ovat mielenkiintoisia, joten et varmasti tylsisty. Meillä saat olla oma itsesi. Kannustamme avoimeen keskustelukulttuuriin ja haluamme tarjota mahdollisimman paljon yhteistä tekemistä koko porukalle (mm. kuukausipalaverit, etätyöviikot, kuukauden aktiviteetit, pikkujoulut ja liikuntapäivä). Lopuksi, meillä on hyvä palkkamalli.

Hybridityöskentely on meille arkipäivää ja saat vapaasti valita missä työskentelet. Toimistot meillä sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa sekä Dubaissa. Työsuhde on vakituinen.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä ja Sulavan arvoihin täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltään Sulava. Kannattava kasvuyritys. Osa The Digital Neighborhoodia. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi. Future Workplaces -sertifikaatti. Kattavat työsuhde-edut. Välipalat toimistolla.

Lue lisää Sulavasta

Mitä et meiltä löydä? 

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-tyyppejä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta. 

Lisätietoja:

Onko sinulla kysyttävää? Ollaan yhteyksissä!

Juha Heikkonen
Henkilöstöjohtaja
+358 50 554 1641
juha.heikkonen@sulava.com

Kiinnostuitko? Jätä heti hakemus!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme rekrytoinnissa heti, kun sydämeltään Sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse). 

Tutustu Sulavan tietosuojaselosteeseen täältä ja työnhakijan tietosuojaselosteeseen täältä.

Täytä ainakin kohdat, jotka merkattu *

Jätä hakemuksesi tästä

 • Kirjoita tähän, mitä paikkaa haet Sulavalta
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
   Tuetut tiedostomuodot jpg, png, pdf, doc, docx

  Etkö löytänyt vielä etsimääsi?

  Meillä on haussa Dynamics 365 -tiimiin myös liiketoimintakonsultti, tekninen konsultti sekä Power Platform -konsultti!

  Lue lisää paikoista:

  Dynamics 365 -liiketoimintakonsultti

  Dynamics 365 -tekninen konsultti

  Power Platform -konsultti